Web
Analytics

La Liga

Få overblik over La Liga og følg sæsonen 2018/19 fra start til slut. Her finder du odds, spilforslag, optakter og nyheder om den spanske La Liga.

Barcelona og de to store Madrid-klubber, Atletico og Real, er klar til endnu en drabelig kamp om det spanske mesterskab i sæsonen 2018/19 i La Liga. Ryger mesterskabet til en af de tre store, eller kan en outsider blande sig i kampen for første gang, siden Valencia sejrede i La Liga i 2003/04?

Live stream La Liga >>

La Liga Vinder Odds >>

La Liga Topscorer Odds >>

Følg den spanske La Liga her på Oddsforum, hvor vi giver dig masser af La Liga nyheder, odds-optakter og spilforslag til kommende kampe i den bedste spanske række.

LA LIGA NYT, ODDS & SPILFORSLAG

La Liga eller Primera Division

Liga Nacional de Fútbol Professional kaldes populært blot for La Liga eller Primera Division, og er den bedste fodboldrække i Spanien. Hver spillerunde i La Liga byder på underholdning fra den allerøverste fodboldhylde, og særligt når El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona spilles, følger hundreder af millioner med ved TV-skærmene over hele kloden.

Her på Oddsforum.dk kan du følge den spanske La Liga hele vejen fra første spillerunde til mesterskabet er afgjort. I vores optakter til kampene i La Liga kigger vi på odds på kampene og de seneste nyheder fra klubberne, og krydrer som regel herlighederne med vores spilredaktions spilforslag.

 

Klubberne i La Liga 2018/19

La Liga indeholder 20 hold, hvoraf de mest prominente selvfølgelig er klubber som Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid.

Herunder kan du se hvilke klubber som udgør La Liga i sæsonen 2018/19, hvor Barcelona er forsvarende mestre. Oprykkerne i denne sæson er de direkte oprykkere Rayo Vallecano, Huesca og play-off vinderne Valladolid.

HoldStadion (Kapacitet)
AlavesMendizorrota (19.840)
Athletic BilbaoSan Mamés (53.289)
Atletico MadridWanda Metropolitano (67.703)
BarcelonaCamp Nou (99.354)
Celta VigoBalaidos (29.000)
EibarIpurua (7083)
Espanyol RCDE Stadium (40.500)
GetafeColiseum Alfonso Perez (17.393)
GironaMontilivi (13.500)
HuescaEl Alcoraz (5500)
LeganesButarque (11.454)
LevanteCiutat de Valencia (26.354)
Rayo VallecanoVallecas (14.708)
Real BetisBenito Villamarin (60.720)
Real MadridSantiago Bernabeu (81.044)
Real SociedadAnoeta (25.000)
SevillaRamon Sanchez Pizjuan (42.500)
ValenciaMestalla (55.000)
ValladolidJosé Zorrilla (26.512)
VillarealEstadio de la Ceramica (23.500)

 

Kampprogrammet i La Liga

Oddsforum.dk gennemgår i disse uger omfattende ændringer, og det betyder desværre at vores automatiske La Liga kampprogram er deaktiveret indtil videre. Meget snart vil du dog kunne se hele La Liga kampprogrammet for sæsonen 2018/19 her på siden.

La Liga kampprogrammet strækker sig i denne sæson fra d. 17. august 2018 - d. 19. maj 2019, og byder på i alt 38 spillerunder. Holdene mødes to gange pr. sæson, og i år er der europæiske pladser på spil til Top 6 i La Liga. Vanen tro rykker de tre dårligst placerede hold efter 38. spillerunde i kampprogrammet ned i den næstbedste række.

 

La Liga i dansk TV

Det er ikke muligt at se spansk La Liga bold i dansk TV i sæsonen 2018/19, hvor ingen danske kanaler har rettighederne til at vise La Liga kampene i Danmark.

Til gengæld har den nye streamingtjeneste Strive rettighederne til at vise kampene til deres abonnenter, og her er prisen netop nu 79 kr. pr. måned for et fast abonnement. Mere info kan findes hos leverandøren.

Leder du efter et gratis livestream fra La Liga, så du kan se alle La Liga kampene selv om de ikke vises på dansk TV, bør du dog lige læse med forneden først.

 

Se La Liga livestream hos bookmakerne

La Liga sæsonen 2018/19 bliver i den grad værd at følge, og det kan du gøre hos flere bookmakere som viser La Liga livestream i denne sæson. Læs mere om La Liga livestream på nettet her.

At live streame La Liga kampene hos en af de bookmakere som tilbyder kampene til deres kunder, er en glimrende mulighed for at følge Barcelona, Real Madrid eller hvem man ellers måtte holde med og følge i Spanien hver uge. Streamet er selvfølgelig ikke i vanlig HD-kvalitet, men det virker på PC, mobil og tablet, og gør det muligt at se kampene helt gratis, som aktiv kunde, fra La Liga.

 

Korte fakta om La Liga i år

  • Regerende mestre: Barcelona
  • Oprykkere: Rayo Vallecano, Huesca og Valladolid
  • Spillerunder i sæsonen: 38
  • 1. spillerunde: d. 17. august 2018
  • 38. spillerunde: d. 19. maj 2019
  • Champions League pladser: 4
  • Europa League pladser: 2
  • Nedrykningspladser: 3

 

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

 

* R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink | Ludomani.dk

* R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Ludomani.dk | Reklamelink