Web
Analytics

11. marts 2019

13/3: Bayern München – Liverpool spilforslag, statistik & odds

Bayern München vs Liverpool er onsdagens store TV-kamp i Danmark på TV3+. Her er alt fortsat på spil efter det første opgør endte 0-0 på Anfield. Se odds og spilforslag til Bayern München mod Liverpool i optakten til Champions League 1/8-finalen her.

Bayern – Liverpool Odds
Bayern M. Uafgjort Liverpool
2.10 3.70 3.60

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Onsdag d. 12/3 2019
TV & Stream TV3+ / Viaplay

 

Spilforslag til Bayern München – Liverpool odds

Alt er fortsat åbent efter det første opgør endte med 0-0 på Anfield. Noget skuffende må det siges, da der på forhånd var store forventninger til en offensiv affære mellem to af de hold, der scorer flest mål i Europa. Vi kan håbe at holdene har gemt dette målene og spændingen til opgøret på Allianz Arena onsdag aften.

Liverpool og Jürgen Klopp har haft en flot sæson. Ikke desto mindre, så bør Bayern München hjemme på Allainz Arena være favoritter til at gå videre. Holdet kommer med 8 sejre i deres seneste 10 kampe, og en formkurve, der peger i den rigtige retning. I weekenden blev det til en knusende 6-0 sejr over Wolfsburg, i et opgør, hvor Niko Kovacs tilmed kunne give flere spillere en velfortjent pause.

Niveauet virker skræmmende hos Bayern München lige nu. Vi har svært ved at se Liverpool stoppe dette og der bliver vores spilforslag til Bayern vs Liverpool odds derfor en sejr til Bayern München til odds 2.10 hos bet365*.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Optakt: Bayern München – Liverpool statistik

Allianz Arena danner rammen til opgøret (foto: shutterstock)

  • Første opgør på Anfield endte med 0-0. Kampen blev overværet af 52.250 tilskuere i en kamp som Liverpool vandt skudstatistikken med 17-8.
  • Tre gange tidligere i historien har de to hold mødt hinanden i to knockout-kampe; i 1970/71 Fairs Cup kvartfinalerne, i 1971/72 i Pokalvindernes Turnering og senest 1980/81 i semifinalerne i Mesterholdenes Turnering. Liverpool vandt i 70/71 og 80/81, mens Bayern vandt i 71/72.
  • Bayern og Liverpool har aldrig mødt hinanden i et europæisk gruppespil.
  • Liverpool er gået videre fra 1/8-finalerne i Champions League i fem ud af seks tilfælde. Kun i 2005/06 slog det fejl at avancere til kvartfinalerne, da de blev slået ud af Benfica.
  • Liverpools manager Jürgen Klopp har stået i spidsen for hold mod Bayern hele 30 gange. 8 sejre, 6 uafgjorte og 16 nederlag. Klopp mødte også Bayern som Dortmund manager i Champions League finalen i 2013, hvor Bayern vandt 2-1 på Wembley.
  • Bayern München er med blandt de sidste 16 i Champions League for 11. gang i træk.
  • I de seneste 10 Champions League sæsoner, er Bayern kun blevet elimineret før kvartfinalen én gang; i 2010/11 af Inter.
  • Bayern München har kun vundet 1 ud af deres seneste 8 kampe imod Liverpool (W1-D5-L2)
  • På baggrund af historisk data, har Bayern München 65,4% chance for at spille sig videre til kvartfinalerne efter 0-0 i det første opgør.
  • Manuel Neuer(99) kan blive den kun fjerde tyske spiller til at runde 100 Champions League kampe onsdag aften efter Philipp Lahm (112), Thomas Müller (105) og Oliver Kahn (103).

Bayern München

De regerende tyske mestre fra Bayern München har halet ind på Dortmund i Bundesligaen, efterhånden som formen er blevet forbedret drastisk hos Niko Kovacs tropper i det nye år. Efter weekendens kampe er Bayern München nu oppe på det samme pointtal som Dortmund og topper Bundesligaen på en bedre målscore.

Senest blev det i weekenden til en stensikker 6-0 sejr over Wolfsburg hjemme på Allianz Arena. Her scorede Lewandowski to mål, og er nu alene på førstepladsen på topscorerlisten med 17 sæsontræffere. I Champions League topper Lewandowski også topscorerlisten med 8 træffere i de første 7 kampe.

Tyskerne vandt fire og spillede to uafgjort i gruppespillet mod Ajax, Benfica og AEK Athen. Selvom Bayern  München ikke kom på måltavlen i England, så kommer de med en rigtig god generalprøve i weekenden. Opgøret bør blive spillet under nogle andre betingelser også, nu hvor opgøret finder sted på Bayerns hjemmebane. Derfor ser vi også gode chancer for at Bayern München kan spille sig videre til kvartfinalerne.

Liverpool

Liverpool var det dominerende hold på Anfield, hvilket en skudstatistik på 16-9 også vidner om, men det lykkedes altså ikke for Klopps mandskab og komme på tavlen. Dermed er alt fortsat åbent, når returopgøret spilles på Allianz Arena onsdag aften.

Jürgen Klopp og Liverpool nåede Champions League finalen i sidste sæson, hvor kun Real Madrid formåede at stoppe Salah og resten af Liverpool mandskabet med en finalesejr på 3-1. I år er Liverpool igen på titel jagt, da holdet fortsat er med fremme i Premier League sent på sæsonen. Kun 1 point adskiller dem fra Manchester City, ligesom holdet også er videre her til 1/8-finalerne i Champions League.

Mens Liverpool har været suveræne i England, har situationen været anderledes, når det kommer til Champions League og deres udebanekampe. På Anfield blev det til tre sejre over PSG, Napoli og Røde Stjerne, men i Liverpools udekampe, blev det til tre nederlag og kun et sølle udebanemål. Det kan derfor godt gå hen og blive svært imod Bayern München, som er historisk er kendt for at være et stærkt hold på hjemmebane i Champions League sammenhæng.

 

Startopstillinger: Skader og karantæner

Liverpool kan glæde sig over at have Virgil van Dijk med igen, efter han sad ude med karantæne i det første opgør. Liverpool mangler Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez og formentlig Dejan Lovren.

Bayern må undvære flere folk til opgøret på Allianz Arena. Thomas Müller og Joshua Kimmich er begge ude med karantæne. Corentin Tolisso og Arjen Robben er meldt ude med skader, mens der er tvivl om Alaba og Coman, som er på vej tilbage fra skader.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne