Web
Analytics

13. februar 2018

Liga B odds i Nations League: Spil på vinderen af grupperne

Hvem vinder grupperne i Liga B, hvor Danmark er at finde i Gruppe 4? Se odds på alle grupperne i Nations League Liga B, og spil på vinderen af hver gruppe her.

UEFA har i et forsøg på at afskaffe de normalt betydningsløse venskabskampe mellem landshold op til EM i 2020 valgt at indføre en ny turnering kaldet Nations League. Her spiller hver af de fire ligaer i sidste ende om én EM 2020-billet i de afgørende playoffs i marts 2020.

Læs alt om Liga B i Nations League, og se odds på gruppevinderen i hver af de fire grupper, som de ser ud lige nu hos bookmakeren LeoVegas.

Liga B Odds Oversigt
Gruppe 1 odds Gruppe 2 odds
Gruppe 3 odds Gruppe 4 odds
Se Liga A Se Liga C
Se Liga D Nations League Oversigt
Spil på Nations League hos LeoVegas.dk >>

 

Liga B odds: Spil på gruppevinderne i Nations League

Der vil naturligvis komme odds på kampene i Nations League hos alle bookmakere, når landskampene nærmer sig på den anden side af VM 2018 i Rusland. Indtil videre kan der dog være god værdi i, at spille tidligt på en af gruppevinderne i de fire grupper i Nations League Liga B.

Oddset på Danmark i gruppe 4 er allerede faldet en smule siden oddsmarkedet åbnede hos LeoVegas, og odds er selvfølgelig genstand for ændringer hele vejen frem til Nations Leagues afgørelse.

Læs mere om holdenes chancer i hver af de fire Liga B-grupper forneden, hvor Danmark altså er at finde i gruppe 4.

 

Gruppe 1: Ukraine, Slovakiet og Tjekkiet

Nations League Liga B: Gruppe 1 Odds
Ukraine 2.35
Slovakiet 2.65
Tjekkiet 3.25
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

I Gruppe 1 er holdene Ukraine, Slovakiet og Tjekkiet som alle geografisk holder til indenfor et tæt område. Der bliver derfor med garanti spænding og gang i den på lægterne mellem mandskaberne her, der alle har stolte traditioner.

Yamolenko fører an for Ukraine

Ukraine var kvalificeret til det seneste EM i 2016 i Frankrig, hvor holdet dog røg hjem med 3 nederlag. Ved den seneste VM kvalifikation lykkedes det holdet at kvalificere sig, efter at man havnede som nummer 3 i pulje I efter Island og Kroatien.

I 00’erne var Ukraine en af de store hold i Europa anført af legenden Andriy Shevchenko, der vandt Ballon d’Or tilbage i 2004. Sidenhen har resultaerne dog haltet noget, men holdet består af flere interessante spillere der er værd at holde med.

Holdets største stjerne Yamolenko spiller til dagligt i Dortmund og bliver en spændende spiller at følge de næste år. Der er odds 2.35 at hente på en gruppesejr til Ukraine.

Slovakiet søger oprejsning

Gruppens andet hold Slovakiet med manager Jan Kozak bliver også et interessant hold at følge. Holdet var ligesom Ukraine med til seneste EM slutrunde, hvor holdet gjorde en fin figur ved blandt andet at slå Rusland og spille uafgjort med England.

Holdet består af en god blanding af rutinerede spillere som Skrtel og Hamsik, der har været i gamet i mange år, men også unge spillere som Lobotka og Rusnak, der bliver spændende at følge. Ved seneste VM kvalifikation endte holdet som nummer 2 i gruppe F.

Desværre for Slovakiets vedkommende som den dårligste 2’er og derfor kvalificerede holdet sig ikke til de efterfølgende play off kampe.

Tror du Slovakiet går hele vejen i Gruppe 1, er der odds 2.65 at hente på en gruppesejr til Slovakiet.

Tjekkiet kommer som underdogs

Sidste hold i pulje 1 er Tjekkiet, der ligesom de to andre geografisk holder til i den østlige del af Europa. Tjekkiet var ligesom både Ukraine og Slovakiet med til EM slutrunden i 2016, hvor det dog også blev til en kort fornøjelse med kun 1 point i 3 kampe.

Ved den seneste VM kvalifikation måtte holdet nøjes med en skuffende 3 plads i gruppe C efter Tyskland og Nordirland, og der er ingen tvivl om det tjekkiske landshold vil bruge turneringen til at søge oprejsning.

