Web
Analytics

7. november 2018

Arsenal – Sporting CP oddsforslag: Ny sejr venter Arsenal på Emirates Stadium

Spilforslag til Arsenal – Sporting CP

I vores spilforslag til Arsenal vs Sporting CP har vi kigget nærmere på asian marked, hvor vi tror på gode chancer for en hjemmesejr med handicap. Arsenal står noteret for maksimumpoint efter de første tre runder, og kan med en sejr spille sig videre til knock-out fasen.

Vi forventer et Arsenal hold, der følger op deres seneste peride af flotte resultater. Senest i weekenden, hvor Emerys mandskab formåede at hente et point mod topholdet fra Liverpool. Det var samtidig en kamp, der var med til at udbygge Arsenals stime som ubesejret, der nu tæller 14 kampe.

På papiret er der ingen tvivl om at Arsenal har det stærkeste hold. De viste de også i det modsatte opgør, der endte med en 1-0 sejr til Arsenal. En kamp Arsenal sagtens kunne have vundet større med lidt mere skarphed. Noget som ellers ikke har været kendetegnet for Arsenal offensiven, der har scoret i de seneste 15 opgør.

Vi tipper på en Arsenal sejr på mindst 2 mål i dette opgør. Et spil der giver pengene 1.93 igen hos Bet365*. Vores andet spilforslag er fundet på kort markedet. Her ser vi gode chancer for at Arsenals forsvarsspillet Rob Holding kan trække et gult kort. Rob Holding spiller i midterforsvaret, og har trukket kort i 3 ud af de seneste 6 kampe, hvor han har startet inde. Vi forventer at Arsenal kommer til at stå højt, hvilket kan skabe kontra muligheder for Sporting, hvor en spiller som Holding godt kan se sig nødsaget til at trække i håndbremsen.

Se Dagens Spilforslag >

Spil hos Bet365 >>

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

Optakt: Fortsætter Arsenal den gode form?

Emirates Stadium i London er hjemmebane for Arsenal FC aka The Gunners (foto: Shutterstock.com)

Arsenal er inden opgøret store favoritter til at hente en sejr, hvilket oddsene også antyder. Der er odds 1.33 på hjemmesejren hos bookmakeren Bet365, mens en udesejr står til odds 11.00. Vi har da også svært ved at se gæsterne for alvor drille Arsenal hjemme på Emirates Stadium.

Sporting CP har haft en blandet sæsonstart i den portugisiske liga. Her står holdet noteret for en 3. plads efter 9. spillerunder. I weekenden hentede klubben dog en tiltrængt sejr, da det blev til en 2-1 sejr over Santa Clara.

I Europa League er holdet tæt på at spille sig videre, selvom det skulle blive til et nederlag til Arsenal. Klubben vandt sine første to kampe mod Voskla og Qarabag, og derfor kræver det sandsynligvis bare en sejr i en af de sidste to kampe for at sikre sig andenpladsen.

Hos Arsenal ser situationen endnu bedre ud. Efter det er blevet til maksimumpoint i de første tre kampe, kan holdet spille sig videre med en sejr over Sporting. Noget som træner Unai Emery må være motiveret efter, så der kan gives et tiltrængt hvil til nogle af stjernerne i de sidste to kampe.

Arsenal må undvære flere spillere til opgøret. Elneny, Guendouzi, Koscielny, Mavropanos er meldt ude, mens der er tvivl om Sokratis og Nacho Monreal.

Også hos gæsterne må man potentielt undvære en række spillere til denne kamp, da Stefan Ristovski, Raphinha, Viviano og Wendel alle meldt tvivlsomme.

Spil hos Bet365 >>

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne