VM 2018: Cavani tvivlsom for Uruguay mod Frankrig

6. juli 2018

VM 2018: Cavani tvivlsom for Uruguay mod Frankrig

VM 2018 tager i dag hul på kvartfinalerne, når Uruguay og Frankrig tørner sammen kl. 16.00. Edinson Cavani er stadig tvivlsom for Uruguay, iflg. seneste meldinger.

Der blev knipset et foto eller to, da Cristiano Ronaldo eskorterede en skadet Edinson Cavani fra banen i 1/8-finalen mellem Portugal og Uruguay, men der blev også knebet et par tårer hos Uruguays fans. For hvordan skal det gå for det ellers stærkt spillende sydamerikanske hold uden PSG-angriberen, hvis han ikke bliver klar til kampen mod Frankrig fredag eftermiddag?

Luis Suarez har tidligere udtalt, at "Cavani er essentiel" for Barcelona-angriberens spil på landsholdet, og Uruguay uden Cavani er uden tvivl et fattigere Uruguay.

Læs også: Dagens VM overblik med odds og spilforslag

 

Afløser Stuani Cavani mod Frankrig?

Iflg. de seneste meldinger er Edinson Cavani stadig stærkt tvivlsom, selv om han i går trænede med i Uruguays VM-træning. Der var dog tale om en let omgang træning for Cavani, som så ud til at være et stykke fra kampform.

Iflg. Uruguays lægestab overvåger man Cavanis fremgang, men ytrer umiddelbart ingen optimisme ift. spilletid til Cavani i fredagens VM kvartfinale mod Frankrig. Cavanis skade er dog ikke så alvorlig som først frygtet, og skulle Uruguay gå videre til semifinalen, er der angiveligt gode chancer for at få mere at se til Cavani i Rusland.

Spiller Cavani ikke i dagens kamp mod Frankrig, forventes det, at Cristhian Stuani starter som angrebsmakker til Luis Suarez i Cavanis fravær.

Læs mere om odds og livestream af kampen her, eller læs vores spilforslag til Uruguay - Frankrig her.