Web
Analytics

Alison Van Uytvanck vs Caroline Wozniacki (fotos: Shutterstock.com)

13. januar 2019

Alison Van Uytvanck vs Caroline Wozniacki odds: 1. runde i Australian Open 2019

Caroline Wozniacki er forsvarende mester i damesingle ved Australian Open 2019, efter hun sidste år vandt karrierens første Grand Slam i Australien. I år møder Caroline Wozniacki belgiske Alison Van Uytvanck i 1. runde af turneringen.

Opdateret: Caroline Wozniacki vandt kampen mod Alison Van Uytvanck med 6-3, 6-4.
Wozniacki møder Johanna Larsson i 2. runde af Australian Open 2019 onsdag morgen dansk tid.

Mandag d. 14. januar kl. 9.00 dansk tid, er kampen mellem Alison Van Uytvanck og Caroline Wozniacki programsat til at begynde Down Under i Australian Open 2019. Her spilles 1. runde i damesingle d. 14. og 15. januar, som byder på i alt 64 kampe.

Den hårdtslående tennisaction fra Australian Open, inkl. Alison Van Uytvanck vs Caroline Wozniacki, kan ses direkte med livestream på nettet hos bookmakeren Youbet, som også har odds og live odds på kampene i Australian Open*.

Læs mere om Youbets odds på Van Uytvanck vs Wozniacki forneden, eller besøg bookmakeren med det samme og start din nye konto med en 1000 kr. velkomstbonus*.

Odds og stream hos Youbet >

* R/v gælder for livestream og bonus | +18 | Reklame

Odds på Caroline Wozniacki mod Alison Van Uytvanck

Screenshot af et lille udvalg af Youbets mange odds på Van Uytvanck vs Wozniacki.

Vi har set på odds på Wozniacki vs Van Uytvanck hos bookmakeren Youbet, hvor Caroline er gigantisk favorit til odds 1.15 mod odds 5.05 på Uytvanck. Det forventes at Caroline gør rent bord i to sæt, hvilket giver odds 1.45.

Generelt har Youbet et stort udvalg af odds på Caroline Wozniacki mod Alison Van Uytvanck i 1. runde af Australian Open, og det anbefales at besøge bookmakeren, og se alle markederne på kampen og turneringen. Her er der f.eks. også odds 26.00 på Wozniacki som vinder af Australian Open igen i år på Youbets vindermarked.

Odds hos Youbet >

* Odds kan ændre sig | +18 | Reklame

Spilforslag til Van Uytvanck vs Wozniacki

I 2018 lykkedes det Caroline at vinde tre turneringer i WTA-regi, nemlig sin første Grand Slam her i Australian Open, græsturneringen WTA Eastbourne som opvarmning til Wimbledon i sommers, og i oktober hardcourt turneringen i Beijing.

Caroline har godt nok døjet en smule med skader i 2018 siden sejren her i Australian Open sidste år, men bør være fit og klar til start her i 1. runde. Wozniacki er stadig på 3. pladsen på WTA ranglisten, og møder her nr. 51. Vi tror Caroline starter sit titelforsvar med en sikker sejr, mod en på papiret overkommelig 24-årig modstander. I 2018 vandt Van Uytvanck én WTA singletitel, nemlig på hardcourt i Budapest, hvor hun sejrede over Cibulkova (nr. 24 på WTA ranglisten) i finalen. Hun har altså vist evnerne frem på samme underlag som her i Melbourne, men hun bør dog ikke være noget match for en fit og motiveret Wozniacki.

Tror man som os tror på en sikker dansk sejr i 1. runde til Wozniacki, kan man kigge mod handicap partier, hvor f.eks. Caroline -5,5 partier giver odds 1.83. Med dette væddemål skal Caroline altså vinde kampen mindst seks partier bedre end sin modstander, som f.eks. 6-3, 6-3 eller 6-4, 6-2, før der er gevinst på oddset.

Spilforslag:
Wozniacki -5,5 partier: Odds 1.83

Odds hos Youbet >

* Odds kan ændre sig | +18 | Reklame

Wozniacki vandt Australian Open i 2018 (arkivfoto: shutterstock.com)

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen