Web
Analytics

7. november 2018

Livestream Sheffield Derbyet: Odds og spilforslag til United vs Wednesday

Se udvalgte odds og spilforslag til Steel City derbyet mellem Sheffield United. og Sheffield Wednesday. Sheffield derbyet er et af største og mest kendte derby opgør i engelsk fodbold, og altid garant for fight og underholdning. Opgøret spilles fredag d. 9/11 kl. 20.45 på Bramall Lane og kan følges på TV3 MAX eller på Viaplay.dk med en aktiv bruger.

[enetPulse_render_details_header id="2791527"]
[enetPulse_render_details_odds id="2791527"]

Livestream Sheffield Derbyet: United vs Wednesday

Der venter os en lækkerbidsken fra den engelske Championship, når der er Sheffield Derby på plakaten fredag d. 9. november kl. 20.45, umiddelbart efter braget på Vestegnen mellem Brøndby og AGF.

Sheffield derbyet kan ses med livestream hos bookmakeren bet365, som viser denne klassiker til deres aktive kunder via Live Billeder hos bookmakeren.

Spilforslag på Sheffield United – Sheffield Wednesday

I vores spilforslag til Sheffield Utd vs Sheffield Wednesday har vi kigget nærmere på markedet for begge hold scorer. Her ser vi gode chancer for at begge hold kan komme på tavlen mindst 1 gang i løbet af opgøret.

Der er tale om et af de ældste og mest klassiske derby opgør i engelsk fodbold, når de to Sheffield mandskaber mødes fredag aften på Bramall Lane. Opgørene kaldes også for “Steel City Derbyet” og har været spillet i alt 129 gange. Sheffield United står noteret for 49 sejre, mens det er blevet til 46 sejre til Sheffield Wednesday. De resterende 34 kampe er endt uden en vinder.

Opgørene er næsten altid garant for fight og drama på højeste niveau. Vi forventer heller ikke, at det kommer til at gå stille for sig fredag aften. Sheffield Utd. er pæne favoritter med odds 1.50 på en sejr, mens der er odds 7.00 at hente på gæsterne hos Bet365.

Wednesday i krise

Tager man et kig på tabellen, har hjemmeholdet været bedst kørende i denne sæson. Hjemmeholdet er at finde på en 3. plads med 29 point, mens gæsterne roder rundt i bunden af tabellen på en 17. plads med 19 point. Det skyldes blandt andet en forfærdelig stime, der nu har budt på 4 nederlag i træk. Senest med et kæmpe 4-0 nederlag på hjemmebane til Norwich.

Derfor er det også et såret udehold, som kommer ind til opgøret her. Vi forventer dog, at de kan sætte sig op til et derby opgør som dette, der bør have sit eget liv. Et kig på de seneste indbyrdes møder mellem de to hold indikerer, at det normalt er målrigt. Således er 7 ud af de seneste 10 kampe endt med at begge hold er kommet på tavlen.

Vores spilforslag til Sheffield United vs Sheffield Wedneday lyder derfor på at begge hold kommer på tavlen og over 2,5 mål i kampen. Et odds der kan spilles til odds 2.40 hos bookmakeren bet365*.

Hjemmeholdet må se bort fra Mark Duffy og Jake Wright. Gæsterne kan glæde sig over at have alle mand klar.

Spil hos Bet365 >

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 | Spil Ansvarligt

Se alle Dagens Spilforslag