Web
Analytics

14. marts 2019

Sydbank Pokalen: Næstved – AaB spilforslag og odds

Næstved tager imod AaB i torsdagens kvartfinale i Sydbank Pokalen 2018/19, og her er AaB favoritter hos bookmakerne. Men kan Næstved drille Superliga-favoritterne?

Næstved – AaB odds
Næstved Uafgjort AaB
4.50 3.80 1.72

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 18:00 – Torsdag d. 14/3 2019
TV & Stream TV3 Sport / Viaplay

 

Spilforslag til Næstved – AaB odds

Næstved er på 5. pladsen i 1. division, hvor kampen om oprykning og playoff pladserne er ligeså tæt og intens, som AaBs kamp for Top 6 i Superligaen. 33 point har næstvederne, hvilket er to færre end Viborg og Silkeborg som begge har 35 point på 1. og 2. pladsen. Næstved er altså at betragte som et af de stærkeste hold i 1. division i øjeblikket, og klubben har da også store ambitioner om at blive et fast indslag i Superligaen i kommende år.

Næstved er stadig ubesejret på hjemmebane i denne sæson, som det eneste hold i 1. division, hvor man er 7-4-0 med en målscore på 15-7. Næstved slog også AGF ud af pokalen i år på hjemmebanen, hvor gæsterne fra Aarhus ellers kom foran som planlagt, men Næstved viste stor klasse og fortjent sikrede videre avancement med en 2-1 sejr over De Hvide.

Netop AGF venter for AaB i Superligaen på søndag i 26. spillerunde, hvor alt er på spil ift. en plads i Top 6. AaB har stadig chancen, men det kræver 3 point mod AGF, og det bliver en hård kamp for AaB, som måske allerede nu fylder lidt ekstra rent mentalt hos Jacob Friis’ mandskab. Næstved beviste dog mod ‘GF, hvad der kan ske, hvis man som Superliga-klub ikke tager næstvederne gravalvorligt.

Nordjyderne drager til Næstved uden Patrick Kristensen, Frederik Børsting, Jakob Ahlmann og Oliver Abildgaard, som alle er ukampdygtige for AaB. Det er altså et svækket AaB mandskab som gæster Næstved, som derimod spiller sæsonens største kamp (indtil videre).
Vi øjner gode chancer for en pokaloverraskelse, og spiller Næstved sejr til odds 4.50, men også Næstved kvalificerer sig til odds 2.75, som altså inkluderer evt. forlænget spilletid og straffekonkurrence.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne