Web
Analytics

12. december 2018

La Liga/Primera Division Spilforslag

Se La Liga spilforslag her på Oddsforum.dk. Alle vores spilforslag og tips til kampene i La Liga/Primera Division er fundet hos danske bookmakere. Se de seneste La Liga spilforslag her.

Her bringer vi vores La Liga Spilforslag og tips til kampene i den spanske Primera Division. La Liga spilforslagene er fundet hos danske bookmakere af vores erfarne team af spileksperter og skribenter på Oddsforum.dk. Vi gør os umage med at forsøge at finde de bedste odds til kampene i La Liga, men vi kan desværre ikke garantere profit ved at følge alle La Liga spilforslag sæsonen igennem.

Her finder du spilforslag til Barcelonas og Real Madrids kampe, men også forslag til odds på mindre profilerede kampe i La Liga, hvor vi vurderer der er god værdi i bookmakernes odds. God fornøjelse og held og lykke med dine La Liga spil.

La Liga/Primera Division Spilforslag hos bookmakerne

Kamp Spilforslag Bookmaker
Fredag d. 14/12
Celta Vigo
Leganes

Over 2,5 mål:
Odds 2.12 hos Unibet
Se alle spilforslag på Oddsforum >

 

Vores La Liga/Primera Division spilforslag er fundet hos diverse bookmakere, og kan ændre sig. Hvilken bookmaker spilforslaget er fundet hos, fremgår af La Liga spilforslags-oversigten. Læs analyser og forklaringer på spilforslagene forneden, eller ved at klikke på linket til kampen(e) i tabellen.


Celta Vigo – Leganes spilforslag: Målfest på Estadio de Balaidos

Kampstart: 21:00 – Fredag d. 14. december 2018
TV & Stream: Livestream La Liga

Fredag aften står den på La Liga bold i Vigo, hvor danskerklubben Celta Vigo skal forsøge og hente en sejr over Leganes i 16. spillerunde. Efter en dårlig periode er Celta Vigo tilbage på sporet med 2 sejre i træk. Senest med en flot 3-2 sejr over Villareal, som samtidig sikrede Celta Vigo luft ned til de nederste hold i tabellen.

Dette hul kan blive udbygget, når Leganes kommer på besøg. Gæsterne er ligesom hjemmeholdet inde i en fin stime, og er ubesejret i de seneste 5 kampe i La Liga. Derfor er det altså to formstærke hold, som mødes her fredag aften.

Vores spilforslag til Celta Vigo – Leganes peger lidt imod hvad bookmakerne forventer. Vi satser nemlig på et målrigt opgør, og at der falder mindst 3 mål i kampen. Selvom de seneste 5 indbyrdes møder alle er gået under, så har Celta Vigo spillet 9 ud af 15 kampe over linjen i denne sæson af La Liga. Samtidig bød deres seneste kamp på hele 5 mål. Odds 2.12 hos Unibet virker højt sat her på mindst 3 mål, og det bliver derfor vores spilforslag til opgøret.

Spilforslag:
Over 2,5 mål: Odds 2.12 hos Unibet

Spil hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Bedste La Liga odds bookmaker

Leder du efter den bedste bookmaker til at oddse på kampene i La Liga/Primera Division, kan du kigge mod bet365, som vi vurderer er den bedste allround La Liga bookmaker i Danmark netop nu. Hos bet365 kan du nemlig ikke alene oddse La Liga og finde et hav af markeder på kampene, du kan også se La Liga/Primera Division livestream hos bookmakeren.

bet365 tilbyder en attraktiv velkomstbonus til nye spillere*, og denne oddsbonus kan selvfølgelig benyttes til f.eks. at følge vores La Liga spilforslag til de odds på kampene, som bet365 tilbyder.

bet365 er i øjeblikket verdens største online spilleside, og er derfor også en verdensomspændende bookmaker, som ikke alene tilbyder odds på La Liga, men også tilbyder odds på stort set alt andet fodbold og sport generelt. Besøg bet365 nu, og opret din nye konto,  hvis du ikke i forvejen er kunde hos bookmakeren,

* R/v gælder for bonus | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink | ludomani.dk

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Bookmakere

De Bedste Bookmakere

Kommende kampe
Live kampe
Odds vises fra Bookmaker
Girona
Getafe
1 2.60
X 3.10
2 2.80
Wolverhampton
Liverpool
1 6.00
X 4.33
2 1.50
Real Sociedad
Deportivo Alaves
1 1.80
X 3.50
2 4.50
Real Betis
Eibar
1 1.72
X 3.60
2 4.75
Arsenal
Burnley
1 1.22
X 6.50
2 11.00
Bournemouth
Brighton
1 1.83
X 3.60
2 4.20
Huddersfield
Southampton
1 2.90
X 3.10
2 2.50
West Ham
Watford
1 2.30
X 3.20
2 3.10
Newcastle
Fulham
1 1.95
X 3.50
2 3.75
Se alle kampe