Flere af spillerne på det nuværende tjekkiske landshold er kendte navne for os danskere eftersom flere af dem har spillet i Superligaen. Heriblandt Filip Novak og Vaclav Kadlec der har spillet i FCM og Jan Kliment, der stadig spiller i Brøndby.

Der er odds 3.25 at hente på en tjekkisk gruppesejr i pulje 1.

Spil på Gruppe 1 hos Leovegas >>

 

Gruppe 2: Rusland, Tyrkiet og Sverige

Nations League Liga B: Gruppe 2 Odds
Rusland 2.35
Tyrkiet 2.60
Sverige 3.25
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

Gruppe 2 består af følgende landshold: Rusland, Tyrkiet og Sverige. Igen ligner Gruppe 2 en tæt pulje, hvor alle hold har mulighed for at ende på førstepladsen.

Store forventninger til Rusland

Rusland der er værter ved EM turneringen i 2018, har modsat de to andre hold ikke været ude i en kvalifikation, og det er derfor længe siden at holdet har spillet en betydningsfuld kamp. Der er store forventninger til de russiske landshold frem mod EM i hjemlandet.

Holdet består primært at spillere som til dagligt spiller i den russiske liga, men flere af spillerne som Smolov og Zhrikov er rutinerede spillere som har været med i gamet længe. Hos Leovegas er russerne favoritter til at vinde Gruppe 2.

Tror du på Rusland, er der odds 2.35 at hente på en gruppesejr.

Tyrkiet skal vende nedagående kurve

Holdets andet hold Tyrkiet har i de seneste år haft en nedadgående formkurve. Ved seneste VM kvalifkation måtte holdet noget skuffende tage sig til takke med en fjerdeplads i pulje I efter Island, Kroatien og Ukraine.

Holdet var ellers på forhånd favoritter til at vinde puljen, men det tyrkiske landshold har de seneste år haft svært ved at ramme tidligere års niveau. På holdkortet råder Tyrkiet over flere spillere med flotte CVs rundt omkring i Europa. Heriblandt spillere som Tosun, Calhanoglu, Sahin og ikke mindst Arda Turan.

Har du en fidus til at Tyrkiet finder tidligere tiders niveau frem igen og henter en gruppesejr i gruppe 2, er der odds 2.60 at hente på Tyrkiet.

Vores svenske naboer skal forsætte den gode stime

Som det sidste hold i Gruppe 2 finder vi vores naboer fra Sverige, der har vist godt fodbold i de seneste år. Ved seneste EM kvalifikation sluttede man noget overraskende som nummer 2 i pulje A foran Holland, og med en efterfølgende samlet sejr på 1-0 over Italien er holdet altså at finde ved det kommende VM.

Selvom holdets store stjerne i Zlatan Ibrahimovich og flere af de andre profiler på det svenske landshold, er kommet op i årene, så spiller Sverige noget flot fodbold og med stor tiltro på deres spilkoncept.

Der er odds 3.25 at hente på en svensk gruppesejr i gruppe 2.

Spil på gruppe 2hos Leovegas >>

 

Gruppe 3: Østrig, Bosnien og Nordirland

Nations League Liga B: Gruppe 3 Odds
Østrig 2.20
Bosnien 2.00
Nordirland 6.50
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

I Gruppe 3 finder vi Østrig, Bosnien og Nordirland. 3 landshold som ikke formåede at kvalificere sig til VM og derfor alle jagter succes.

Alaba skal føre Østrig frem til succes

Gruppens første hold Østrig har været igennem et par magre år, hvis man kigger på resultaterne. Først måtte holdet se sig slået allerede i gruppespillet ved EM i 2016, hvor der var store forventninger til holdet.

Sidenhen blev værre til endnu værre ved den netop overstået kvalifikation til VM, hvor holdet sluttede helt nede som nummer 4 i gruppe D. Holdets store stjerne hedder David Alaba som til dagligt spiller i Bayern München. Resten af holdet tæller dog flere spillere som til dagligt spiller fast i både Bundesligaen og Premier League, og der bør derfor med rette være store forventninger til dette østrigske landshold.

Tror du at Østrig vinder pulje 3 er der odds 2.20 at hente.

Dzeko og Bosnien favoritter i gruppe 3

Næste hold i Gruppe 3 er Bosnien og Herzegovina, der ligesom Østrig har haft en peride med svingende resultater. Ved det netop overstået VM kvalifikation endte holdet som nummer 3 i pulje H efter Belgien og Grækenland.

Holdets store stjerne er Dzeko, som i mange år har bombet mål ind for både Roma og det bosniske landshold. Dzeko er dog også ved at komme op i årene ligesom flere af de andre profiler som Ibesivic og Medunjanin på det bosniske hold. Spørgsmålet er derfor, om den nye generation er klar til at tage over på det bosniske landshold.

Der er odds 2.00 at hente på en samlet sejr til Bosnien.

Nordirland som store underdogs

Det sidste og nok mest ubekendte landshold for de fleste i Gruppe 3 er Nordirland. Modsat Østrig og Bosnien har Nordirland dog vist stor fremgang i resultaterne i de seneste år, hvor holdet både formåede at kvalificere sig til EM slutrunden i 2016 og play off kampene ved den netop overstående VM kvalifikation.

Det nordirske landshold tæller ikke de store profiler, men manager Michael O’Neill har formået at gøre Nordirland til et fasttømret landshold, hvor spillerne altid giver sig 100% for den nationale stolthed.
Der er hele odds 6.50 at hente på Nordirland, hvis du tror holdet kan overraske og vinde gruppe 3.

Spil på gruppe 3 hos Leovegas >>

Gruppe 4: Irland, Wales og Danmark

Nations League Liga B: Gruppe 4 Odds
Irland 4.50
Wales 4.00
Danmark 1.57
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

Sidste gruppe og den mest vigtige gruppe, set med danske briller består af Irland, Wales og Danmark. Her skal Danmark forsøge og spille sig videre til play off, og der er god grund til optimisme hvis man skal tro bookmakerne.

Irland på revanchetogt

Irland som er placeret som nummer 32 i verdenen på Fifas rangliste skal forsøge at gøre det de ikke var i stand til sidst de mødte Danmark, nemlig at slå dem over to kampe. Irland har leveret flere store flotte resultater i de seneste år, hvor de blandt andet gjorde en god figur ved EM slutrunden i 2016, hvor holdet slog Italien og spillede sig videre til play offs kampene.

Ved det netop overstået Vm kvalifikation sikrede holdet sig en 2. plads i pulje D, hvor Danmark som dog bekendt stod i vejen for VM billetten. Ligesom Nordirland består det irske hold primært af en sammentømret enhed, hvor der altid bliver givet 100%. Tror du Irland overrasker og henter en sejr, er der odds 4.50 at hente.

Bale og Wales favoritter til at drille Danmark

Det andet hold i Danmarks pulje er Wales, som pt. ligger på en 19. plads på Fifas rangliste. Wales var ligesom Irland placeret i gruppe D ved VM kvalifikationen hvor et 1-0 nederlag til netop Irland i det sidste opgør endte med at koste dyrt idet Wales måtte tage sig til takke med en 3. plads i gruppen.

Hos Wales er den store stjerne Gareth Bale, der skal lukkes ned for hos Danmark. Udover Bale består det walisiske også af flere spillere fra Premier League. Heriblandt spillere som Ramsey, Vokes og Joe Allen der alle har et flot CV på karrieren. Tror du Wales snyder både Danmark og Irland, er der odds 4.00 at hente.

Eriksen og Danmark store favoritter til at hente gruppesejren

Sidst men ikke mindst, har vi Danmark der skal forsøge at spille sig videre fra Gruppe 4. Danmark er efter en flot VM kvalifikation kravlet op som nummer 12 på fifas rangliste.

På forhånd ligner det da også en god gruppe for Danmark, hvor alt andet end en gruppesejr vil være skuffende. Irland er et hold som Danmark selvsagt har gode erfaringer med ovenpå play off kampene i VM, mens også Wales ligner et hold som Danmark bør kunne lukke ned for.

Danmark er store favoritter til at hente gruppesejren hos Leovegas, hvor der er odds 1.57 at hente på en samlet dansk sejr. Du kan læse meget mere om Danmarks kampe i Nations League her.

Se odds på Nations Cup hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Billede af Christian Eriksen i aktion for Tottenham.

Christian Eriksen og det danske landshold er store favoritter i gruppe 4 (foto: shutterstock)

 

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne