Web
Analytics

13. marts 2019

14/3: Arsenal – Rennes spilforslag: The Gunners spiller sig videre i Europa League

Rennes fører 3-1 mod Arsenal efter første opgør i Frankrig. Nu venter returopgøret mellem Arsenal og Rennes på Emirates torsdag d. 14. marts kl. 21.00, en kamp der kan ses hos 6’eren. Se spilforslag og odds på Arsenal vs Rennes her.

Arsenal – Rennes odds
Arsenal Uafgjort Rennes
1.30 6.00 11.00

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Torsdag d. 14/3 2019
TV & Stream 6’eren

 

Spilforslag: Arsenal kvalificerer sig med storsejr

Arsenal var i fin kontrol på udebane i den første kamp mod Rennes, hvor man – lige indtil Arsenals Sokratis Papastathopoulos så rødt i 1. halvleg – sad med fornemmelsen af, at Arsenal ville rejse hjem til London med en yderst komfortabel sejr i bagagen. Udvisningen vendte dog tingene på hovedet, og Arsenal jagter nu en 2-0 sejr eller bedre mod Rennes i London.

Den tror vi dog også kommer i hus. Man United blev sendt hjem med de samme cifre i weekenden, og med alt respekt for Rennes, så bør Arsenal hjemme på Emirates kunne sætte et fransk midterhold til væggen i en kamp af denne betydning. Spilforslag til Arsenal – Rennes bliver derfor først og fremmest odds 1.95 på at Arsenal kvalificerer sig til kvartfinalerne inkl. evt. forlænget spilletid og straffekonkurrence.

Dér tror vi dog ikke det ender, for vi tror endvidere på en festlig aften for hjemmepublikummet med masser af mål til The Gunners. Det bliver nok ikke helt 7-0 som da City lemlæstede Schalke, men vi tror på, at Arsenal kan slå et handicap på -3 mål til odds 5.00.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Arsenal – Rennes statistik

  • Den første kamp mellem Rennes og Arsenal d. 7. marts 2019 sluttede 3-1 til Rennes. Det var samtidigt det første møde mellem de to klubber i de europæiske turneringer.
  • Rennes spillede sig videre til 1/8 finalerne i Europa League ved at slå Real Betis ud med samlet 6-4. Rennes vandt 3-1 i Spanien og spillede 3-3 i Frankrig.
  • Gæsterne fra Arsenal tabte det første opgør med 1-0 til Bate Borisov, men med en 3-0 sejr i returopgøret sikrede Arsenal sig en billet videre til 1/8 finalerne.
  • Arsenal er ubesejret i deres 15 seneste hjemmekampe i Premier League.

Optakt: Arsenal vs Rennes

Rennes har ikke spillet på udebane i nogle turneringer siden d. 17. februar, hvor holdet tabte med 2-0 i Reims i Ligue 1. Den første udekamp i næsten en måned bliver på Emirates mod formstærkt Arsenal-mandskab, som ikke har tabt i deres 15 seneste hjemmekampe.

I weekenden blev det til en 2-0 sejr over Manchester United her på Emirates, og Arsenal er nu tilbage i Top 4 i Premier League med kursen sat mod næste sæsons Champions League. Europa League har hele tiden fungeret som et sikkerhedsnet for Arsenal (og Chelsea) som begge går benhårdt efter at vinde Europa League og dermed sikre CL-pladsen i 2019/20-sæsonen, uagtet udfaldet af topkampen i Premier League. Derfor vil det selvfølgelig også være en gigantisk fiasko, hvis Arsenal må takke af her mod Rennes, som har hjemme på 8. pladsen i Ligue 1.

Arsenal smed sejren væk med dumt rødt kort i Frankrig

Rennes er et typisk fransk midterhold, som Arsenal bør kunne overmatche på hjemmebanen. Arsenal var også godt igang med at vinde udekampen i Frankrig, indtil Sokratis Papastathopoulos så dobbelt gult allerede i 1. halvleg, hvilket vendte kampen på hovedet. Kort efter udlignede Rennes ved Benjamin Bourigeaud. I anden halvleg bragte The Gunners’ Nacho Monreal Rennes foran på et selvmål, og i kampens slutminutter udbyggede Rennes forspringet til 3-1 ved Ismaila Sarr.

Rennes har siden spillet endnu en hjemmekamp mod Caen, som blev en tro kopi af Arsenal-kampen. Igen var gæsterne foran med 0-1. Igen så en modstander dobbelt gult i første halvleg, og igen udlignede Benjamin Bourigeaud til 1-1 før pausen, inden Rennes igen scorede to mål i anden halvleg – denne gang kom Ismaila Sarr dog ikke på tavlen, men han lavede assisten ved både Adrien Hunou og M’Baye Niangs scoringer.

Rennes er altså i god form på hjemmebanen, men hvordan det franske holds første udekamp i næsten en måned kommer til at spænde af, må tiden vise. Vi får svaret torsdag aften i London overfor et formentligt topmotiveret Arsenal-mandskab.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne