VM 2018: Brasilien ændrer på startopstillingen mod Belgien

6. juli 2018

VM 2018: Brasilien ændrer på startopstillingen mod Belgien

Der kommer naturlige ændringer i Brasiliens startopstilling mod Belgien ift. brassernes seneste kamp i 1/8-finalen mod Mexico. Det bekræfter landstræner Tite.

Real Madrids Marcelo er blevet sin skade kvit og er klar til at erstatte Felipe Luis på Brasiliens venstreback-position, når brasserne i aften kl. 20.00 løber på banen til VM 2018 kvartfinalen mod Belgien. Det bekræftede Brasiliens landstræner Tite i går.

Samtidigt erstatter Manchester Citys Fernandinho den karantæneramte Casemiro i startopstillingen.

"Jeg har snakket med både Marcelo og Felipe Luis. Felipe Luis har gjort det godt, men Marcelo vender tilbage", sagde Tite ifølge ESPN.

Tite må stadig undvære den normale højreback Danilo, som er dømt ude for resten af slutrunden med den skade han pådrog sig i Brasiliens første VM kamp mod Schweiz. Fagner har siden afløst, og han starter altså igen mod Belgien.

Se odds, startopstillinger og live stream Brasilien - Belgien her >

 

Neymar øvede rullefald til træning

Samtidigt er der selvfølgelig spilletid til Neymar, som har været genstand for megen kritik og latterliggørelse i den seneste uge. Årsagen? Overdreven skuespil ved frisparkssituationer, naturligvis.

Neymar jokede selv ved Brasiliens træning forleden, hvor han blandt andet "trænede" på sit omdiskuterede skuespil til stor moro for holdkammeraterne. Se billeder fra seancen hos TheSun.co.uk.

Stemningen ser ud til at være fortræffelig i den brasilianske VM trup, og der venter formentlig Belgien en hård opgave, når det går løs kl. 20.00 i Kazan.

Hos bookmakeren bet365 er der lige odds 5.00 på Junior Neymar til at score kampens første mål mod Belgien, og odds 2.30 på Neymar til at score når-som-helst i den ordinære spilletid. Disse odds kan ændre sig, og der kan ses mange flere markeder på VM kvartfinalen hos bet365.dk.

Spil på VM hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

Orgulho de fazer parte desse time 🇧🇷

Et opslag delt af Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) den