Web
Analytics

Bundesliga

Vi giver dig her et overblik over Bundesliga 2018/19-sæsonen. Find de bedste odds, spilforslag, optakter og nyheder om den tyske Bundesliga her! 

Mægtige Bayern München er som altid storfavoritter til at vinde den tyske Bundesliga, men storklubben kan ikke tillade sig at hvile på laurbærrene i ligaen, der også tæller klubber som Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, RB Leipzig og Schalke 04.

Live Stream Bundesligaen >

Her på Oddsforum.dk kan du hele sæsonen følge den tyske Bundesliga. Vi serverer de bedste odds-optakter, nyheder om Bundesligaen og spilforslag til en lang række kampe fra ligaen.

BUNDESLIGA NYT, ODDS & SPILFORSLAG

1. Bundesliga eller Bundesliga

Den bedste tyske række kaldes populært for Bundesliga, men oprindeligt hedder den 1. Fußball-Bundesliga (eller bare 1. Bundesliga), da Bundesliga dækker over landets to bedste rækker. Den næstbedste række hedder således 2. Fußball-Bundesliga (eller 2. Bundesliga).

Bundesligaen er altid spækket med underholdende kampe med masser af tilskuere, og her på Oddsforum.dk følger vi ligaen fra start til slut. Det gør vi med de bedste odds på kampene, optakter, nyheder om holdene samt spilforslag fra vores spilforslagsredaktion.

 

Korte fakta om Bundesligaen i år

Regerende mestre: Bayern München
Oprykkere: Fortuna Düsseldorf og FC Nürnberg
Spillerunder i sæsonen: 34
1. spillerunde: d. 24. august 2018
34. spillerunde: d. 18. maj 2019
Champions League pladser: 4
Europa League pladser: 2
Direkte nedrykningspladser: 2
Nedrykningsplayoff pladser: 1

 

Klubberne i Bundesligaen 2018/19

Vanen tro deltager 18 hold i årets Bundesliga, og vi kan se frem til en hård kamp om mesterskabet, de europæiske pladser og nedrykning.

Herunder giver vi dig et overblik over de 18 hold i Tysklands bedste række forud for 2018/19-sæsonen. Bayern München løber igen ind som forsvarende mestre, mens Fortuna Düsseldorf og FC Nürnberg er de nye drenge i klassen. For første gang i Bundesligaens historie er Hamburger SV ikke med, når sæsonen skydes i gang.

HoldStadion (Kapacitet) 
AugsburgWWK Arena (30.660)
Bayer LeverkusenBayArena (30.210)
Bayern MünchenAllianz Arena (75.000)
DortmundSignal Iduna Park (81.360)
GladbachBorussia-Park (59.724)
Eintracht FrankfurtCommerzbank-Arena (51.500)
Fortuna DüsseldorfMerkur Spiel-Arena (54.600)
FreiburgSchwarzwald-Stadion (24.000)
Hannover 96HDI-Arena (49.000)
Hertha BerlinOlympiastadion (74.649)
HoffenheimWirsol Rhein-Neckar-Arena (30.150)
Mainz 05Opel Arena (34.000)
FC NürnbergMax-Morlock-Stadion (49.923)
RB LeipzigRed Bull Arena (49.558)
Schalke 04Veltins-Arena (62.271)
StuttgartMercedes-Benz Arena (60.449)
Werder BremenWeser-Stadion (42.100)
WolfsburgVolkswagen Arena (30.000)

 

Kampprogrammet i Bundesligaen

Inden længe er vi klar med hele kampprogrammet for Bundesligaen 2018/19-sæsonen her på Oddsforum.dk.

Sæsonen skydes i gang fredag d. 24. august 2018 og slutter lørdag d. 18. maj 2019. Med 18 hold i ligaen skal der afvikles 34 spillerunder, da holdene møder hinanden hjemme og ude.

De fire bedste hold i tabellen belønnes med en plads i Champions League-gruppespillet, mens femtepladsen bliver en del af Europa League-gruppespillet. Sjettepladsen har også mulighed for at blive en del af Europa League, men det kræver, at holdet klarer sig gennem kvalifikationen.

Ligaens to dårligste hold rykker direkte ned i 2. Bundesliga, mens 16. pladsen over to kampe skal kæmpe mod tredjepladsen fra 2. Bundesliga om en plads i den bedste række. Taberen af de to opgør får en plads i 2. Bundesliga.

 

Bundesliga i dansk TV

I den forgangne sæson var det ikke muligt for seerne, at følge Bundesligaen på dansk TV, men det er der blevet lavet om på forud for 2018/19-sæsonen.

Nordic Entertainment Group har således købt rettighederne til ligaen, og vi kan dermed se frem til at følge Bundesligaen på enten TV3 Sport eller TV3 Max.

Udover de to TV-kanaler giver Nordic Entertainment Group dig også mulighed for at live streame de mange Bundesliga-kampe på streamingtjenesten Viaplay. Det er desværre ikke gratis, men med et sportsabonnement kan du nemt og hurtigt streame kampene fra din pc, mobil eller tablet.

Viaplay er dog ikke det eneste sted, hvor du kan live streame de mange Bundesliga-kampe. Læs meget mere om det herunder.

 

Se Bundesliga live stream hos bookmakerne

Bookmakeren Bet365 giver dig mulighed for at live streame en lang række Bundesliga-kampe. Der er dog visse krav du skal opfylde, før du kan se de mange kampe direkte på din pc, mobil eller tablet. Læs mere om Bundesliga live stream på nettet her.

Ved at live streame Bundesliga-kampe hos Bet365 får du mulighed for at følge med i Tysklands bedste række nemt og hurtigt, men du skal naturligvis være opmærksom på, at kvaliteten ikke er som på fjernsynet. Til gengæld kan du zappe rundt mellem de forskellige kampe, mens der kun bliver vist en eller to kampe på TV.

 

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

 

* R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink | Ludomani.dk

* R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Ludomani.dk | Reklamelink