Web
Analytics

16. april 2019

Barcelona – Manchester United: optakt, odds, statistik og spilforslag

FC Barcelona og Manchester United tørner sammen i et brag af et returopgør i kvartfinalerne i Champions League tirsdag d. 16. april. Læs optakt med statistik og spilforslag til odds på Barcelona vs Man United  her.

Barcelona – Mau U odds
FC Barcelona Uafgjort Manchester United
1.36 5,50 9.00

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Tirsdag d. 16/4 2019
TV & Stream TV3+ /  ViaPlay

 

Spilforslag til odds på Barcelona – Man United

FC Barcelona skal forsøge og gøre arbejdet færdigt, når Manchester United gæster Camp Nou tirsdag aften i returopgøret i kvartifnalerne i Champions League. Catalanerne har et rigtig godt udgangspunkt inden mødet, efter det første opgør i sidste uge endte med en 1-0 sejr til FC Barcelona på et selvmål af Luke Shaw. Dermed skal Manchester United hente en sejr, hvis holdet skal spille sig videre til semifinalerne.

Begge hold sparede et hav af profiler i weekenden, hvor Barcelona spillede 0-0 med Huesca, mens Manchester United vandt med 2-1 over West Ham. I vores spilforslag til FC Barcelona vs Manchester United på Camp Nou tror vi Messi og co. bliver for stor en mundfuld for Ole Gunnar Solskjær mandskab. Vi forsøger os derfor med et handicap spil,  hvor Barcelona skal vinde med mindst 2 mål til odds 2.07 hos Bet365.

Odds kan ændre sig. +18. Henvisningslink

 

Optakt: Barcelona vs Manchester United

Barcelonas famøse stadion, Nou Camp, lægger græs til opgøret (foto: shutterstock.com)

Manchester United er i kvartfinalen i Champions League for første gang siden 2013/14, hvor de blev elimineret af Bayern München. I år er holdet dog med fremme blandt de sidste 8 hold, da holdet ganske overraskende for de fleste slog PSG ud i 1/8 finalerne. Deltagelsen om et videre avancement til semifinalerne hænger dog i en tynd tråd for De Røde Djævle, efter at holdet tabte med 1-0 på Old Trafford i det første møde mod FC Barcelona.

Dermed skal Pogba, Lukaku og resten af stjernerne hos United levere en præstation ala den de viste i Paris, hvor holdet også var tvunget til at hente en sejr. Barcelona virker dog ikke i samme grad som PSG et hold der kan falde sammen og smide det hele hjemme på Camp Nou. Tror du alligevel at United kan overraske og spille sig videre er der odds 10.00 og hente hos Bet365.

Luke Shaw sidder ude med karantæne for gæsterne. Derudover må Solskjær undvære Ander Herrera, Eric Bailly, Phil Jones og Nemanja Matic. Både Alexis Sanchez og Antonio Valencia er tvivlsom til opgøret. For hjemmeholdet må Valverde undvære Rafinha, mens Sergio Roberto og Ivan Rakitic er tvivlsomme.

Statistik og historie før Barcelona vs Man U

  • FC Barcelona møder Manchester United for 13. gang i Europa. United har vundet fire, tabt tre og spillet fire uafgjort.
  • Barcelona har vundet de tre seneste møder mellem klubberne. Både i Champions League finalen i hhv. 2009 (2-0) og 2011 (3-1), hvor Lionel Messi scorede i begge finaler samt det første møde sidste onsdag på Old Trafford, hvor FC Barcelona vandt med 1-0.
  • Sidst Man United slog Barcelona var i semifinalen i Champions League i 2007/08. Det blev 0-0 på Camp Nou, hvorefter Man United vandt 1-0 hjemme på Old Trafford på mål af Paul Scholes. Messi spillede i øvrigt med i begge disse semifinaler.
  • Man United og Barcelona mødtes også i gruppespillet i Champions League i 98/99-sæsonen, hvor begge kampe endte 3-3. Ole Gunnar Solskjær fik dengang 55 minutter på banen på Old Trafford, men sad på bænken i hele kampen på Camp Nou.
  • FC Barcelona er ubesejret i deres seneste 19 kampe på tværs af alle turneringer. Seneste nederlag var til Sevilla i Copa Del Rey d. 23 januar.
  • Manchester United har tabt 4 af deres seneste 6 kampe på tværs af alle turneringer.
  • Spillere som har spillet for både Man United og Barcelona omfatter Gerard Pique, Alexis Sanchez, Zlatan Ibrahimovic, Victor Valdes, Henrik Larsson, Laurent Blanc, Jordi Cruijff og Mark Hughes.

Spil hos bet365.dk >>

* +18. Spil Ansvarligt. Indeholder henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen