Web
Analytics

11. marts 2019

12/3: Juventus – Atletico Madrid spilforslag, statistik & odds

Champions League 1/8-finalen mellem Juventus og Atletico Madrid ligner en svær opgave for Juventus efter første opgør på Wanda Metropolitano. Her vandt Atletico Madrid med 2-0, og gæsterne har derfor det bedste udgangspunkt før returopgøret.

Juventus – Atletico Madrid Odds
Juventus Uafgjort Atletico Madrid
1.72 3.75 5.50

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Tirsdag d. 12/3 2019
TV & Stream TV3+ / Viaplay

 

Spilforslag til Juventus – Atletico Madrid odds

Kommer Ronaldo og co. tilbage fra det første opgør, eller er Diego Simeones mandskab holdet som skal slukke Champions League drømmene for Juventus? Efter 0-2 i det første opgør, venter der Juventus spillerne en meget svær opgave, hvis billetten til Champions League kvartfinalerne skal indløses.

Juventus er nødt til og komme ud til opgøret med 120 i timen. Ronaldo, Dybala og resten af stjernerne fra Juventus skal som minimum score 2 mål, for at få kampen ud i forlænget spilletid. Kommer Atletico Madrid på tavlen, kræver det 4 mål fra Juventus side, hvilket virker svært og forestille sig.

Vi forventer en åben kamp, hvor der på grund af Juventus situation sagtens kan falde mange mål. Det første opgør var længe en låst affære, men kampbilledet bør blive anderledes denne gang. Derfor forsøger vi os med over 2,5 mål i opgøret. Et spilforslag der giver pengene odds 2.15 igen hos Bet365*.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Optakt: Juventus – Atletico Madrid statistik

Juventus Stadium i Torino (foto: shutterstock)

  • Det første opgør mellem de to hold endte med en 2-0 sejr til Atletico Madrid på Wanda Metropolitano. Her stod Jose Gimenez (78′) og Diego Godin (83′) for målene for Atletico Madrid.
  • Sidst de to mandskaber tørnede sammen var i Champions League gruppespillet i 2014/15 sæsonen. Her endte de to opgør meget målfattige med en 1-0 sejr til Atletico Madrid i Spanien, mens kampen på Allianz Stadium endte 0-0.
  • Atletico Madrid har vundet deres seneste 5 kampe på tværs af alle turneringer uden og lukke mål ind. Samlet målscore i de seneste 5 kampe for Atletico Madrid er 8-0.
  • Juventus har vundet deres seneste 3 kampe siden nederlaget til Atletico Madrid. Alle tre kampe er spillet i Serie A og er vundet med sammenlagt 7-2.
  • Efter 27 runder i Serie A har Juventus skabt et hul på 18 point ned til Napoli på andenpladsen. Holdet er fortsat ubesejret efter 27 kampe med 24 sejre og 3x uafgjort.
  • Juventus’ Mario Mandzukic har en fortid hos Atletico Madrid, som han spillede for i 2014/15 før skiftet til Juventus.
  • Atletico har aldrig tabt til et italiensk hold i Champions League-regi (5-2-0). Milans Kaká er den eneste spiller, som har scoret for et italiensk hold mod Atletico i Champions League.

Juventus

Det kører for Juventus i Serie A, hvor klubben har sat kursen mod deres 8. ligatitel i træk. Med weekendens pointtab til Napoli er Juventus nu ikke mindre end 18 point foran i tabellen. Derfor kan man vidst roligt allerede lykønske Allegris tropper med endnu en Scudetti titel, som det kaldes i Italien.

I Champions League er situationen dog ikke så rosenrød. Efter et planmæssigt gruppe, hvor Juventus vandt gruppe H foran Manchester United og Valencia, så røg Atletico Madrid op af bowlen ved lodtrækningen til 1/8 finalerne. Et mandskab som Simeone har skræddersyet til disse play off kampe, og som er uhyggelige svære og spille imod. Det så vi også billeder fra i det første opgør, hvor Juventus spillerne i den grad fik en mavepuster med 2-0 nederlaget.

Der er derfor nok og se til for Juventus i returopgøret hjemme op Allianz Stadium i Torino. Kun 3 gange i sæsonen har Atletico Madrid lukket 3 mål ind, som det vil kræve Juventus scorer, for at gå videre. Vel og mærke uden Diego Simeones mandskab kommer på tavlen. Til hjemmeholdets fordel er det, at Atletico Madrid må undvære et par vigtige folk, som sidder ude. Samtidig kan Massimiliano Allegri og Juventus stille i stærkeste opstilling. Mere om det længere nede på siden.

Atletico Madrid

Atletico Madrid har været lige ved og næsten med 2 finalepladser indenfor de seneste 5 år i Champions League. Endnu er det dog aldrig lykkedes for Diego Simones mandskab og vinde titlen med de store ører. I denne sæson ligner Atletico Madrid dog et godt bud på et hold, der kan gå hele vejen til finalen – en finale der tilmed spilles på Wanda Metropolitano, Atletico Madrids normale hjemmebane.

En stor motivationsfaktor for Atletico Madrid spillerne, der ligesom de foregående år er et utrolig svært mandskab og spille imod. Simeones tropper har med en defensiv og aggressiv spillestil voldt mange hold problemer i Champions League, også selvom holdet tit går ind til kampene mod de store hold som underdogs, hvis man kigger på profilerne hos de respektive mandskaber.

Diego Simeone må se bort fra flere spillere til opgøret. Thomas og Diego Costa sidder ude af kampen med karantæner. Lucas Hernandez er ude med en skade, mens både Diego Godin og Filipe er meldt tvivlsomme.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne