Web
Analytics

15. marts 2019

16/3: Wolverhampton – Manchester United spilforslag, statistik & odds

Lørdag aften spilles der kvartfinale i FA Cuppen, når Wolverhampton og Manchester United mødes på Molineux Stadium i Wolverhampton. Vi er klar med optakt, odds og spilforslag til opgøret her.

Wolves – Manchester United odds
Wolves Uafgjort Manchester United
3.15 3.20 2.30

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 20:55 – Lørdag d. 16/3 2019
TV & Stream 6’eren / ViaPlay / Livestream FA Cup

 

Spilforslag til Wolverhampton – Manchester United odds

Der venter et spændende møde på Molineux Stadium lørdag aften, når Wolverhampton får besøg af Manchester United. Opgøret ligner på forhånd en tæt affære, hvor Manchester United godt kan få det svært, med tanke på hjemmeholdets gode sæson. Når det er sagt, så bør Manchester United alligevel være det stærkeste hold, og med næsten en uge siden seneste kamp for Manchester United, bør spillerne være friske.

Samtidig begynder skadessituationen og se bedre ud for gæsterne, der i flere kampe har manglet op til 10 spillere på grund af skader. Flere spillere er på vej tilbage, og vi spår Ole Gunnar Solskjærs mandskab gode chancer for at snuppe billetten til semifinalerne. I vores spilforslag til Wolves – Manchester United har vi derfor kigget på det klassiske 1-X-2 marked, hvor vi satser på at der kan falde en Manchester United sejr i ordinær spilletid. Et spil der belønnes med odds 2.30 hos Youbet*.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Wolverhampton vs Manchester United statistik

  • Dette er 7. gang at Wolverhampton og Manchester United mødes i FA Cuppen. 4 ud af de 6 gange har Manchester United trukket det længste strå.
  • Det er første gang siden 2005/06 sæsonen, at Wolverhampton og Manchester United mødes i FA Cuppen. Dengang vandt Manchester United med 3-0 på Molineux Stadium, hvor dette opgør også spilles.
  • Wolverhampton og Manchester United mødte hinanden tidligere på sæsonen i forbindelse med Premier League på Old Trafford. Nærmere bestemt d. 22 september, hvor opgøret endte 1-1 på scoringer af Joau Moutinho (53′) for Wolverhampton og Fred (18′) for Manchester United.
  • Wolves er i FA kvartfinalerne for første gang siden 2002/03 sæsonen. Dengang blev endestationen også kvartfinalen med et 2-0 nederlag til Southampton.
  • Manchester United har nået FA Cup finalen 20 gange og vundet i alt 12 gange. Kun Arsenal med 13 FA titler har vundet flere gange end Manchester United.

 

Læs også: Se hvordan du Livestreamer FA Cuppen 

Optakt: Wolverhampton – Manchester United

Wolverhampton skal forsøge og nå semifinalerne i FA Cuppen for første gang siden 1997, når holdet på Molineux Stadium får besøg af Manchester United lørdag aften. Her venter et møde mellem to af de store  overraskelser i 2019.

Hjemmeholdet, der er oprykkere til Premier League i denne sæson, har haft en fantastisk sæson, hvor holdet efter 30 runder er placeret som nummer 7. Kun efterfulgt af de seks store klubber i Premier League og foran hold som Everton og Leicester. Også i FA Cuppen er Santo Espirito mandskab med fremme ved kvartfinalerne efter sejre over Liverpool, Shrewsbury og Bristol City.

Gæsterne fra Manchester United har ligeledes haft et flot 2019, hvor holdet har hentet flest point i Premier League og slået PSG ud i 1/8 finalerne af Champions League. Det har tilmed været i en periode hvor Ole Gunnar Solskjær har måtte se skaderne hobe sig op. Det ser dog, heldigvis for Manchester United ud til så småt at lysne på den front. Mod Wolverhampton må de påtage sig favoritrollen, og vi ser også gode chancer for de kan trække det længste strå lørdag aften og booke en billet til semifinalerne.

Wolverhampton kan glæde sig over at have alle mand klar til opgøret. Hos gæsterne må man se bort fra Luis Antonio Valencia, Alexis Sanchez, Ander Herrera, Phil Jones, Jesse Lingard og Juan Mata.

Spil hos Youbet >

* +18 | Spil Ansvarligt | Henvisningslink

(foto: shutterstock.com)

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne