Web
Analytics

Hos bookmakeren Betfair kan nye spillere få et oddsboost på 12.00 på Danmark mod Wales. (grafik: Betfair).

14. november 2018

Oddsboost: Få 12.00 på Danmark-sejr mod Wales hos Betfair

Få odds 12.00 på sejr til Danmark mod Wales i Nations League braget fredag d. 16. november 2018. Læs om Betfairs oddsboost tilbud på Wales – Danmark og dansk sejr her.

Dette oddsboost-tilbud på Wales vs Danmark og dansk sejr gælder kun helt nye kunder hos Betfair, som opretter sin nye konto hos bookmakeren med promotion-koden ZFBJ5U og spiller på Danmark til at vinde kampen til det normale odds på Danmark i Betfairs Sportsbook.

Spil op til 50 kroner på Danmark til at vinde, og få op til 600 kroner udbetalt i kontanter og bonus, hvis Danmark slår Wales. Regler og vilkår gælder for oddsboost-tilbuddet, som du kan læse på kampagnesiden hos bookmakeren.

Få odds 12.00 på Danmark >>

* R/v gælder for tilbud | +18 | Henvisningslink

 

Få odds 12.00 på Danmark til at slå Wales

Hvis man vælger at benytte dette tilbud på Danmark mod Wales, erstatter tilbuddet de normale bonustilbud hos Betfair. Man kan altså ikke benytte sig af dette tilbud, og senere få en indbetalingsbonus til nye spillere.

Det kan dog anbefales at overveje dette Betfair tilbud i stedet for en klassisk oddsbonus, da man her kan score sig kontanter OG en bonus for kun 50 kroner indsats.

Sådan gør du:

 • Opret konto hos Betfair >>
  OBS: Benyt promokoden ZFBJ5U ved oprettelse
 • Spil 50 kroner på Danmark
  Spil op til 50 til det normale odds på dansk sejr (2-tallet på 1X2 markedet) i Betfairs Sportsbook. Spil på Spillebørsen hos Betfair kvalificerer ikke til tilbuddet. Du må gerne satse mere end 50 kroner på dansk sejr, men kun 50 kroner vil kvalificere til oddsboost 12.00 på Danmark.
 • Vinder Danmark, vinder du
  Hvis Danmark vinder kampen, udbetaler Betfair din gevinst fra det normale odds som kontanter, mens overskydende gevinst fra oddsboostet udbetales som en bonus til din bonuskonto.
 • Gennemspilskrav for bonuspenge
  Bonuspengene skal gennemspilles én gang via omsætning på Sportsbook og til min. odds 1.50 indenfor 90 dage.

 

Få odds 12.00 på Danmark >>

* R/v gælder for tilbud | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne