Web
Analytics

23. oktober 2018

Kasper Svendsen spilforslag på fodbold

Mit navn er Kasper Svendsen, og jeg har i længere tid leveret spilforslag i Facebook-gruppen “Den Seriøse Odds’er”. I samarbejde med Oddsforum.dk vil jeg i fremtiden også komme med særligt udvalgte Spilforslag primært på fodbold fra hele Europa.

Mine spilforslag udkommer på daglig basis dog med undtagelser for dage med et lille udvalg af fodboldkampe, og er altid fundet hos én og samme bookmaker. I øjeblikket spiller jeg primært hos Youbet, og derfor er alle mine odds i nedenstående spilforslag fundet hos denne bookmaker.

Spil hos Youbet.dk >>

Kasper Svendsens Spilforslag: Tirsdag d. 23/10

Dato/Tid Kamp Spilforslag
23/10 – 18.55 Young Boys – Valencia HJ O 3.5 hjørne odds 1,65
23/10- 18.00 AEK – Bayern HJ O 2.5 kort  odds 2.28

 

Vil du følge mine spilforslag hos Youbet, får du lige nu et 1.000 kr. bonus-tilbud som velkomstbonus. Læs mere hos bookmakeren.

Følg Kaspers spilforslag hos Youbet.dk >>

* R/v gælder for bonus | + 18 Ansvarligt Spil

Forklaring på spilforslagene i dag

Herunder kommer jeg med en kort uddybende forklaring på ovenstående spilforslag til de kommende dage.

Jeg spiller i dag to hold spil fra CL kampene og jeg ser god værdi i Young Boys får over 4.5 hjørne i kampen mod Valencia. Værterne har stor glæde af at spille på denne kunst græs bane som overrasker mange af deres modstander, ja vi kan jo kigge tilbage på første hjemmekamp i CL hvor Manchester United var på besøg og her endte Young Boys med 9 hjørne, de 9 hjørne kom efter 17 målforsøg, så når vi kan få et så fint odds på over 4.5 hjørne til værterne, som de iøvrigt har fået i samtlige af deres seneste 8 hjemmekampe så prøver jeg det igen i dag.

Mit næste spil er AEK får over 2.5 kort i kampen mod Bayern ja 1 rødt og et gult er også nok 😉 AEK spiller ofte meget hårdt og trækker mange kort i deres kamp og jeg forventer de vil være under pres i store dele af kampe så mon ikke de kommer til at lave en del frispark hvor vi vil se en del kort.

Dagens dommer er Aleksei Kulbakov som normalt ikke er bleg for at hive kortne frem og i de seneste 10 kampe er det blevet til 32 gule kort. Skal vi kigge lidt mere på dagens dommer har han de seneste 3 gange hvor han har dømt enten Græske klubhold eller det Græske landshold givet 3-3 og 4 kort til den Græske side så deres spillestil trækker en del opmærksomhed fra vores kære dommer.

Se Oddsforums spilforslag >

Følg Kaspers spilforslag hos Youbet.dk >>

 

Statistik for spilforslag 2018/2019 sæson

Herunder kan du se statistik på alle mine spilforslag her på Oddsforum.dk for 2018/19 sæsonen.

Læs også: Stort interview med Kasper Svendsen

Oktober 2018 Hitrate Profit
Spilforslag 4/8 -110 kr.
September 2018 Hitrate Profit
Spilforslag 4/9 -65 kr.
August 2018 Hitrate Profit
Spilforslag 0/2 -200 kr.
Juli 2018 Hitrate Profit
Spilforslag 2/2 132 kr.
Spilstatistik udregnes efter 100 kroner indsats pr. spil
Regnskabet over  spilforslag opdateres dagligt.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne