Web
Analytics

7. november 2018

Juventus – Manchester United odds og spilforslag: Svær mission for Mourinho og co.

Læs optakt til Juventus - Manchester United i Champions Leagues Gruppe H, onsdag d. 7. november kl. 21.00. Vi ser på odds på Juventus mod Manchester United hos bookmakerne, og spilforslag til kampen, i vores optakt herunder. Kampen vises på TV hos TV3+.

[enetPulse_render_details_header id="2876465"]
[enetPulse_render_details_odds id="2876465"]

Spilforslag til odds på Juventus – Manchester United

Onsdagens helt store opgør i Champions League finder sted i Torino, hvor Juventus og Manchester United tørner sammen i gruppe H. Her er der vigtige point på spil for begge mandskaber i bestræbelserne på at spille sig videre til knock out fasen.

I denne optakt til Juventus vs Manchester United, har vi kigget mod bookmakeren Betfair, der lige nu tilbyder en rigtig flot bonus til nye spillere. Her er der odds 1.62 på en hjemmesejr til Juventus, mens en Manchester United sejr står til odds 6.50. Uafgjort kan spilles til odds 4.20. Der er altså lagt op til endnu en kamp, hvor Juventus er favoritter, præcis som i det omvendte opgør.

De to hold mødte hinanden for bare 14 dage siden på Old Trafford. Her var det gæsterne der trak det længste strå med en 1-0 sejr på en scoring af Dybala i det 17. spilleminut. Sejren betød, at Juvetus topper pujlen med 9 point, mens gæsterne ligger på andenpladsen med 4 point. De to andre hold i pujen, Valencia og Young Bouys står noteret for hhv. 2 og 1 point.

Juventus virker som det klart stærkeste mandskab i denne pulje. Vi har også svært ved at se gæsterne snuppe point i denne kamp, hvor Juventus med en sejr kan spille sig videre til næste runde. Derfor bliver vores spilforslag det rene 1 tal til odds 1.62 hos Betfair. Her er der altså gevinst, hvis Juventus henter de 3 point. Vi tror også Cristiano Ronaldo skal have gode chancer for at komme på måltavlen mod sin tidligere klub. Ronaldo som målscorer giver odds 1.83 hos samme bookmaker.

Spil hos Betfair >

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 | Spil Ansvarligt

Se alle Dagens Spilforslag

 

Juventus – Man U. optakt:  Gør Ronaldo det onde ved tidligere klub?

Cristiano Ronaldo er klar til at møde sin gamle klub på Allianz Stadium (foto: shutterstock.com)

Juventus og Manchester United mødes for anden gang på bare 14 dage, når de to mandskaber tørner sammen på Allianz Stadium onsdag d. 7. november kl. 21:00. Opgøret kan følges på TV3+ eller på Viaplay.dk med en aktiv bruger. Kan Ronaldo gøre det onde ved sin tidligere klub, eller bliver det Mourinho og co. der løber afsted med de 3 point?

Juventus holdnyt

Juventus satte sig tungt på førstepladsen i Gruppe H med deres sejr på Old Trafford i sidste runde. Sejren sikrede Juventus halvanden ben videre fra gruppen, hvor rigtig meget skal gå galt, hvis ikke det skal blive til en placering blandt de to øverste. Juventus har skabt et hul på 5 point ned til Manchester United og 7 point ned til Valencia på tredjepladsen. Derfor kan holdet altså med en sejr onsdag, matematik sikre sig en billet videre i turneringen.

Indtil videre har Juventus buldret derudaf i denne sæson. I 14 kampe er det blevet til 13 sejre. I serie A har holdet allerede skabt sig et hul på 6 point ned til de nærmeste forfølgere, og med den styrke som er i Juventus truppen i denne sæson, er det svært ikke at se dem snuppe trofæet for 8. år i træk.

Den mest markante forstærkning til Juventus holdet op til denne sæson, har været tilgange af Cristiano Ronaldo fra Real Madrid. Den portugisiske stjerne har efter en tilvænningperiode for alvor vist sine kvaliteter i de seneste kampe, hvor det både er blevet til mål og assists. Ronaldo kan meget vel også blive en afgørende faktor i onsdagens kamp mod sin tidligere klub.

Juventus må se bort fra Chiellini og Bernardeschi, der begge er på skadeslisten. Der er tvivl om Mandzukic, Matuidi, Douglas Costa og Emre Can, der alle døjer med skader/sygdom. Flere prominente navne, men Allegri råder over en bred trup, og kan derfor stadig stille et slagkraftigt hold.

Manchester United holdnyt

Hos gæsterne fra Manchester United ser tingene ikke helt så grønt ud som hos hjemmeholdet. Mourinho og co. har haft en tung sæsonstart i Premier League, hvor holdet ligger som nummer 7. Senest var man meget heldig med at hente en 2-1 sejr over Bournemouth i weekenden. Allerede på nuværende tidspunkt ligner top 4 en svær mission for klubben, eftersom flere af de andre tophold er stukket af i toppen af tabellen.

Retter vi øjnene mod Champions League, så var det i det modsatte opgør et United hold, der i store perioder var under pres, selvom man spillede hjemme på Old Trafford. Det kampbillede ændrer sig næppe i returopgøret, hvor vi også forventer at Juventus kommer til at sidde på meget af spillet. Skal Manchester United lykkes med at hente point, vil det utvivlsomt kræve sæsonens største præstation. Her skal alle spillerne ramme dagen, hvis det skal blive til point. Det er set før, men vi hælder mest til, at det bliver Juventus som atter trækker sig sejrsrigt ud af opgøret.

Manchester United må se bort fra Lukaku, Valencia, Fellani og Diogo Dalot. Især Fellani og Lukaku bliver to spillere, der bliver svære at undvære for United.

Spil hos Betfair >

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 | Spil Ansvarligt