Wimbledon 2018: Skuffende nederlag til Caroline Wozniacki i 2. runde

5. juli 2018

Wimbledon 2018: Skuffende nederlag til Caroline Wozniacki i 2. runde

Caroline Wozniacki var oppe imod verdens nr. 35 i form af Ekaterina Makarova i 2. runde ved Wimbledon 2018, og det viste sig for stor en mundfuld for danskeren.

Caroline Wozniacki er aldrig nået længere end 4. runde i Wimbledon, og 2018 bliver heller ikke året, hvor vi får det danske tennis-es at se i en afgørende kamp i verdens største tennisturnering.

I går tørnede Wozniacki nemlig sammen med Ekaterina Makarova i 2. runde af årets Wimbledon, og her tabte Wozniacki skuffende i tre sæt med cifrene 6-4, 1-6, 7-5 i russisk favør.

 

Wozniacki kæmpede hårdt for Wimbledon-livet

I det afgørende sæt var Wozniacki på hælene i kampens sidste partier, hvor danskeren overlevede hele seks matchbolde til den russiske modstander.

Den syvende kunne Wozniacki dog ikke gøre noget ved, og dermed blev det til et skuffende exit for danskeren, som ellers varmede op til Wimbledon med en flot sejr i warm-up græsturneringen WTA Eastbourne få dage før Wimbledon. Alligevel skulle det altså ikke blive i år, at Caroline forbedrede sit personligt bedste Wimbledon-resultat, som er en plads i 4. runde - lige før kvartfinalerne.

Wimbledon fortsætter selvfølgelig ufortrødent uden Wozniacki, og der er stadig masser af spændende tennisnavne hos både Herrer og Damer i Wimbledon 2018. Læs mere om odds på Wimbledon her, og husk at Wimbledon-kampene kan ses med bookmaker livestream på nettet.

 

Williams og Federer favoritter netop nu

Serena Williams i aktion på tennisbanen (foto: shutterstuck.com)

Hos kvinderne er Serena Williams lige nu favorit til odds 4.00 hos bookmakeren bet365*, hvor Garbine Muguruza, Angelique Kerber og Simona Halep følger lige efter på favoritlisten som tæller mange spændende navne. Specielt hos damerne er der lagt op til et spændende Wimbledon i år, selv om Wozniacki desværre ikke længere er et navn i debatten.

Her herrerne er Roger Federer stadig favorit til odds 2.50, men Novak Djokovic og flere andre outsidere er bestemt også mulige vindere af mændenes Wimbledon-finale i år. Se de nyeste odds på Wimbledon nu hos bookmakeren bet365, hvor der tilbydes live odds fra alle de store kampe ved Wimbledon 2018.

Se Wimbledon odds her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink