Rosenborg: - Ikke en katastrofe at tabe til Valur Reykjavik

18. juli 2018

Rosenborg: - Ikke en katastrofe at tabe til Valur Reykjavik

Norske Rosenborg, med danske Mike Jensen og Nicklas Bendtner i truppen, er i problemer i Champions League-kvalifikationen mod Valur Reykjavik.

Når Rosenborg i dag løber på banen mod Valur Reykjavik kl. 19.45 på Lerkendal Stadion i Trondheim, gælder det en plads i næste runde af Champions League kvalifikationen, og Rosenborg har kniven for struben, da islændingene vandt den første kamp i Reykjavik med 1-0.

Dermed skal Rosenborg frem og score to gange, mens man skal afholde Valur fra at prikke én ind i den anden ende, hvis det skal blive til avancement til næste kval-runde i kampen for en plads i Champions League grupperne.

Det kan dog blive besværligt, for Valur stod godt defensivt i den første kamp på Island, og holdt Rosenborg fra det helt store chancefad.

 

Cheftræneren: - Ingen katastrofe at ryge ud til Valur

Hos bookmakerne er Rosenborg naturligvis store favoritter til hjemmekampen mod Valur, og alle forventer, at de norske mestre får rettet op på 0-1 nederlaget på Island. Rosenborgs cheftræner maner dog til besindighed, hvis det skulle slå fejl for "Troillongan".

"Det er ikke sådan, at hele sæsonen afhænger af denne ene kamp - slet ikke. Det ville være en skuffelse, men ikke en katastrofe. Hvis vi ryger ud, vil vi stadig være i Europa League, så der er meget at spille for", sagde Ingebrigtsen i går iflg. The Sun.

Valur er et gammelt bekendtskab af dansk fodbold, da Brøndby to gange har sendt islændingene på porten i første kvalifikationsrunde i Europa League, nemlig i 2006/07 og igen 10 år senere i 2016/17. Fire kampe som endte med en samlet målscore på 13-2 i Brøndbys favør.

Det må da også forventes, at Rosenborg henter en komfortabel sejr i aften, og derfor peger vi på en Rosenborg-sejr i vores Dagens Spilforslag. Se odds på aftenens kamp mellem Rosenborg og Valur Reykjavik hos f.eks. bet365, hvor der lige nu er odds 1.25 på Rosenborg, 6.00 på uafgjort og odds 10.00 på Valur-sejr*.

Se odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil