Web
Analytics

13. februar 2018

Liga D odds i Nations League: Spil på vinderen af grupperne

De helt små nationer er at finde i Liga D i Nations League, hvor der er en enkelt EM-billet på højkant. Vi har taget et kig på grupperne, og er klar med de bedste odds på gruppevinderne her.

De traditionelle venskabskampe er fortid og er blevet erstattet med det nye Nations League, da klubberne før i tiden har følt, at venskabskampene var noget, der bare skulle overstås. Med den nye turnering har alle nationer en mulighed for at komme med til EM i 2020, da der sammenlagt er fire EM-billetter på højkant, og de mange nationer er blevet inddelt i fire ligaer. I hver liga kæmper de om én EM-billet.

I Liga D finder vi de mindste nationer, der næsten aldrig kommer med til en slutrunde. For de hold er Nations League en fantastisk chance for at kvalificere sig til en slutrunde.

Vi har taget et kig på grupperne i Liga D og fundet de bedste odds på gruppevinderne.

Liga D Odds Oversigt
Gruppe 1 odds Gruppe 2 odds
Gruppe 3 odds Gruppe 4 odds
Se Liga A Se Liga B
Se Liga C Nations League Oversigt
Spil på Nations League hos LeoVegas.dk >>

 

Liga D odds: Spil på gruppevinderne i Nations League

Liga D i Nations League byder på de 16 dårligst rangerende hold på UEFAs rangliste, men de spiller – som de øvrige ligaer i Nations League – også om en plads til EM i 2020, og dermed er det stensikkert, at vi får mindst ét af Europas 16 dårligste hold med til det næste EM. Spørgsmålet er blot hvem det bliver.

Indtil videre kan du spille odds på Liga D ved at spille på gruppevinderne i Nations League. Alle gruppevindere er kvalificeret til de afgørende EM-playoffs i marts 2020, hvis holdet ikke kvalificerer sig til EM via den normale kvalifikation, hvilket kan blive problematisk for samtlige hold i Liga D.

Derfor tæller gruppesejren måske mere i netop denne Nations League-liga end de øvrige, fordi disse lande nu endelig har en – mere eller mindre –  realistisk chance for at nå med til EM.

 

Gruppe 1: Georgien, Kasakhstan, Letland, Andorra

Nations League Liga D: Gruppe 1 Odds
Georgien 2.00
Kasakhstan 2.60
Letland 5.00
Andorra 51.00
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

I Gruppe 1 er det Georgion og Kasakhstan som bør ende med at kæmpe kampen om playoff-pladsen, men Letland kan også overraske imodsætning til Andorra, som dømmes ude på forhånd.

Sejrsløse Georgien er favoritter

Georgien har endnu ikke oplevet at være med ved en slutrunde, men kvalifikationen til VM 2018 bød alligevel på små opture for georgierne.

Her formåede man at spille uafgjort mod både Irland og Østrig, hvilket må siges at være ganske imponerende med tanke på georgiernes spillermateriale, der ikke just er prangende. Det blev også til en sejr over Skotland i kvalifikationen til EM 2016.

Det skal dog samtidig med, at Georgien ikke vandt én eneste kamp i VM-kvalifikationen, og man gik derfor naturligvis ikke videre til slutrunden.

I Gruppe 1 er Georgien favoritter til at gruppesejren til odds 2.00 hos LeoVegas.

Kasakhstan er stærke på eget græs

Danmark har flere gange stiftet bekendtskab med Kasakhstan, og de to lande mødtes også i kvalifikationen til VM 2018. Her vandt danskerne begge opgør ganske suverænt, og Kasakhstan måtte da også tage til takke med en sidsteplads.

Det undertippede mandskab fik dog en stor succesoplevelse, da de vendte 0-2 til 2-2 mod de senere gruppevindere fra Polen. Derudover fik Kasakhstan også uafgjort mod både Armenien og Rumænien på hjemmebane, hvilket vidner om et hold, der er stærke på eget græs.

En gruppesejr til Kasakhstan belønnes med odds 2.60 hos LeoVegas.

Letland får det svært

Som et af de få hold i Liga D har Letland rent faktisk været med ved en slutrunde. Det var tilbage i 2004, hvor holdet højst overraskende blev en del af det fine selskab.

Letterne fik endda en drømmestart på slutrunden, da de ved pausen førte med 1-0 mod Tjekkiet, der som bekendt slog Danmark ud senere i turneringen. Tjekkerne fik da også vendt kampen i slutminutterne, men opgøret gav Letland selvtillid, og i den efterfølgende kamp mod Tyskland formåede letterne at holde stormagten fra fadet og få 0-0.

Desværre endte det hele med et 0-3 nederlag mod Holland, og så måtte Letland pænt vinke farvel til slutrunden, selvom de havde gjort en god figur.

Siden da har Letland ikke været at finde ved en slutrunde, og LeoVegas har da heller ikke den store tillid til letterne i Gruppe 1. Her er der odds 5.00, hvis letterne vinder gruppen.

Andorra jagter overraskelsen

Andorra plejer altid at tabe, og de plejer som regel også tabe med mange mål. Sådan var det også i kvalifikationen til EM 2016, hvor Andorra tabte samtlige 10 kampe med en samlet målscore på 4-36. Miniputten leverede dog en af de største overraskelser i kvalifikationen til VM 2018, da de på hjemmebane besejrede Ungarn med 1-0.

Ungarerne havde forinden imponeret ved EM-slutrunden, og Andorra var på forhånd ikke levnet mange chancer, selvom de var på hjemmebane. I samme kvalifikation fik de også 0-0 mod Færøerne, og nu jagter de endnu en overraskelse.

En gruppesejr til Andorra står til odds 51.00 hos LeoVegas.

Spil på Gruppe 1 hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Gruppe 2: Hviderusland, Moldova, Luxembourg, San Marino

Nations League Liga D: Gruppe 2 Odds
Hviderusland 1.75
Moldova 2.75
Luxembourg 7.00
San Marino 51.00
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

I Gruppe 2 står kampen om gruppesejren formentlig mellem Hviderusland og Moldova, mens Luxembourg agerer joker. San Marino levnes ikke mange chancer.

Kan Hviderusland håndtere favoritrollen?

I Gruppe 2 er Hviderusland favoritter til at snuppe gruppesejren, men spørgsmålet er, om de kan håndetere den rolle? I kvalifikationen til VM 2018 formåede Hviderusland blot at vinde en enkelt kamp, selvom de dengang også var havnet i samme gruppe som Luxembourg.

Hviderussernes eneste sejr kom endda i hus mod Bulgarien, mens det blev til et enkelt point i de to opgør mod Luxembourg. Udover de to lande er San Marino og Moldova også at finde i gruppen. Førstnævnte bliver sandsynligvis ikke noget problem, mens Moldova måske kan true Hviderusland.

Ser vi på Hvideruslands spillermateriale er der kun et enkelt navn, som falder i øjnene. Den tidligere Arsenal- og Barcelona-spiller Alexander Hleb er nemlig stadig inde omkring holdet, selvom han efterhånden har rundet de 36 år og på nuværende tidspunkt er klubløs, hvilket siger meget om Hvideruslands mandskab.

Hos LeoVegas er der odds 1.75 for en gruppesejr til Hviderusland. 

Moldova jagter en sejr

Indimellem sker det, at de små nationer overrasker og snupper alle tre point mod de større nationer. Det er dog lang tid siden, at Moldova hentede en sejr i betydende kamp.

I de seneste to kvalifikationer har man ikke formået at vinde én eneste kamp, selvom man har mødt hold som Liechtenstein og Georgien. Det første mål for Moldova må derfor være at få en sejr på bordet, når de efter sommerens VM-slutrunde tager hul på Nations League.

Skal Moldova have succes, kræver det, at anfører Alexandru Epureanu viser vejen. Den 31-årige forsvarsspiller er den spiller i landets historie med flest landskampe på CV’et, og han bliver afgørende for Moldovas chancer.

LeoVegas belønner en gruppesejr til Moldova med odds 2.75.

Luxembourg er på vej frem

Luxembourg har ikke nogen lang og stolt fodboldtradition, men den lille nation er på vej frem. I seneste kvalifikation hentede Luxembourg hele seks point, og særligt ét resultat vakte genlyd i fodboldverdenen.

I starten af september 2017 formåede Luxembourg nemlig at få 0-0 mod mægtige Frankrig, hvilket muligvis var den største overraskelse i hele kvalifikationen. Derudover slog Luxembourg også Hviderusland, mens Bulgarien også måtte tage til takke med et enkelt point, da de var på besøg hos Luxembourg.

Det skal dog samtidig med, at Luxembourg også tabte med 0-8 til Sverige og 0-5 til Holland.

Luxembourgs spillertrup er ikke spækket med store stjerner, men måske kan de overraske. En gruppesejr til Luxembourg står til odds 7.00 hos LeoVegas.

San Marino er chanceløse

Det er svært at se, hvad lille San Marino skal stille op i denne gruppe. I kvalifikationen til VM 2018 tabte man samtlige kampe og endte med en målscore på 2-51.

I San Marino er det en succes, hvis bare man kommer på måltavlen, hvilket samlet er sket tre gange i de seneste to kvalifikationer. I kvalifikationen til EM 2016 formåede San Marino rent faktisk at tage point fra Estland, men det sker næppe igen.

Udover det uafgjorte resultat mod Estland har San Marino tabt samtlige kampe i flere år, og vi skal helt tilbage til 2004 for at finde den seneste sejr. En gruppesejr til San Marino er da også helt oppe i odds 51.00 hos LeoVegas.

Spil på Gruppe 2 hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Gruppe 3: Kosovo, Aserbajdsjan, Færøerne, Malta

Nations League Liga D: Gruppe 3 Odds
Kosovo 2.00
Aserbajdsjan 2.15
Færøerne 13.00
Malta 13.00
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

Kosovo og Aserbajdsjan skal formentlig kæmpe om gruppesejren, mens Færøerne og Malta skal forsøge at levere overraskelsen i Gruppe 3.

Kosovo er de nye drenge i klassen

I 2016 blev Kosovo optaget som UEFA-medlem og senere FIFA-medlem, og kvalifikationen til VM 2018 var dermed landets første mulighed for at komme med til en slutrunde.

Ikke overraskende endte Kosovo på sidstepladsen i gruppespillet, men man formåede alligevel at snuppe et enkelt point mod Finland, og de fik dermed en fin kvalifikationsdebut.

I Gruppe 3 er Kosovo udråbt som gruppefavoritter, og man råder da også over et par spændende navne i form af Red Bull Salzburgs Valon Berisha, Werder Bremens Milot Rashica samt Brøndbys Besar Halimi og Lyngbys Herolind Skala.

Snupper Kosovo gruppesejren er der odds 2.00 hos LeoVegas.

Qarabag-spillere dominerer på Aserbajdsjans hold

FC København måtte i sommer vinke farvel til Champions League, før det for alvor blev sjovt, da Qarabag satte en stopper for hovedstadsklubbens drømme. Holdet fra Aserbajdsjan snuppede dermed en billet til Champions League, hvor de to gange fik uafgjort mod Atlético Madrid.

På Qarabags hold finder vi en lang række spillere, der også huserer på Aserbajdsjans landshold, hvilket er en kæmpe fordel. 15 spillere fra Qarabags hold er at finde i den aserbajdsjanske landsholdstrup, og det er dermed et hold med et rigtig godt kendskab til hinanden.

I kvalifikationen til VM 2018 formåede Aserbajdsjan da også at snuppe hele 10 point. Her blev det til en sejr over Norge og uafgjort mod Tjekkiet, mens det også stod 1-1 mod Tyskland ved pausen. Tyskerne endte med at snuppe en 5-1 sejr, og Aserbajdsjan måtte da også tage til takke med en 5. plads i kvalifikationen.

En gruppesejr til Aserbajdsjan belønnes med odds 2.15 hos LeoVegas.

Lars Olsens tropper jagter succes

Færøerne har flere gange haft en dansk træner, og siden 2011 har EM-helten Lars Olsen stået i spidsen for den lille nation. Her har han gjort det ganske fortrinligt, og særligt kvalifikationen til EM 2016 bød på stor succes for Færøerne, der endte foran de tidligere EM-vindere fra Grækenland, som man besejrede både ude og hjemme.

I den efterfølgende VM-kvalifikation endte man foran både Andorra og Letland, og det vil være dumt at afskrive Færøerne i denne gruppe, selvom bookmakerne ikke har meget tiltro til dem.

Udover Lars Olsen på trænerbænken råder Færøerne over Superliga-spillerne Jóan Simun Edmundsson fra OB og Hallur Hansson fra AC Horsens.  En gruppesejr til Færøerne står til odds 13.00 hos LeoVegas.

Malta og Mifsud er underdogs

Malta er endt på sidstepladsen i de seneste to kvalifikationer, og det vil derfor også være overraskende, hvis de snupper gruppesejren her.

I Malta har man længe været afhængig af angriberen Michael Mifsud, men det er ved at ændre sig. Den 36-årige Valletta-spiller har rekorden for flest kampe og mål Malta, og han er dermed en levende landsholdslegende. I kvalifikationen til VM 2018 var han dog ikke fast mand, og det blev ikke til et eneste mål fra angriberens side.

Her sluttede Malta da også på sidstepladsen og en gruppesejr til landet er helt oppe i odds 13.00 hos LeoVegas.

Spil på Gruppe 3 hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Gruppe 4: Armenien, Makedonien, Liechtenstein, Gibraltar

Nations League Liga D: Gruppe 4 Odds
Armenien 1.68
Makedonien 2.35
Liechtenstein 12.00
Gibraltar 101.00
Spil på gruppen hos LeoVegas >>

 

Gruppe 4 består af Armenien, Makedonien, Liechtenstein og Gibraltar. Her er der ingen tvivl om, at de to førstnævnte er store favoritter, mens Gibraltar formentlig skal forberede sig på endnu flere tæsk.

Mkhitaryan er den overskyggende stjerne hos Armenien

I Liga D er der som nævnt et hav af mindre nationer, der aldrig har været med ved en slutrunde, og sådan er det også for Armenien.

Armenerne skiller sig dog kraftigt ud ved at råde over en verdensklassespiller i form af Arsenals Henrikh Mkhitaryan, der bliver afgørende for armenerne. Samtidig har Armenien leveret en række flotte resultater de seneste år, heriblandt den famøse 4-0 sejr over Danmark i Parken.

Opgøret var et lavpunkt for dansk fodbold, men samtidig var det et kæmpe resultat for Armenien, der dog ikke formåede at komme med til den efterfølgende slutrunde. Generelt har Armenien mødt Danmark mange gange inden for de seneste år, men i den seneste kvalifikation endte det ikke just lykkeligt for armenerne, der tabte begge opgør mod Åge Hareides tropper og sluttede på 5. pladsen i gruppen.

I Gruppe 4 er Armenien dog store favoritter til at snuppe gruppesejren til odds 1.68 hos LeoVegas.

Det lysner for Makedonien

Hvis Armenien ikke formår at snuppe gruppesejren, kan den meget vel havne hos Makedonien.

Makedonerne leverede en forfærdelig indsats i kvalifikationen til EM 2016, hvor man sluttede under Hviderusland og Luxembourg, men i den efterfølgende VM-kvalifikation diskede holdet op med flere fine resultater. Sammenlagt blev det til 10 point, og makedonerne formåede endda at få uafgjort på udebane mod Italien.

Derudover blev det også til en storsejr mod Liechtenstein, der også er en del af gruppe 4. Det er derfor slet ikke usandsynligt, at Makedonien med erfarne Goran Pandev i front snupper gruppesejren til odds 2.35 hos LeoVegas, hvis de præsterer på samme niveau, som de gjorde i VM-kvalifikationen.

Liechtenstein skal oppe sig

Med fem point i 10 kampe klarede Liechtenstein sig godkendt i kvalifikationen til EM 2016, men i den efterfølgende VM-kval gik det helt galt. Her tabte man samtlige 10 kampe og kom ud med en målscore på 1-39.

Liechtenstein skal hurtigst muligt rette op på de elendige resultater, hvis de skal have nogen chance i denne stærke gruppe, men det er svært at se, hvem der skal bære holdet frem.

I VM-kvalen tabte man blandt andet med 0-8 til Spanien, 0-5 til Italien og 0-4 til Makedonien, der også er en del af Gruppe 4. LeoVegas vurderer da heller ikke, at Liechtenstein kan vinde gruppen, og de har derfor odds 12.00, hvis det skulle ske.

Hvad skal stakkels Gibraltar stille op?

Ligesom Kosovo er Gibraltar et nyt UEFA- og FIFA-medlem, og landet har derfor kun været med i to kvalifikationer. Begge gange er Gibraltar blevet godt og grundigt ydmyget.

I kvalifikationen til EM 2016 sluttede man med 0 point og en målscore på 2-56, mens det i den efterfølgende VM-kvalifikation gik en smule bedre. Her fik man også 0 point, men med en målscore på 3-47.

Der er ingen tvivl om, at Gibraltar også får det svært i denne omgang, og holdet består da også hovedsageligt af deltidsprofessionelle spillere, som til dagligt slukker ildebrande og jagter forbrydere.

Hos LeoVegas er oddset på en gruppesejr til Gibraltar helt oppe i odds 101, hvilket er langt højere end alle andre hold i Nations League.

Spil på Gruppe 4 hos Leovegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne