Web
Analytics

4. marts 2019

Sheffield Derby Livestream: Se Wednesday vs United på nettet

Mandag aften byder på et traditionsrigt Sheffield Derby mellem Wednesday og United i den engelske Championship. Se Sheffield Wednesday vs Sheffield United livestream på nettet hos bookmakeren bet365, og se vores spilforslag til odds på derbyet forneden.

Wednesday vs United Odds
Sheffield W. Uafgjort Sheffield Utd
3.75 3.40 2.15

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 20:45 – Mandag d. 4/3 2019
TV & Stream TV3 Sport / bet365

 

Livestream Sheffield Wednesday vs Sheffield United hos bet365

Se Sheffield derbyet via livestream på nettet hos bet365, når der fløjtes op Sheffield Wednesday vs Sheffield United i Championship mandag d. 4. marts kl. 20.45 på Hillsborough. Alt der kræves for at kunne live streame Wednesday mod United i Slaget om Sheffield er, at du har en aktiv spillekonto hos bet365.

Har du penge på kontoen, eller har du spillet på odds indenfor de sidste 24 timer, hos bookmakeren, kan du kvit og frit live streame Wednesday vs United gratis hos bet365 via “Live Billeder” i menuen. Find også streams til andre fodboldkampe ved at kigge efter “play-ikonet” i odds-oversigten.

 

Spilforslag til Wednesday vs United odds

Det er gæsterne fra Bramall Lane som er på toppen i det indbyrdes regnskab i denne sæson mellem Sheffield klubberne. The Blades er med i toppen og kampen om Premier League oprykning, og Sheffield United kan faktisk spille sig á point med Leeds på 2. pladsen med en sejr over lokalrivalerne på Hillsborough i aften. The Owls er derimod placeret midt i tabellen på en 14. plads, langt fra noget der er både sjovt eller lidt for spændende.

Wednesday er dog et ganske godt hjemmehold, og er således 7-7-3 på hjemmebane for sæsonen. I et derby mod The Blades vil Wednesday selvfølgelig gøre alt hvad de kan for at drille lokalrivalerne i oprykningskampen. Det ender formentligt med en dramatisk fight, og vi tror også klubberne ender med at dele pointene her.

Vores spilforslag til Sheffield derbyet d. 4. marts bliver derfor et X til et fint odds 3.40 hos bet365, som altså også viser Live Billeder fra kampen via live streaming til aktive kunder hos bookien*.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne