Superliga transfer: Janus Drachmann skifter fra FCM til OB

18. juli 2018

Superliga transfer: Janus Drachmann skifter fra FCM til OB

OB tabte sæsonpremieren skuffende til Vendsyssel, og nu er der forstækning på vej til Striwerne i form af Janus Drachmann som støder til fra FC Midtjylland.

OB har haft et stille og roligt transfervindue indtil videre, men vinduet står som bekendt på klem indtil efter 7. spillerunde i Superligaen i år, så der er endnu tid til at handle hos det fynske fodboldflagskib. Den option benyttede klubben sig af i dag, da man købte Janus Drachmann fri af sin kontrakt hos Superliga-mestrene FC Midtjylland.

 

Drachmann får 4 år i Odense

Janus Drachmann skifter altså fra de regerende mestre, hvor han er noteret for 25 Superliga kampe for Ulvene. Iflg. OBs hjemmeside får Janus Drachmann en 4-årig kontrakt med Striwerne, og det er et klubskifte som glæder den fynske sportsdirektør, Jesper Hansen:

"Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at nå til enighed med Midtjylland og med Janus. Han er en spiller, der passer perfekt ind på vores hold, og som kan tilføre nogle af de vigtige elementer", siger OB-sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Det gælder erfaring, duelstyrke, lederskab og hårdhed, og samtidig har Janus en fin teknik og er dygtig med bolden. Så på den måde passer han godt ind hos os, samtidig med at han bidrager med noget ekstra".

Den nu 30-årige Janus Drachmann fik Superliga debut for Horsens, hvor han spillede i alt 177 kampe, inden han skiftede til SønderjyskE, hvor han blev noteret for yderligere 44 kampe i den bedste danske række.

Læs om alle klubberne i Superligaen >