Web
Analytics

13. februar 2018

Liga C odds i Nations League: Spil på vinderen af grupperne her

Flere mindre nationer er at finde i Liga C i Nations League. Se odds på alle grupperne lige her og spil på vinderen af hver gruppe. 

Venskabskampene har i mange år været en irritation for landsholdene, da der ikke har været noget på spil. UEFA har derfor valgt at afskaffe de betydningsløse kampe for i stedet at indføre Nations League, hvor der billetter til EM i 2020 på højkant.

Fire EM-billetter er samlet set på højkant, og én af dem skal uddeles blandt holdene i Liga C.

Landsholdene er inddelt i forskellige ligaer og grupper, og herunder finder du odds på grupperne i Liga C, som de ser ud netop nu hos LeoVegas.

Liga C Odds Oversigt
Gruppe 1 odds Gruppe 2 odds
Gruppe 3 odds Gruppe 4 odds
Se Liga A Se Liga B
Se Liga D Nations League Oversigt
Spil på Nations League hos LeoVegas.dk >>

 

Liga C odds: Spil på gruppevinderne i Nations League

Nations League starter først på den anden side af VM 2018 i Rusland, men det kan være en god idé allerede nu at spille på gruppevinderne, da et flot VM hurtigt kan vende op og ned på oddsene.

Vi har set på de forskellige hold i Liga C og vurderet deres chancer i Nations League. Ligaen er ikke just fyldt med store fodboldnationer, men vi finder blandt andre vores norske naboer og de tidligere EM-vindere fra Grækenland.

 

Gruppe 1: Skotland, Albanien, Israel

Nations League Liga C: Gruppe 1 Odds
Skotland 2.00
Albanien 3.00
Israel 3.60
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

I Gruppe 1 finder vi tre hold, der er langt fra hinanden rent geografisk. Niveaumæssigt er holdene dog tæt på hinanden, og det er umiddelbart svært at pege på en favorit.

Kommer Skotland endelig med til EM?

Skotterne er et stolt fodboldfærd, som står bag deres helte i tykt og tyndt. Desværre har de skotske fodboldspillere ikke givet fansene meget at juble over i de seneste årtier. Skotland har således ikke været med til en slutrunde siden VM i 1998, mens den seneste EM-slutrunde ligger tilbage i 1996.

I kvalifikationen til VM i 2018 formåede skotterne heller ikke at booke en billet til Rusland, da man endte på tredjepladsen á point med Slovakiet på andenpladsen. Skotland kan dog sagtens være deres præstation i kvalifikationen bekendt, og der er måske nye og bedre tider på vej.

Den nuværende landsholdstrup består hovedsageligt af spillere fra Premier League, the Championship og naturligvis den skotske Premier League. Der er ikke én overskyggende profil, men spillere som Liverpools Andrew Robertson, Celtics Stuart Armstrong og Crystal Palaces James McArthur kan alle gøre en forskel.

Hos LeoVegas er Skotland favoritter til at vinde Gruppe 1. En gruppesejr til skotterne belønnes med odds 2.00.

Er gassen gået af den albanske ballon?

Albanien har aldrig været en stormagt i fodboldens verden, og de har altid hørt til blandt de lande, der aldrig kom med til en slutrunde. Det ændrede sig dog i 2015, da albanerne for første gang nogensinde kvalificerede sig til EM 2016 i Frankrig foran Danmark. Det var samtidig også albanernes første slutrunde nogensinde, og jublen ville ingen ende tage i det lille land med små 2,8 mio. indbyggere.

Albanien måtte allerede vinke farvel til slutrunden efter gruppespillet, men holdet markerede sig ganske positivt ved at besejre Rumænien og holde Frankrig fra fadet indtil kampen sidste minutter, hvor Payet og Griezmann sørgede for en fransk pligtsejr.

Der var dermed også skruet op for forventningerne, da Albanien tog hul på VM-kvalifikationen. Albanerne kunne dog ikke stille meget op mod Spanien og Italien, der som forventet snuppede de to øverste pladser. Albanien tog sig dog af tredjepladsen – foran blandt andre Israel, der også er en del af Gruppe 1.

Nu venter Nations League, og spørgsmålet er, om Albanien igen kan overraske? Holdet er ikke just spækket med profiler, og faktisk finder vi den bedste spiller på højreback i form af Napolis Elseid Hysaj, men måske kan sammenholdet være nok til at sikre albanerne endnu et slutrunde-eventyr.

Hos LeoVegas er der odds 3.00, hvis Albanien snupper sejren i Gruppe 1.

Israel jagter overraskelsen

Akkurat som med Albanien er Israel ikke et land, der er vant til at være med ved slutrunder. Israelerne har kun vundet været med ved en enkelt slutrunde tilbage i 1970, hvilket vidner om et land, der ikke just har opfostret verdensklassespillere.

Det kan man da også tydeligt se på den nuværende spillertrup, hvor vi stadig finder navne som 37-årige Yossi Benayoun og 35-årige Tal Ben Haim, der begge for længst har overskredet sidste salgsdato. I deres velmagtsdage tørnede de ud for flere Premier League-klubber, men det er efterhånden en del år siden.

Holdets største profil finder vi i angrebet, hvor Brightons Tomer Hemed skal forsøge at banke målene ind. Den 30-årige angriber har i denne sæson scoret to ligamål for oprykkerne, hvilket ikke just er skræmmende.

I den seneste kvalifikation til VM endte Israel på 4. pladsen bag Albanien, og holdet må da også påtage sig rollen som underdogs i denne gruppe. Snupper israelerne sejren er der odds 3.60 hos LeoVegas.

Spil på Gruppe 1 hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Gruppe 2: Grækenland, Ungarn, Finland, Estland

Nations League Liga C: Gruppe 2 Odds
Grækenland 1.55
Ungarn 2.90
Finland 12.00
Estland 25.00
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

Gruppe 2 består af hele fire hold med to klare favoritter i form af Grækenland og Ungarn, mens Finland og Estland ikke levnes mange chancer.

Defensiven blive afgørende for Grækenland

Tilbage i 2004 vandt Grækenland højst overraskende EM-guld, men siden da har det været meget op og ned for grækerne. VM i 2006 blev uden græsk deltagelse, men i 2012 nåede holdet kvartfinalerne ved EM-slutrunden. Det absolutte lavpunkt kom dog i kvalifikationen til EM 2016, hvor Grækenland sluttede på sidstepladsen bag lande som Finland og Færøerne.

På daværende tidspunkt mente mange, at det var slut med at se Grækenland ved en slutrunde, men grækerne kom tæt på, da de nåede play-off runden i kvalifikationen til VM i 2018. Grækerne kunne dog intet stille op mod Kroatien, der stensikkert bookede billetten videre.

Grækernes helt store styrke har i mange år været den stærke defensiv, og det er også den, man skal sætte lid til i Nations League. Her er Grækenland favoritter i Gruppe 2 til odds 1.55 hos LeoVegas.

Ungarn er en farlig outsider

Ungarn kunne intet stille op i kvalifikationen til VM 2018, hvor de endte på 3. pladsen med 14 point op til både Portugal og Schweiz, men man må bestemt ikke undervurdere ungarerne.

Holdet var senest med ved en slutrunde i 2016, hvor de gjorde en ganske god figur. Med sejr over Østrig og uafgjort mod både Island og Portugal snuppede de førstepladsen i gruppespillet, hvorefter Belgien sendte dem ud med en overbevisende 4-0 sejr.

På papiret råder Ungarn ikke over de helt store stjerner, og det er dermed kollektivet, der skal fungere, hvis holdet skal have succes. Derudover skal defensiven, hvor vi blandt andet finder FC Midtjyllands Zsolt Korcsmár, levere en bedre præstation end i kvalifikationen til VM 2018, hvor man indkasserede hele 14 mål i 10 kampe.

Ender det med en gruppesejr til Ungarn, kan du hente odds 2.90 hos LeoVegas.

Finland jagter historisk slutrunde

Finland har aldrig været med ved en slutrunde, men det kan måske snart ændre sig.  I kvalifikationen til EM 2016 endte holdet på en 4. plads, selvom de øvrige modstandere ikke just var store fodboldnationer, og i den efterfølgende kvalifikation til VM 2018 endte det med en 5. plads.

I sidstnævnte kvalifikation formåede man dog at tage point fra både Island, Kroatien og Tyrkiet, så måske er der bedre tider på vej for finnerne. Skal Finland have succes kræver det at en række tidligere- og nuværende Superliga-profiler præsterer.

I målet råder man over en stærk sidste skanse i form af den tidligere Brøndby-keeper, Lukas Hradecky, mens Brøndbys Teemu Pukki skal stå for målene sammen med Joel Pohjanpalo fra Bayer Leverkusen. Derudover er FC Midtjyllands Markus Halsti, Randers’ Eero Markkanen, SønderjyskE’s Sakari Mattila og Brøndbys Paulus Arajuuri også at finde på holdet.

Trods de fine resultater i kvalifikationen levnes Finland ikke mange chancer i gruppespillet. En finsk triumf står til odds 12.00 hos LeoVegas.

Estland får det svært

Det er meget svært at se, hvad Estland skal stille op i denne gruppe. Udover Liverpools Ragnar Klavan råder esterne ikke over mange klassespillere, og holdets resultater i kvalifikationen til VM 2018 viser alt om holdets styrke.

Her tabte man blandt andet med 1-8 til Belgien, 0-5 til Bosnien og 0-2 til Grækenland, der som bekendt også er en del af denne gruppe. I det omvendte opgør mod grækerne formåede Estland at få 0-0, men det var mere held end forstand, da grækerne dominerede fra start til slut.

Tilbage i kvalifikationen til EM i 2012 nåede Estland hele vejen til play-off runden, men det sker næppe igen.

LeoVegas har da heller ikke den store tiltro til Estland, og et spil på esterne som gruppevinder er helt oppe i odds 25.00.

Spil på Gruppe 2 hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Gruppe 3: Slovenien, Norge, Bulgarien, Cypern

Nations League Liga C: Gruppe 3 Odds
Slovenien 2.30
Norge 2.65
Bulgarien 4.50
Cypern 12..50
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

I Gruppe 3 finder vi Slovenien, Bulgarien, Cypern samt vores naboer fra Norge. Der er lagt op til en nervepirrende duel om gruppesejren, hvor hele tre hold er i spil, mens Cypern måske kan overraske.

Lige ved og næsten for Slovenien

Slovenien har ikke været med ved en slutrunde siden 2010, men det har dælme været tæt på de seneste år. Slovenerne har dog hver gang lige akkurat misset de afgørende placeringer, og holdet skal derfor heller ikke med til sommerens VM-slutrunde i Rusland.

Skal Slovenien have succes i Nations League, kræver det, at holdets største profil holder modstanderne fra fadet. Han hedder Jan Oblak og står til dagligt i Atlético Madrid. Den 25-årige målmand er utvivlsomt holdets vigtigste spiller, og sammen med RB Leipzigs Kevin Kaml og Atalantas Josip Ilicic skal han forsøge at sikre Slovenien førstepladsen.

Hos LeoVegas er Slovenien knebne gruppefavoritter til odds 2.30.

Sørloth skal bombe for Norge

FC Midtjylland solgte i vinterens transfervindue den norske angriber Alexander Sørloth til Crystal Palace, og den høje angriber kan få en nøglerolle for Norge i deres jagt på succes i Nations League. Sammen med Bournemouths Joshua King og Martin Ødegaard, der er ejet af Real Madrid, skal Sørloth forsøge at sikre nordmændene en gruppesejr og en sjælden succesoplevelse.

Norge har nemlig ikke været med til mange slutrunder i de seneste år, og faktisk skal vi helt tilbage til 2000 for at finde den seneste gang, nordmændene var med i det sjove selskab. Siden da har Norge mest været kendt for noget uopfindsomt og kedeligt fodbold, og kvalifikationen til VM 2018 bød da også på en skuffende 4. plads bag Tyskland, Nordirland og Tjekkiet.

Snupper Norge gruppesejren, er der odds 2.65 hos LeoVegas

Hvem skal stråle for Bulgarien?

Tidligere har Bulgarien rådet over verdensklassespillere som Hristo Stoichkov, Stiliyan Petrov og Dimitar Berbatov, men den tid er for længst forbi, og det er nu op til en række mindre profilerede navne at stråle for Bulgarien.

Den erfarne anfører, Ivelin Popov, kan få en vigtig rolle, men ellers er det svært at se, hvem der skal bære bulgarerne frem i Nations League. Tilbage i 1994 hentede Bulgarien en 4. plads ved VM, men siden da er det kun blevet til tre slutrunder. Den seneste var tilbage i 2004, hvor bulgarerne som bekendt tabte til Danmark og endte nederst i gruppen.

I den seneste kvalifikation til VM 2018 var Bulgarien aldrig for alvor tæt på at true Frankrig, Sverige og Holland, og bookmakerne har da heller ikke den store fidus til Petar Hubchevs mandskab. Der odds 4.50 hos LeoVegas, hvis Bulgarien vinder gruppen.

Pietros Sotiriou skal bombe for Cypern

FCKs Pietros Sotiriou er nok den mest kendte spiller fra det cypriotiske landshold, hvis vi ser på holdet med danske briller. Angriberen har gjort det ganske fint i hovedstadsklubben, og han skal nok forsøge at bombe for Cypern.

Udover Sotiriou består Cyperns hold hovedsageligt af spillere fra den hjemlige liga, hvilket både kan være en fordel og en ulempe. Fordelen er, at mange af spillerne kender hinanden, men samtidig er niveauet i den bedste cypriotiske række ikke just prangende.

Cyperns landshold plejer da heller ikke at levere de store overraskelser, og landet har da heller aldrig været med ved en slutrunde. I seneste kvalifikation formåede cyprioterne at besejre både Bosnien og Israel, så måske ligger der en overraskelse og venter?

Tror du på, at Cypern overrasker, kan du hente odds 12.50 hos LeoVegas.

Spil på Gruppe 3 hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Gruppe 4: Serbien, Rumænien, Montenegro, Litauen

Nations League Liga C: Gruppe 4 Odds
Serbien 1.55
Rumænien 4.00
Montenegro 6.00
Litauen 21.00
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

Gruppe 4 består af Serbien, Rumænien og Montenegro, der alle hører til i det samme område rent geografisk, mens Litauen er det sidste hold i gruppen. Serbien og Montenegro har tidligere været ét land, og der er generelt lagt op til nogle meget interessante opgør.

Stærke Serbien er store favoritter

Med en førsteplads i Gruppe D sikrede Serbien sig en direkte billet til sommerens VM-slutrunde, og der er da heller ingen tvivl om, at serberne er favoritter i denne gruppe.

Ser vi på Serbiens spillertrup, finder vi et hav af store navne, heriblandt Manchester Uniteds Nemanja Matic, Southamptons Dusan Tadic, Lazios Sergej Milinkovic-Savic og den tidligere Chelsea-profil Branislav Ivanovic.

Holdet består samtidig af en god blanding af ungdom og rutine, og det er derfor ikke overraskende, at Serbien er favoritter til at snuppe gruppesejren til odds 1.55 hos LeoVegas.

Den hjemlige liga skal vise vejen for Rumænien

Danmark stiftede bekendtskab med Rumænien i kvalifikationen til VM 2018, hvor rumænerne endte på 4. pladsen. Her viste rumænerne, at de har et ganske fint hold, der dog mangler en del for at nå hele vejen.

Som så mange andre hold må Rumænien hovedsageligt sætte deres lid til spillere fra den hjemlige liga. På rumænernes holdkort er der ikke mange spillere fra udenlandske klubber, selvom spillere som Bursaspors Bogdan Stancu, Deportivos Florin Andone og Napolis Vlad Chicriches naturligvis skal nævnes.

En stor del af stammen består dog af spillere fra den rumænske liga, og de skal nu forsøge at spille Rumænien til succes i Nations League. En gruppesejr til Rumænien står til odds 4.00 hos LeoVegas.

Jovetic og Montenegro kan skabe overraskelsen

Montenegros fodboldhistorie er ikke nær så lang så mange andre holds. Det skyldes, at landet tidligere hørte sammen med Serbien, men det ændrede sig i 2006, hvor Montenegro blev et selvstændigt land.

Siden da er det ikke blevet til én eneste slutrunde for landet, der dog var tæt på at tage fusen på Danmark i kvalifikationen til VM 2018. Her beviste Montenegro, at de sagtens kan skabe overraskelsen, og med spillere som Atlético Madrids Stefan Savic og Monacos Stevan Jovetic er de en trussel for ethvert hold.

Hos LeoVegas får du odds 6.00, hvis Montenegro vinder gruppen.

Litauen er store underdogs

Mens de tre andre hold i gruppen alle har en chance for at snuppe gruppesejren, ser det anderledes ud for Litauen, der ikke levnes mange chancer af hverken fans, medier eller bookmakere.

Det litauiske mandskab rummer ikke mange profiler, og set med danske briller er den eneste kendte spiller den tidligere AaB’er Lukas Spalvis, som er manden, der skal score målene for Litauen.

Litauen har aldrig før været med ved en slutrunde, og der er da også odds 21.00 hos LeoVegas, hvis de snupper gruppesejren.

Spil på Gruppe 4 hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

 

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne