Web
Analytics

16. april 2019

Juventus – Ajax: optakt, odds, statistik og spilforslag

Juventus får besøg af Ajax i returopgøret tirsdag d. 16. april i Champions Leagues 1/4-finalerne. Læs optakt med odds, statistik og spilforslag til Juventus vs Ajax her.

Juventus – Ajax odds
Juventus Uafgjort Ajax
1.72 3.80 5.50

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Tirsdag d. 16/4 2019
TV & Stream TV3 MAX /  ViaPlay

 

Spilforslag til odds på Juventus – Ajax

Ajax leverede en flot figur i det første opgør hjemme på Joahn Cruiff Arena i Amsterdam i det første møde med Juventus, hvor skudstatistikken sagde 18-7 i Ajaxs favør. Desværre for Ajaxs vedkommende var det ikke nok til at hente sejren da kampen endte 1-1. Dermed er det også et presset Ajax hold, der skal frem og score mindst 1 gang, hvis drømmende om en plads i semifinalerne af dette års Champions League skal forblive intakte.

Ronaldo og co. er dog en rigtig stor mundfuld hjemme på Allianz Stadium i Torino. Her har Juventus vundet 18 ud af 21 kampe i sæsonen og kun tabt en enkelt gang. Vi forventer også et anderledes kampforløb i forhold til det første opgør, hvor vi forventer at Juventus kommer til at være mere dominerende denne gang.

Derfor går vi også hjemmeholdets vej i vores spilforslag til Juventus vs Ajax. Her forsøger vi os med et spilforslag på over 2,5 mål + en Juventus sejr. Et spil der belønnes med odds 2.50 hos Bet365. Vi forventer mange mål og en underholdene kamp her, hvor Juventus altså trækker det længste strå.

Odds kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Optakt: Juventus – Ajax

Cristiano Ronaldo er klar til at møde Ajax på Allianz Stadium (foto: shutterstock.com)

Cristiano Ronaldo og resten af Juventus mandskabet fik et godt udgangspunkt i Amsterdam med 1-1. Dermed er italienerne store favoritter til at spille sig videre til semifinalerne af denne sæsons Champions League. Der er odds 1.33 hvis du tror Juventus spiller sig videre, mens et samlet avancement til gæsterne fra Ajax giver odds 3.25.

Ajax har tidligere i sæsonen vist at man ikke må afskrive dem, selvom holdet har ryggen mod muren. Vi så det blandt andet mod Real Madrid i 1/8 finalerne, hvor Ajax tabte med 1-2 på hjemmebane. Herefter tog de til Bernabeu og hentede en 4-1 sejr, og selvom Real Madrid er en skygge af sig selv i år, indbyder det til respekt, og viser at Ajax ikke er et hold som kan regnes for en walk-over. Vi forventer også en underholdene kamp i Torino mellem to mandskaber, der normalt gerne vil spille offensivt fodbold. Derfor regner vi også med at der kommer mål på Allianz Stadium tirsdag aften.

Juventus er uden Martin Caceres, Giorgio Chiellini og Emre Can. Allegri kan glæde sig over at Cristiano Ronaldo er tilbage i truppen efter han sad ude i weekenden med en mindre skade. Gæsterne må undvære Carel Eiting og Hassane Bandé.

Juventus vs Ajax statistik og historie

  • Ajax og Juventus mødes for 14. gang i europæisk sammenhæng. Juventus har vundet syv gange, AJax to gange, mens fire kampe er endt uafgjort. Heriblandt Champions League finalen i 1996, hvor Juventus vandt 4-2 efter straffesparkskonkurrence.
  • Juventus har ikke tabt i deres seneste 8 møder mod Ajax. Seneste nederlag var et 1-2  nederlaf i Amsterdam i 3. runde af UEFA Cup i 1974/75.
  • Det første møde i Amsterdam endte 1-1. Cristiano Ronaldo (45′) scorede for Juventus, mens David Neres (46′) scorede Ajaxs mål i opgøret.
  • Ajax vandt i weekenden med 6-2 over Excelsior i den hollanske liga. Juventus tabte med 2-1 til Spal i Serie A.
  • Ronaldo har scoret i hans seneste 6 kvartfinale kampe i Champions League. I alt har Ronaldo scoret ikke færre end 12 mål i de 6 kampe.
  • Juventus har vundet 18 ud af 21 kampe på Allianz Stadium i indeværende sæson på tværs af alle turneringer. Eneste nederlag faldt til Manchester United i Champions League gruppespillet.
  • Spillere som har spillet for begge klubber omfatter bl.a. danskerne Michael Laudrup og Christian Poulsen samt Zlatan Ibrahimovic,  Edgar Davids og Zdenek Grygera.
  • Ajax er gået videre i 3 ud af 4 knock out kampe, hvor de har fået 1-1 i den første hjemmekamp. Eneste undtagelse var i Champions League play off runde 2016/17, hvor holdet tabte med 4-1 til russiske Rostov i returopgøret.
  •  Juventus har været i 7 Champions League semifinalerne syv gange før. Senest i 2016/17 sæsonen. Kun Real Madrid (13), Barcelona (11), Bayern München  (11), Chelsea (7) og Manchester United (7)  har været været i semifinalerne flere gange. .

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen