Web
Analytics

13. februar 2018

Liga A odds i Nations League: Spil på vinderen af grupperne

Hvem vinder grupperne i den prestigefyldte Liga A? Find de bedste odds på alle grupperne i Nations League Liga A, og spil på vinderen af hver gruppe her.

UEFA Nations League er en ny international turnering for landshold. Danmark vil gå op i mod andre europæiske nationer i håbet om at kvalificere sig til Final-Four turneringen, der for første gang finder sted i sommeren 2019.

I forsøget på at forbedre kvaliteten af international fodbold og reducere antallet af meningsløse venskabskampe, har UEFA udtænkt et nyt format for at tilføje spænding og konkurrence. Fire EM billetter er på højkant i play-offs mellem de 16 bedste bedste Nations-League lande, som ikke allerede har sikret sig adgang til EM 2020.

Læs alt om Liga A i Nations League, og se odds på gruppevinderen i hver af de fire grupper, som de ser ud lige nu hos bookmakeren LeoVegas.

Liga A Odds Oversigt
Gruppe 1 odds Gruppe 2 odds
Gruppe 3 odds Gruppe 4 odds
Se Liga B Se Liga C
Se Liga D Nations League Oversigt
Spil på Nations League hos LeoVegas.dk >>

 

Liga A odds: Spil på gruppevinderne i Nations League

Med VM 2018 i Rusland rundt om hjørnet, er det begrænset hvad vi finder af odds på de specifikke kampe i Nations League. Hos LeoVegas kan man dog allerede nu spille på de forskellige gruppevindere.

Liga A er Nations Leagues ultimative gruppe, hvor vi finder flere af Europas mastodonter. Det betyder derfor også, at der venter os et hav af interessante kampe mens ingen af grupperne er afgjort på forhånd.

EM 2016 vinderne, Portugal, er placeret i gruppe tre sammen med Italien og Polen. På nuværende tidspunkt giver de odds 2.75 alene for at vinde gruppen.

Læs mere om holdenes chancer i hver af de fire Liga B-grupper forneden, hvor Danmark altså er at finde i gruppe 4.

 

Gruppe 1: Tyskland, Frankrig, Holland

Nations League Liga A: Gruppe 1 Odds
Tyskland 2.00
Frankrig 2.00
Holland 9.00
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

I Gruppe 1 finder vi Europas måske to stærkeste mandskaber, Frankrig og Tyskland. De får selskab af Holland, der til trods for at have en dygtig trup, ikke har formået at udnytte det i senere tid.

Tyskland med en skræmmende alsidig trup

De forsvarende verdensmestre formåede ikke at leve op til favoritværdigheden til EM 2016, hvor man røg ud i semifinalen til Frankrig.

Die Mannschafts’ frustrationer ovenpå Europamesterskabet skulle vise sig at gå ud over alle andre. Tyskland vandt alle ti VM-kvalifikations kampe, hvor man slog rekord med 43 scorede mål. I sommers formåede Tyskland også at vinde Confederations Cup, til trods for at spille med et eksperimenterende hold.

Holdet er bygget op omkring kernespillerne fra VM 2014; Manuel Neuer, Mats Hummels og Jerome Boateng. Derudover har man stadig Toni Kroos og Sami Khedira, der begge startede i sidste sæsons Champions League finale for hhv. Real Madrid og Juventus. Mesut Ozil og Thomas Müller bringer også erfaring og kvalitet til angrebet, og er derfor garanteret en plads på holdet.

Et af Joachim Löws farligste våben er, at hans trup er alsidig bred. Han har en uovertruffen dybde af talent, og ville stadig være blandt favoritterne til at vinde Nations League hvis han spillede med et fuldt B-hold.

Tror du Tyskland går hele vejen i Gruppe 1, er der odds 2.00 at hente på en gruppesejr til Tyskland.

Frankrig med små svagheder og høje forventninger

Frankrig formåede at kvalificere sig til VM 2018 i Rusland, hvilket ikke kom som den helt store overraskelse. Hvad der alligevel fik os til at rynke på panden var, at man blandt andet spillede uafgjort hjemme mod Luxembourgh i forsøget på at kvalificere sig.

Frankrig gjorde det dog overordnet godt i en ellers akavet gruppe. Holdet, der blandt andet består af spillere som Antoine Griezmann, Paul Pogba, Ousmane Dembélé og Kylian Mbappé, har udvist ufatteligt stort potentiale. Der er ingen tvivl om, at enhver modstander får det svært overfor Frankrig.

Potentialet, talentet og forventningerne er store for Frankrig, og det er op til Didier Deschamps at få det bedste ud af spillerne og indfri forventningerne. Hvis det lykkes for ham, kan Frankrig måske endda stjæle favoritværdigheden, som de på nuværende tidspunkt deler med Tyskland.

Tror du Frankrig går hele vejen i Gruppe 1, er der odds 2.00 at hente på en gruppesejr til Frankrig.

Holland på rette vej med Ronald Koeman

Der var ingen flyvende hollændere at finde til EM 2016, og det skulle da også lykkes det ellers historisk stærke landshold at glippe kvalifikationen til VM 2018.

Holland har været på noget af en rutschebane tur siden de nåede VM-finalen i Sydafrika i 2010, hvor man tabte 1-0 til Spanien. Det efterfølgende EM i Polen og Ukraine var forfærdeligt, da man tabte alle tre kampe i gruppespillet. Til VM 2014 vandt man dog alle sine gruppespilskampe, her i blandt en 5-1 sejr over Spanien, men blev slået ud til Argentina i semifinalen.

The Oranje har massere af kvalitet der tæller flere spillere fra de bedste ligaer, her i blandt Arjen Robben, Wijnaldum, Van Dijk, Cillessen og Daley Blind. Holland kan gøre fin figur i Nations League, men står overfor en svær gruppe.

Tror du Holland går hele vejen i Gruppe 1, er der odds 9.00 at hente.

Spil på Gruppe 1 hos Leovegas >>

 

Gruppe 2: Belgien, Island, Schweiz

Nations League Liga A: Gruppe 2 Odds
Belgien 1.44
Island 3.75
Schweiz 8.00
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

Gruppe 2 består af følgende landshold: Belgien, Island og Schweiz. Det ligner på forhånd en stor opgave for Island og Schweiz, der skal op i mod et af Europas mest talentfulde landshold.

Belgien, Europas kommende mastodont

Belgiens landshold har udviklet sig som et af Europas stærkeste de senere år, takket være spillere som Romelu Lukaku, Eden Hazard, Axel Witsel, Kevin De Bruyne og Thibaut Courtois. Listen er lang.

De havde da også nemt ved at kvalificere sig til VM 2018, da de nedbrød enhver form for trussel der kom fra de to rivaler, Bosnien-Hercegovina og Grækenland. Måske kombinationen af Roberto Martinez og Thierry Henry kan levere resultater som Marc Wilmots ikke formåede.

I alle tre dele af banen er man spækket med talent og kvalitet – fra målmand til angribere. I angrebet har Roberto Martinez endda problemer med at vælge til og fra. Crystal Palace’s Christian Benteke ser ikke meget spilletid i skyggen af Manchester United’s Romelu Lukaku, mens Napolis Dries Mertens er i sit livs form for Napoli.

Tror du på Belgien, er der odds 1.44 at hente på en gruppesejr.

Kan islænderne fortsætte de imponerende takter?

Det er ikke mange steder Island står skrevet i fodboldhistorien, og vi skal faktisk ikke længere tilbage end til EM 2016 for at finde deres første indtræden på den europæiske scene.

At Island i det hele taget formåede at kvalificere sig til Europamesterskabet var stort, taget deres indbyggertal på 300.000 i betragtning. De formåede dog at stjæle hele showet, da de spillede sig ind i kvartfinalen ovenpå en flot præstation i gruppespillet. Det var dog også endestation, da man i kvartfinalen blev slået 5-2 til værtsnationen Frankrig.

Her stoppede overraskelserne dog ikke. Til VM-kvalifikationen overraskede man igen alt og alle, da man hentede syv ud af ti mulige sejre i gruppespillet. Til trods for rivaler som Kroatien, Ukraine og Tyrkiet, overkom man alle forhindringer og sluttede af på en imponerende førsteplads. Island har momentum, og det skal blive spændende at se om de kan drage fordel af det i Nations League, der i sidste ende kunne give dem en billig billet til EM 2020.

Tror du på Island, er der odds 3.75 at hente på en gruppesejr.

Schweiz med kontinuerlig stabilitet

Det sidste og endelige hold der udgør gruppe 2, er Schweiz. La Nati, som de også bliver kaldt, har i tidernes morgen spillet en stor rolle i landsholdsfodbold, hvor man i en periode af fem VM-slutrunder formåede at spille sig i kvartfinalen i tre af dem (1934, 1938 og 1954). Siden da er resultaterne udeblevet.

Selvom en EM og VM medalje aldrig har været tæt på, har Schweiz alligevel formået at være en fast del af det sjove selskab. Siden 2004 har holdet deltaget i alle Verdens- samt Europamesterskaber, men stimen knak da man fejlede at kvalificere sig til VM 2018 i Rusland.

Schweizs landshold oser ikke af talent, men besidder alligevel bekendte ansiger såsom Granit Xhaka, Haris Seferovic, Ricardo Rodriguez, Xherdan Shaqiri og holdets kaptajn, Stephan Lichtsteiner. Derudover ser den nye generation af spillere også lovende ud, hvor navne som Nico Elvedi, Denis Zakaria, Manuel Akanji og Breel Embolo især skiller sig ud.

Der er odds 8.00 at hente på en schweizisk gruppesejr i gruppe 2.

Spil på gruppe 2hos Leovegas >>

 

Gruppe 3: Italien, Portugal, Polen

Nations League Liga A: Gruppe 3 Odds
Italien 2.25
Portugal 2.75
Polen 3.25
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

I Gruppe 3 finder Italien, Portugal og Polen. Det er dermed ligaens mest åbne gruppe, hvor alle tre kandidater kan snuppe førstepladsen. Italien er små favoritter, mens Polen anses som værende en smal underdog.

Italien overfor sort fremtid

En grædende Gianluigi Buffon måtte på åbent TV undskylde til landets befolkning, da han og resten af italiens landshold glippede VM-kvalifikationen for første gang siden 1958.

The Azzuri stod ellers overfor en overkommelig modstander i form af Sverige, men formåede ikke at score et mål på 180 minutter. Jakob Johanssons mål i det første opgør i Sverige var dermed nok for de blå-gule. Gian Piero Ventura, der stod i spidsen som cheftræner for Italien, blev dermed fyret og afskediget.

Til trods for at landsholdet befinder sig i en dyster tid, er der ikke garanti for oprejsning i fremtiden. The Azzuris landshold har aldrig været så profilsvagt. Ovenpå VM-kvalifikations skuffelsen valgte holdets fire mest erfarne spillere, Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli og Daniele De Rossi, at trække stikket. Det efterlader dermed en trup, hvor kun Leonardo Bonnuci og Antonio Candreva har spillet over 50 landsholdskampe. Derudover er der kun tre andre som har over 30 kampe på CV’et.

Tror du at Italien vinder Gruppe 3 er der odds 2.75 at hente.

Portugal og Cristiano Ronaldo æraen

Da Cristiano Ronaldo gjorde sit indhop på den internationale side, vidste man noget godt var i vente. Med spillere som Ricardo Carvalho, Deco, og Luis Figo, kunne landsholdet ikke andet end avle succes. Det viste sig også at blive en realitet, da holdet spillede sig til EM-finalen i 2004. Her led man dog et overraskende nederlag til Grækenland på 1-0.

Skuffelsen var stor, og selvom fremtiden så lys ud med spillere som Cristiano Ronaldo, skulle nederlaget vise sig at lægge en forbandelse over holdet det næste årti. EM 2008 bød på en kvartfinale, VM 2010 bød på en 16-dels finale, EM 2012 kastede en semifinale af sig, mens man til VM 2014 blev smidt ud i gruppespillet.

2016 var året hvor det endelig lykkedes for Cristiano Ronaldo og kompany. Et sløvt gruppespil, hvor man endte på tredjepladsen, blev efterfulgt af en fantastisk slutspurt i knock-out runderne. Frankrig ventede i finalen, og indskiftede Eder scorede kampens eneste mål i det 109. minut. Portugal blev Europamestre for første gang nogensinde.

De er defor ikke overraskende blandt favoritterne til at vinde Nations League, samt Gruppe 3 i Liga A. Holdet besidder stadig stor kvalitet, og har spillere som André Silva, Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva og Pepe.

Der er odds 2.75 at hente på en samlet sejr til Portugal.

Lewandowski i spidsen for Biało-czerwoni

Polen har en akavet placering på det internationale plan, da de ikke hører blandt top bejlerne som Frankrig og Tyskland, men omvendt er for gode til at blive sammenlignet med mellemhold som Schweiz.

Ikke desto mindre har de haft en tradition med at blande sig hvor det er sjovt. To gange er det blevet til bronze til Verdensmesterskaberne (1974 og 1982), mens de til EM 2016 satte ny personlig rekord med en kvartfinale.

Polens landshold har spillet stabilt på det seneste, men en stabil præstation er ikke nok til at sikre en plads til VM. Vi må derfor undvære polakkerne til VM 2018. Holdet præsterer dog bedre end holdkortet afspejler, hvor især midtbanen er hårdest ramt. Vi finder dog alligevel profiler som Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik, Lukasz Piszczek, Jakub Blaszczykowski og Wojciech Szczesny.

Der er odds 3.25 at hente på en samlet sejr til Portugal.

Spil på gruppe 3 hos Leovegas >>

 

Gruppe 4: Spanien, England, Kroatien

Nations League Liga A: Gruppe 4 Odds
Spanien 1.60
England 3.50
Kroatien 5.00
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

Fjerde og sidste gruppe bliver ikke mindre spændende, hvor Spanien, England og Kroatien klasker sammen. Spanien ser uhyggeligt stærke ud, og det kan hurtigt blive afgjort hvis ikke England og Kroatien er klar fra første kamp.

Et spørgsmål om tid for La Furia Roja

Med 14 VM-optrædener siden 1934 samt 10 EM-optrædener siden 1964, er Spanien en af Europas største mastodonter. De er konstant med i det forreste felt, men har en dårlig tradition med ikke at kunne følge turneringer til dørs. Blot én VM triumf i fjorten forsøg er det blevet til. I EM har man dog hentet tre guldmedaljer i ti forsøg.

I perioden 2008-2012 sad Spanien tykt på fodboldtronen. Med spillere som Carles Puyol, Iker Casillas, Gerard Piqué, David Villa, Xavi, Iniesta, David Villa og Sergio Ramos i top form, sikrede man VM 2010 samt EM 2008 og 2012. I dag tørner mange af dem stadig ud for La Furia Roja, mens spillere som Alvaro Morata, Suso og Marco Asensio er ved at udvikle sig til landets nye topstjerner.

Det er dermed blot et spørgsmål om tid før Spanien atter er at finde med guldmedaljer rundt om halsen. Ikke overraskende er de også favoritter til at vinde Gruppe 4.

Der er odds 1.60 at hente på en samlet sejr til Spanien.

England i lovende genoprejsning

Et af de mest historiske landshold, men også mest omdiskuterede, er England. Det er et hold vi er vant til at se i turneringerne, men som aldrig rigtigt formår at leve op til forventningerne.

De formåede at kvalificere sig til VM 2018 i Rusland igennem en af de nemmere grupper. Deres præstationer i de sidste to store turneringer har dog efterladt dem i en nysgerrig position, da folk efterhånden har mistet troen på deres formåen. De mindre forventninger kan dog vise sig at blive en positiv fordel for de unge engelske spillere, der dermed har mindre pres på skuldrene.

Gareth Southgates hold er kompetent nok og har en fremragende angriber i Harry Kane. Problemet er blot, at alt hvad der foregår omme bag ham ikke er fremragende. Der bliver dog lagt meget vægt på, at holdet er forholdsvist ungt men undskyldningerne er ved at slippe op. Med spillere som Kyle Walker, John Stones, Dele Alli, Raheem Sterling og Harry Kane, burde England kunne klare sig godt til Nations League.

Tror du på England, er der odds 3.50 at hente på en gruppesejr.

Kroatien i kamp mod kolosserne

Sidst i hele Liga A showet finder vi Kroatien. De opnåede selvstændighed i 1990 og allerede i 1996 deltog de i Europamesterskaberne. Her opnåede de en kvartfinale i deres debut. To år senere gjorde man sin første indtræden i Verdensmesterskaberne, hvor man igen overraskede ved at snuppe bronze.

I dag har holdet optrådt fire, snart fem, gange til VM og fem gange til EM.  De kan se frem til VM 2018 i Rusland efter man slog Grækenland 4-1 samlet. Det er dog aldrig blevet til mere end en VM bronze medalje, men taget deres levetid på blot 28 år i betragtning, samt en befolkning på under fem mio. mennesker, er det ganske acceptabelt.

Holdet kan i den grad skabe ravage i Nations League med kvalitetsspillere som Sime Vrsaljko, Ivan Perisic, Ivan Rakitic, Luka Modric og Mario Mandzukic.

Tror du på Kroatien, er der odds 5.00 at hente på en gruppesejr.

Se odds på Nations Cup hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne