Web
Analytics

11. marts 2019

12/3: Manchester City – Schalke 04 spilforslag, statistik & odds

Champions League 1/8-finalen mellem Manchester City og Schalke 04, ligner en svær kamp for gæsterne, efter 3-2 nederlaget i første opgør. Dermed står Manchester City med de bedste odds for at spille sig videre til kvartfinalerne. 

Manchester City – Schalke 04 Odds
Manchester City Uafgjort Schalke 04
1.16 8.50 19.00

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Tirsdag d. 12/3 2019
TV & Stream TV3 Sport / Viaplay

 

Spilforslag til Manchester City – Schalke 04 odds

Manchester City var længe i store problemer i det første møde på Veltins Arena i Gelsenkirchen, hvor Schalke i det meste af 2. halvleg førte med 2-1. 2 sene scoringer af hhv. Leroy Sáne og Rahem Sterling sikrede dog de lyseblå en 3-2 sejr og dermed et godt udgangspunkt inden returopgøret her på Etihad Stadium.

Vi forventer et opgør, hvor Manchester City kommer til og sidde tungt på kampen. Vi forventer dog også mange mål, som det var tilfældet i det første opgør. Det er to mandskaber, som primært har deres styrker i offensiven, og med et Schalke hold der skal frem og presse på, så kan det godt gå hen og blive en målrig affære. Vi forsøger os med et kombinationsspil på over 3,5 mål + en Manchester City sejr til odds 2.00 hos Bet365*. Vores næste spilforslag til Manchester City – Schalke 04 lyder på at hjemmeholdet scorer på et straffespark. Manchester City har scoret på straffe i 3 ud af deres seneste 5 kampe på Etihad, og mod et Schalke hold, hvor bolden forventes at komme til og være meget rundt om tyskernes felt, så virker odds 4.33 højt sat.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Optakt: Manchester City – Schalke 04 statistik

Billede af Manchester Citys hjemmebane, Etihad.

Etihad Stadium danner rammen om mødet mellem Manchester City vs Schalke 04 (Foto: Shutterstuck)

  • Det første opgør mellem de to hold endte med en 2-3 sejr til Manchester City. Her stod Sergio Aguero (18′), Leroy Sane(85′) og Rahem Sterling(90′) for målene hos Manchester City. For hjemmeholdet blev begge mål sat ind på straffe af Nabil Bentalev (38′ og 45′).
  • Manchester City har vundet deres seneste 9 kampe på tværs af alle turneringer. Kampene er blevet vundet med sammenlagt 24-5.
  • Manchester City har vundet ikke færre end 23 ud af 25 hjemmekampe på Etihad Stadium denne sæson. Nederlagene faldt til Lyon (1-2) i Champions League og Crystal Palace (2-3) i Premier League.
  • Manchester City har kun tabt 1 ud af 10 kampe mod tysk modstand her på banen. 7 sejre og 2x uafgjort er det blevet til, mens nederlaget fandt sted i 2012 mod Bayern München – med Guardiola på trænerbænken hos gæsterne.
  • Schalke og Manchester City mødes for 5. gang i en europæisk turnering.
  • De første to møder fandt sted i semifinalen i Pokalvindernes turnering i 1096/70. Her vandt Schalke hjemme med 1-0, men City vandt med 5-1 og nåede dermed finalen som City vandt med 2-1 over Gornik Zabrze. Det er stadig Manchester Citys eneste europæiske trofæ frem til i dag.
  • Det seneste møde mellem Schalke og Manchester City fandt sted i gruppespillet i UEFA Cup i 2008/09. Her vandt Man City med 2-0 i Gelsenkirchen over Schalke på mål af Benjani og Stephen Ireland. Vincent Kompany spillede dengang hele kampen for City.
  • Manchester City er ubesejret de seneste otte kampe i Europa mod tyske hold (7-1-0), siden man tabte med 1-0 ude mod Pep Guardiolas Bayern München i september 2014.
  • Som træner for Bayern München tabte Pep Guardiola aldrig en kamp mod Schalke (5-2-0).

Manchester City

Manchester City er godt på vej mod endnu et mesterskab i Premier League, hvor holdet er gået forbi Liverpool i tabellen. De seneste 6 Premier League kampe er vundet, og selvom Liverpool kun er 1 point efter i tabellen, så er det svært ikke og se Manchester City som favoritter.

Guardiolas mandskab virker til at have fundet melodien efter en række svingende resultater omkring  juletid. I Champions League står holdet med rigtig gode chancer for avancement til kvartfinalerne efter 3-2 sejren i Tyskland. Med alt ære og respekt for Schalke, så bør de ikke være et mandskab, der for alvor kan true Manchester City på Etihad Stadium. Slet ikke med tanke på, at de som minimum skal op og score mindst 2 gange i kampen.

Manchester City har Nicolas Otamendi og Fernandinho ude med karantæne til dette opgør. Derudover må holdet se bort fra Kevin de Bruyne og John Stones, der begge sidder ude med skader.

Schalke 04

Schalke kvalificerede sig sikkert til 1/8-finalerne via andenpladsen i puljen med 11 point, fem efter FC Porto, men syv point foran Galatasaray og otte foran Lokomotiv Moskva. I Bundesligaen er der dog ikke noget at tåbe hurra for hos gæsterne. Holdet har kun hentet 1 point i deres seneste 5 kampe, mens de sidste tre kampe er tabt.

Tæller man opgøret mod Manchester City med, er gæsterne altså oppe på 4 nederlag i træk og 6 kampe uden sejr. Derfor begynder der også og  komme et pres på den tyske træner Tedesco i trænersædet. Med en 14. plads i tabellen og kun 2 pladser ned til nedrykningsstregen må sæsonen betegnes som en stor skuffelse for Schalke, der gerne skulle være og finde oppe i toppen af tabellen, hvis man kigger på spillermaterialet.

Selvom  der er sket store overraskelser i Champions League indtil videre med både videre avancement til Ajax og Manchester United, så ser det alligevel mere end svært ud og forestille sig, at Schalke tager til Etihad Stadium og vinder med mindst 2 mål. Gæsterne er uden Daniel Caligiuri, Alessandro Schöpf og Omar Mascarell.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne