VM 2018: Scorer Mbappé igen for Frankrig mod Uruguay?

6. juli 2018

VM 2018: Scorer Mbappé igen for Frankrig mod Uruguay?

Kylian Mbappé blev den helt store stjerne for Frankrig, da Messi og co. blev sendt hjem til Argentina i 1/8-finalen. Scorer Mbappé igen for Frankrig mod Uruguay i dagens kvartfinale?

Han besidder en fuldstændig vanvittig speed, den purunge Kylian Mbappé, som til dagligt slår sin folder hos Paris St. Germain i Frankrig. I Frankrigs 4-3 sejr over Argentina så vi adskillige smagsprøver på dette, og spørgsmålet er, om kampbilledet fra Argentina-kampen gentager sig mod Uruguay.

Uruguay kommer ind til opgøret - formentlig - uden en skadet Cavani, og Frankrig er da også storfavoritter hos bookmakerne. Hvis det ender med en kamp med Frankrig i kontrol, kan det meget vel blive til endnu en storkamp af Mbappé, som altså scorede to af Frankrigs mål i sejren over Argentina.

artiklen fortsættes forneden...

Direction les Quarts de finale 😍🇫🇷 @equipedefrance

Et opslag delt af Kylian Mbappé (@k.mbappe29) den

 

Få odds 6.00 på Mbappé som 1. målscorer

Vi har besøgt bookmakeren bet365, og kigger nærmere på oddsene på et mål eller to fra Kylian Mbappé i dagens kvartfinale mod Uruguay. Lige nu er der odds 6.00 på Mbappé som 1. målscorer i kampen, mens der er odds 3.00 på Mbappé til at score når-som-helst i kampens ordinære spilletid.

Tror man på en helt vanvittig opvisning, igen, fra Mbappés side, er der et flot odds 13.00 på 2 eller flere mål, mens et hattrick (3 eller flere mål) giver odds 67.00.

Oddsene på Mbappé er selvfølgelig genstand for ændringer, og vi anbefaler som altid et besøg hos bookmakeren for opdaterede odds og markeder på kampen.

Se også: Dagens VM Odds og Spilforslag Overblik

Spil på VM hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink