Web
Analytics

31. august 2018

Caroline Wozniacki er ude af US Open 2018

Caroline Wozniacki er ikke længere en del af US Open i tennis i 2018. Hun tabte nemlig i nat til Lesia Tsurenko i anden runde af Grand Slam turneringen i New York.

Caroline Wozniacki lignede en skygge af sig selv i nattens kamp (dansk tid) mod ukrainske Lesia Tsurenko, verdens nr. 36, og endte med at tabe kampen i to sæt med cifrene 6-4, 6-2.

Det var en præstation langt under middel fra “Wozzy”, som leverede den ene personlige fejl efter den anden. Kampen startede ellers glimrende, da den ukrainske modstander havde svært ved at få sit spil til at fungere, og hvor Wozniacki kunne bryde til 1-3 allerede i første sæt. Tsurenko måtte ydermere modtage behandling af sin højre arm undervejs, og så lignede det en sikker sejr for Wozniacki.

I stedet endte den gode start efter alt at dømme med at blive en sovepille for “Caro”, som stort set ikke satte en fod rigtigt efter dette tidspunkt i kampen.

US Open fortsætter ufortrødent uden Wozniacki med kampene i 3. runde, og du kan se de aktuelle odds på favoritter og kommende kampe, hos bookmakeren bet365, som også tilbyder US Open kampe på livestream til sine aktive kunder.

Besøg bet365.dk >>

* Regler gælder for livestream | +18 Spil Ansvarligt

Caroline Wozniacki i aktion ved WS Open (arkivfoto: shutterstock.com)

 

 

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne