Web
Analytics

8. november 2018

Dortmund – Bayern München odds: Livestream og spilforslag

Se Borussia Dortmund vs Bayern München livestream hos bookmakerne, og vores spilforslag til odds på Dortmund mod Bayern her. Topkampen i Bundesligaen spilles på Signal Iduna Park lørdag d. 10/11-2018 med kampstart kl. 18.30. Kampen kan ses på TV hos TV3 Sport.

[enetPulse_render_details_header id="2803787"]
[enetPulse_render_details_odds id="2803787"]

Se Dortmund – Bayern livestream på nettet

Vil du se Dortmund – Bayern München livestream på nettet lørdag d. 10. november, når det går løs i Bundesliga-braget på Signal Iduna Park kl. 18.30, kan du kigge mod bookmakeren bet365.

Aktive kunder hos bookmakeren kan nemlig helt gratis live streame Dortmund vs Bayern München i bookmakerens Live Billeder-sektion. For at kunne live streame Dortmund mod Bayern, skal have placeret et væddemål indenfor det senest døgn, eller have penge stående på din konto. Der er intet krav om hvor mange penge, så i teorien er én krone altså nok til at få hul igennem til Bundesliga livestreams.

Livestream hos bet365 >>

* R/v gælder for livestream | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt

 

Spilforslag til odds på Dortmund – Bayern München

I vores spilforslag til Dortmund – Bayern München lørdag d. 9. november, har vi set på odds hos bookmakeren bet365, som også viser kampen med livestream til deres aktive kunder. Bookmakeren har odds 3.20 på Dortmund, 3.80 på uafgjort og odds 2.10 på Bayern, som altså er gjort til favoritter her.

Vi tror på en hjemmesejr til Dortmund, som har været uhyggeligt stærke på hjemmebane i denne sæson, og som møder et Bayern-hold, med flere store navne på skadeslisten, og som stadig kæmper med at finde det sidste gear, trods en række fine sejre på det seneste.

Dette er en 6-points kamp for Lucien Favre og co. hos Dortmund, som skal udnytte hjemmebanefordelen her, til at rykke 7 point fri af Bayern München, hvilket kan vise sig at blive ekstremt vigtigt i de sidste spillerunder. Vores spilforslag bliver en Dortmund-sejr til odds 3.20 hos bet365 netop nu.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

 

Dortmund vs Bayern München optakt: Tronskifte i Bundesligaen?

Signal Iduna Park er hjemmebane for BVB 09. (foto: shutterstoc.com)

Hjemmeholdet fra Dortmund fører Bundesligaen med 24 point for 10 kampe, hvilket er fire point bedre end forfølgerne fra Gladbach og Bayern München. I Tyskland tales der om et potentielt tronskifte i Bundesligaen,  hvor Bayern i mange år har domineret, men måske i år ser ud til at blive slået af et yngre og offensivt spændende Dortmund-mandskab.

Dette er også en “hævnens time” for Dortmund, som i sidste sæson tabte begge kampe til Bayern München med samlede 1-9. En 6-0 lussing i München står nok stadig stærkt i erindringen hos mange Dortmund-fans.

Hvis Dortmund vinder dette brag, og kommer syv pont foran Bayern ca. en 1/3 inde i turneringen, vil BVB-optimisterne i den grad begynde at tro på, at dette meget vel kan blive Dortmunds år i Bundesligaen. De seneste seks sæsoner har Bayern vundet mesterskabet, og Dortmunds fans skal tilbage til 2011/12, for at finde det seneste mesterskab til BVB 09.

 

Dortmund holdnyt

Dortmund har været flyvende i denne sæson, hvor man i midtugen indkasserede det første nederlag på tværs af alle turneringer, da BVB tabte med 2-0 ude mod Atletico Madrid i Champions League. Før det opgør havde Dortmund hentet maksimum point med en 8-0 målscore, og i Tyskland er man stadig ubesejrede med en form på 7-3-0 for de første 10 Bundesliga-kampe.

Det er et super spændende Dortmund hold vi bevidner i denne tid, hvor Lucien Favre har fundet opskriften på underholdende fodbold, uden de store kompromisser i forsvaret. Dortmund ligner i den grad en titeludfordrer i år, men det kræver formentlig en sejr her mod Bayern. Et nederlag vil reducere Dortmunds forspring til kun ét point, og samtidigt ændre momentum i titelkampen.

Senest Dortmund var i kamp i Bundesligaen blev det til en 0-1 sejr ude mod Wolfsburg, mens den seneste hjemmekamp mod et velspillende Hertha Berlin hold endte 2-2.

Skader & Karantæner hos Dortmund

Langtidsskadede Marcel Schmelzer er stadig ude, og det samme er Abdou Diallo. Sebastian Rode og Jeremy Toljan er også tvivlsomme hos Dortmund.

 

Bayern München holdnyt

Niko Kovac, Bayerns nye manager, ser ud til at have fået gang i sit mandskab igen, efter man ramte ind i en stime på fire kampe uden sejre i slutningen af september. Den dårlige stime kulminerede med 0-3 nederlaget d. 6. oktober til Gladbach hjemme på Allianz, men siden da er det gået hæderlig for de regerende og seksdobbelte Bundesliga-mestre.

Bayern hentede tre sejre på udebane i træk mod Wolfsburg, AEK Athen og Mainz 05, og spillede så kun 1-1 hjemme mod Freiburg inden man i denne uge igen besejrede AEK Athen med 2-0 i Tyskland.

Det er dog langtfra det samme sprudlende Bayern-hold, som vi har lært at kende i de senere år, og kritikerne peger på en aldrende stamme af spillere, som er på vej ind i deres karrieres efterår.
Manuel Neuer (32 år), Sandro Wagner (30 år), Robert Lewandowski (30 år), Arjen Robben (34 år) og Franck Ribery (35 år) er alle på vej mod sidste salgsdato, og Bayern står potentielt foran en større udskiftning i truppen i de kommende transfervinduer. Af samme årsag tror mange på, at det vi bevidner i øjeblikket i toppen af Bundesligaen, er et tronskifte undervejs i Bundesligaen.

Bayerns aldrende garde af topspillere får chancen for at bevise, at de stadig har endnu et mesterskab i sig på lørdag, når det går løs mod et formstærkt og titelsultent Dortmund-hold.

Skader & Karantæner hos Bayern

Thiago Alcantare og Arjen Robben er ude for Bayern sammen med langtidsskadede Kingsley Coman og Corentin Tolisso. James Rodriguez døjer angiveligt med en muskalskade i benet, og er derfor tvivlsom til kampen. Han sad på bænken mod AEK Athen i denne uge.

Spil hos bet365.dk >>

* +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink