Web
Analytics

23. august 2018

Odds på vinderen af La Liga 2018/19

Se odds på vinderen af La Liga 2018/19 her, hvor Barcelona og Real Madrid vanen tro fører favoritfeltet an. Vi ser på de bedste La Liga vinder odds netop nu.

La Liga er en af verdens mest spændende fodboldligaer, og er hjemsted for Barcelona og Real Madrid, som hvert år er spidskandidater til at vinde det spanske mesterskab. Det er også billedet i år, når vi ser på odds på vinderen af La Liga hos bookmakeren betfair i starten af sæsonen 2018/19.

Spil på vinderen af La Liga >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

Netop nu er der odds 1.66 på Barcelona, 3.25 på Real Madrid og odds 6.00 på Atletico Madrid, mens Valencia som de farligste outsidere er sat til odds 151.00. Sæsonen er dog først lige startet, og betfairs odds på vinderen af La Liga kommer til at ændre sig i takt med udviklingen i stillingen i tabellen. Besøg betfair nu for de nyeste odds på de spanske mestre i år, eller læs mere her om at se La Liga livestream på nettet.

 

Odds på La Ligas vinder

Her finder du vinder odds på de største favoritter i La Liga i år netop nu. La Liga Vinder Odds i fundet hos betfair, og opdateres hos bookmakeren efter hver spillerunde i Spanien.

La Liga Vinder Odds 2018/19
Barcelona: 1.66 Real Madrid: 3.25
Atletico Madrid: 6.00 Valencia: 151.00
Sevilla: 201.00 Villareal: 401.00
Atletic Bilbao: 501.00 Real Betis: 501.00
Real Sociedad: 501.00 Celta Vigo: 751.00
Alaves: 2501.00 Girona: 2001.00
Getafe: 2001.00 Eibar: 2001.00
Espanyol: 2001.00 Rayo Vallecano: 2001.00
Leganes: 2501.00 Levante: 2501.00
Huesca: 5001.00 Valladolid: 5001.00
Flere La Liga odds hos betfair >>

 

Hvem vinder det spanske mesterskab i år?

Den spanske mesterskabskamp i La Liga kommer i denne sæson, nærmest med statsgaranti, til at stå mellem Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid som 3. violin. Valencia, Sevilla og Villareal er de farligste kandidater udenfor Top 3, og her er der allerede astronomiske odds på holdene som La Liga-vindere i år.

Skal man tro bookmakernes odds på vinderen af La Liga i år, er det altså kun Barcelona, Real Madrid eller Atletico Madrid som har en realistisk chance for at snuppe titlen i Spanien, og vi skal da også helt tilbage til 2003/04 for at finde en vinder udenfor Top 3 i Spanien. Dengang var det Valencia, som fik fingrene i La Liga sølvtøjet, og skulle de gøre det igen i år, er der et tårnhøjt odds 151.00 i sæsonstarten.

Sæsonen er lang, og mesterskabskampen forhåbentligt lige så, for vi håber på endnu en gyser i toppen af La Liga i denne sæson. Oddsene på det spanske mesterskab hos betfair vil ændre sig gennem hele sæsonen, i takt med hvem der fører La Liga, og hvor mange point der adskiller forfølgerne fra topholdet. Det kan altså varmt anbefales, at besøge sin foretrukne La Liga bookmaker regelmæssigt, og tjekke op på nye odds på vinderen af La Liga, efterhånden som det spanske mesterskab skrider frem.

 

Barcelona jagter La Liga mesterskab nr. 26

De regerende mestre fra FC Barcelona vandt klubbens 25. La Liga mesterskab i sidste sæson, men er stadig otte mesterskaber fra at tangere Real Madrids mesterskabsrekord. I år peger meget på, at Barcelona reducerer Reals forspring til syv mesterskaber, og Barca vinder deres 26. af slagsen.

I hvert fald er Barcelona gjort til favoritter af samtlige bookmakere i starten af La Liga sæsonen 2018/19, og der er kun odds 1.66 på, at Barcelona vinder La Liga i år. Barca har da også vundet mesterskabet i 7 af de seneste 10 sæsoner i Spanien, og sidste sæsons mesterskab kom i hus i overlegen stil med 14 point ned til Atletico og 17 til Real Madrid.

Barcelona har stort set bevaret mesterskabstruppen fra sidste sæson, og det er altså igen den argentinske troldmand Lionel Messi, som sammen med Luis Suarez, som skal stå for de fleste af Barcas La Liga-mål i år. Messi er i øvrigt klar topscorer-favorit til odds 1.44 i sæsonstarten.

Barca har dog selvfølgelig også forstærket sig med enkelte navne i sommerens transfervindue, hvor bl.a. chilenske Arturo Vidal, som tidligere har været hos Juventus og Bayern München, er kommet til klubben. Barca har også hentet den 21-årige angriber Malcom i Bordeaux, som er noteret for 23 mål og 16 assists i sin tid hos Bordeaux i Frankrig, samt forsvarsspilleren Clement Lenglet i Sevilla og den 21-årige brasilianske midtbanespiller Arthur i Gremio.

Se Barcelona odds her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

Real Madrid med ny træner og uden Ronaldo

Zinedine Zidane er fortid som cheftræner i Real Madrid, og det samme er Cristiano Ronaldo, som efter ni sæsoner i klubben er skiftet fra La Liga til Serie A og Juventus.

Det bliver derfor på mange måder et nyt Real Madrid-hold, som vi skal følge i denne sæson, og bookmakerne tilskriver heller ikke Real Madrid de bedste chancer for klubbens 34. La Liga mesterskab i denne sæson.

Til odds 3.25 på Real Madrid som La Liga vindere i 2018/19 hos betfair, kan Real Madrid-fans altså lukrere flot på et mesterskab til den nye cheftræner Julen Lopetegui i dennes første sæson på Santiago Bernabeu.

Real Madrid stod for klodens mest opsigtsvækkende transfer denne sommer, da man lod Cristiano Ronaldo forlade den spanske hovedstad til fordel for Den Gamle Dame i Torino. Men Ronaldos afgang er bestemt ikke den eneste spændende transfer denne sommer på Bernabeu, hvor fremtidens helt store stjerne måske ankom i form af den 18-årige brasser Vinicius Junior fra Flamengo. Et vanvittigt talent som bliver ekstremt spændende at følge i de kommende år.

Real Madrid ser også ud til at være blevet forstærket markant mellem stængerne, hvor den gamle Atletico-keeper Thibaut Courtois er blevet hentet ind fra Chelsea, men i starten af sæsonen er det dog stadig Navas som vogter målet i Madrid. Hvem der trækker det længste strå i målmandskampen i Real, må tiden vise.

De seneste tre sæsoner er endt med Champions League-triumfer, men kun to Real Madrid-mesterskaber i de 10 seneste La Liga-sæsoner er selvfølgelig ikke godt nok for den ambitiøse kongeklub, som nu kan se frem til en “frisk start” med ny træner og uden Cristiano Ronaldo.

Se Real Madrid odds her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

Atletico Madrid kan overraske favoritterne

Engang, under Jesus Gils styre i Atletico Madrid, skiftede klubben cheftrænere oftere end de fleste, men sådan er det langtfra i dag, hvor Diego Simeone har siddet solidt på tronen i Atletico siden 2011.

I sidste sæson snuppede Atletico La Liga sølv for næsen af lokalrivalerne fra Real Madrid, som dermed blev udplaceret i tabellen af klubbens to største konkurrenter. Champions League trofæ eller ej, så er det ikke noget man ynder at tale om i den hvide del af hovedstaden.

Atletico ligner da også et hold, som kan blande sig helt i toppen igen i denne sæson. Godt nok var der 14 point op til Barcelona på førstepladsen, da La Liga regnskabet blev gjort op i 38. spillerunde, men det kan blive en tættere kamp i år.

Diego Costa og Antoine Griezmann kan potentielt udvikle sig til et sprængfarligt makkerpar i denne sæson, med folk som Koke og klubbens nye €70 mio. signing Thomas Lemar bag dem på midtbanen. Klubben vinkede denne sommer farvel til angriberen Kevin Gameiro, som skiftede til Valencia, men har forstærket sig med den 30-årige kroat Nikola Kalinic fra AC Milan. Kalinic gjorde sig i øvrigt bemærket ved VM 2018, ved at blive sendt hjem fra Kroatiens VM-lejr pga. intern ballade på holdet, og han lavede trods alt kun 6 mål i 41 kampe for AC Milan.

Skal Atletico Madrid overraske favoritterne i La Liga, skal det formentlig blive en stor sæson fra Griezmann og Costa, som hiver et sjældent mesterskab hjem til Atletico til odds 6.00 netop nu*. Det seneste, klubbens 10., kom i 2013/14 under Simeone.

Se Atletico Madrid odds her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

 

Sådan finder du La Liga vinder odds hos betfair

Screenshot fra betfairs Sportbook, hvor man finder La Liga odds under Fodbold i menuen.

Leder du efter gode odds på La Liga, og muligheden for at spille på vinderen af årets Primera Division i Spanien, kan vi varmt anbefale bookmakeren betfair. Det er først og fremmest en bookmaker med dansk licens, hvilket garanterer skattefrie gevinster og sikre spil. Er du ikke oddskunde hos betfair i forvejen, kan du læse mere om betfairs odds bonus her.

For at finde La Ligas vinder odds hos betfair, skal du blot tilgå “Fodbold” i menuen, og derefter klikke dig frem til den spanske La Liga og dine ønskede oddsmarkeder, som anvist i grafikken foroven.

Spil på vinderen af La Liga >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

 

La Liga vinderne: Hvem har flest spanske mesterskaber?

Det spanske mesterskab, La Liga eller Primera Division, er blevet afviklet siden 1929, hvor FC Barcelona stak af med det første spanske mesterskab nogensinde. De efterfølgende år var præget af bl.a. den spanske borgerkrig, hvor La Liga lå stille fra 1936-1939.

Ser vi på La Liga vinderne gennem tiderne, og hvem der har flest spanske mesterskaber, er det kongeklubben Real Madrid som fører an. Og det vil de gøre nogle år endnu, selv om Barcelona har halet en smule ind på dem i dette årtusinde.

Her kan du se La Liga vinderne målt på antallet af spanske mesterskaber før sæsonen 2018/19:

Klub Mesterskaber 2. pladser
Real Madrid 33 23
Barcelona 25 25
Atletico Madrid 10 7
Athletic Bilbao 8 7
Valencia 6 6
Real Sociedad 2 3
Deportivo La Coruña 1 5
Sevilla 1 4
Real Betis 1 0

Kilde: Wikipedia

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen