Web
Analytics

15. marts 2019

16/3: Swansea – Manchester City spilforslag, statistik & odds

Lørdag eftermiddag er der FA cup på programmet, når Swansea og Manchester City mødes i kvartfinalerne. Opgøret spilles på Liberty Stadium i Swansea, og vi er klar med optakt, odds og spilforslag til opgøret her.

Swansea – Manchester City odds
Swansea Uafgjort Manchester City
18.25 8.75 1.11

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 18:20 – Lørdag d. 16/3 2019
TV & Stream TV3 + / VIaPlay / Livestream FA Cup

 

Spilforslag til Swansea – Manchester City odds

I vores spilforslag til Swansea – Manchester City lørdag aften, har vi fundet to spilforslag frem til vores brugere. Første spilforslag er fundet på kort markedet, hvor vi satser på at Swansea modtager flest kort i opgøret. Der er ikke den store tvivl om, at Manchester City kommer til at have bolden meget i denne kamp. Vi forventer et Swansea hold, der som kampen skrider frem godt kan blive mere og mere frustreret, noget som bør kaste flere kort af sig end de lyseblå. Et spil på Swansea modtager flest kort i kampen giver odds 1.90 hos Youbet*.

Vores andet spilforslag til Swansea – Manchester City er fundet på det asiatiske marked. Her satser vi på at Manchester City er i stand til og hente en sikker sejr. Manchester City vandt hhv. 4-0 og 5-0 i de to indbyrdes møder i sidste sæson, hvor Swansea var at finde i Premier League. Niveauforskellen bør ikke være mindre efter at Swansea er rykket ned til Championsship. Manchester City er et bedre hold på alle positioner og vi satser på at de vinder opgøret med mindst 3 mål til odds 2.03 hos Youbet*.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Swansea vs Manchester City statistik

Liberty Stadium i Swansea huser 21.088 tilskuere, når der er udsolgt. (foto: shutterstock)

  • Det er første gang i historien, at Swansea og Manchester City mødes i FA Cuppen
  • Manchester City slog Swansea med 4-0 på Liberty Stadium i sidste sæsons Premier League. Det omvendte opgør endte med 5-0 på Etihad Stadium senere på sæsonen.
  • Swansea har kun vundet 1 ud af deres seneste 17 indbyrdes møder mod Manchester City. Det skete i en 1-0 sejr på Liberty Stadium d. 11. marts 2012.
  • Swansea (11) og Manchester City (16) er de to hold som har scoret flest mål i denne sæsons FA Cup af de resterende 8 hold som er tilbage.
  • Swansea har 5 gange tidligere i historien været fremme ved kvartfinalerne i FA Cuppen. 1925/26, 1926/27, 1963/64 and 2017/18. 2 gange tidligere (1925/26, 1963/64) er Swansea gået videre til semifinalerne.
  • Manchester City kan blive den kun fjerde klub i England til at vinde både Liga Cuppen og FA Cuppen den samme sæson. Det er sket for Arsenal (1992/93), Liverpool (2000/01) og Chelsea (2006/07).

Optakt: Swansea – Manchester City

Der venter noget af en mundfuld, når Swansea lørdag aften får besøg af de forsvarende Premier League mestre fra Manchester City. Swansea klubben, der til dagligt er og finde i Championsship, er ikke spået mange chancer for at levere overraskelsen i dette opgør, hvor en hjemmesejr flere steder giver pengene mere end 20 gange igen hos bookmakerne.

Bolden er dog rund, og som bekendt kan alt ske i fodboldverdenen. Swansea har på deres vej til kvartfinalerne slået Aston Villa 3-0, Gillingham 4-1 og Thomas Franks Brentford med 4-1. Overbevisende sejre, som også vidner om, at Guardiolas mandskab ikke kan tage for let på opgaven, hvis billetten til semifinalerne skal bookes for de lyseblå.

Manchester City er inde i et tæt kampprogram, både med FA Cup, Champions League og Premier League. Det har dog ikke holdt gæsterne fra at levere på et tårnhøjt niveau i 2019. 17 sejre i 18 kampe er facit for Manchester City i dette kalenderår, hvor holdet allerede har vundet Liga Cuppen, samtidig med at de topper Premier League og er med fremme ved kvartfinalerne i Champions League. Der er derfor heller ingen tvivl om, hvem der er favoritter i lørdagens kamp på Liberty Stadium i Swansea.

Hjemmeholdet er uden Martin Olsson, Leroy Fer og Joe Rodon. Manchester City er uden Kevin de Bruyne og Fernandinho.

Spil hos Youbet >

* +18 | Spil Ansvarligt | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne