Web
Analytics

7. november 2018

Slavia Prag – FCK: Odds, Spilforslag og statistik

FC København er rejst til Prag og som du kan se ud fra vores spilforslag på Slavia Prag mod FCK kan det blive en rigtig svær opgave for det eneste danske hold i Europa League gruppespil. Carlos Zeca er tilbage i truppen mens FCK må undvære Viktor Fischer som er ude med en skade. Bliv klogere på FCKs modtandere fra Tjekkiet og se vores tre spilforslag på kampen. Der er kick off torsdag d. 8. november kl. 21.00. Er du ikke lige i Tjekkiet kan kampen ses på 6'eren.

[enetPulse_render_details_header id="2877308"]
[enetPulse_render_details_odds id="2877308"]

Spilforslag til odds på Slavia Prag – FCK

Spilforslag på Slavia Prag mod FC København i Europa League bliver næsten lige så svært, som FCKs udfordring på banen. Vi har set på oddsene hos Youbet, som har Slavia Prag til odds 1.74. Kan FC København overraske er der odds 4.85 på en dansk sejr mens uafgjort giver odds 3.80.

Slavia Prag er inde i en rigtig storhedstid for klubben. Efter i mange år, at have været midterhold, har de været med helt fremme de sidste 3 sæsoner. Klubben er modnet og har fået samlet erfaring også internationalt. I Parken i sidste kamp var det tydeligt, at holdet er virkelig godt bygget op.

FCK er inde i en periode med rigtig mange svære kampe. Hjemme mod Slavia, Ude mod FCM, ude mod Brøndby og efter denne kamp på udebane venter endnu en udebane tur i Aalborg. Det er en presset periode og FCK havde mere end svært ved at spille sig til chancer i Parken.

Vi tror desværre FCK taber kampen og vores spilforslag til Slavia Prag mod FC København bliver en hjemmesejr til odds 1.71 på Youbet.

Slavias målmaskine kan ryste FCK

Vi forventer, at FCK vil stå lavt specielt i første halvleg. Måske af taktiske årsager men også fordi vi forventer Slavia vil presse FCK tilbage. Hjemmeholdet scorer rigtig mange mål og på hjemmebane vil de gå til angreb fra starten.

Vi krydrer derfor vores spilforslag med Slavia Prag scorer i begge halvlege til odds 2.90 og Slavia Prag til minimum at vinde med to mål til odds 2.95.

Se alle Dagens Spilforslag

Spil med hos youbet >

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

 

Slavia Prag holdnyt: Målkonger i Tjekkiet

Et nyere storhold fra Tjekkiet er modnet. Som vi var inde på tidligere i vores spilforslag, så er Slavia Prag en klub, som har vokset sig store i Tjekkiet over de seneste 4-5 sæsoner. Lige nu er klubben den bedste udgave af sig selv og de har succes både hjemme, hvor de fører den tætte og svære liga, men de har stadig fokus på, at gøre det godt i Europa League. Og det gør de i den grad.

Der er ingen tvivl om, at Slavia Prag er et stærkt hold. Det så vi i det første indbyrdes opgør og ellers kan man tage et kig på tabellen i Tjekkiet. Her fører Slavia Prag efter 14 spillerunder med 34 points og en målscorer på 34-10. Desuden har Slavia tre spillere i top 8 på topscorer listen.

 

FCK holdnyt: Stadig uden Viktor Fischer – Zeca tilbage

Som om opgaven ikke bliver svær nok i sig selv mod et stærkt Slavia Prag hold må FC København undvære holdets største profil Viktor Fischer. Dog er det en forstærkning, at Carlos Zeca er tilbage efter han afsonede karantæne i de to klubbers første opgør.

FCKs trup er dog bred og de har andre spillere med kreative evner og måske der kan blive plads til matchvinderen fra Brøndby kampen i weekenden. I hvert fald har han nogle klassiske Ståle egenskaber i form, af en bevægelig opspils station.

FCK kan få brug for netop de kvaliteter, da de i store dele af kampen nok er presset godt tilbage på egen bane og det er netop her FCK har vist kvaliteter på den internationale scene. De formår, at står godt i de bagerste kæder og lykkedes med, at få flyttet spillet frem i perioder.

Ståle Solbakken har for vane, at stille meget taktisk, med stor fokus på defensiven og det kommer helt sikkert også til at ske i aftens kamp. Et bud på en startopstilling vil være Stefan Andersen på mål, Ankersen og Boilesen på de to backs samt Vavro og Bjelland som centrale stoppere. Rasmus Falk og Robert Skov på de to kanter og så kunne William Kvist godt blive fortrukket, som makker til anfører Zeca. På toppen tror vi på N’Doye og Wind.

God kamp!