Web
Analytics

15. august 2018

Livestream Bundesliga

Se tysk Bundesliga-fodbold på livestream hos bookmakeren bet365, som viser Bundesliga-kampene direkte via live streaming til sine aktive kunder.

Den tyske Bundesliga byder på vanvittig fed stemning på lægterne, og underholdende offensiv fodbold på græsset. Der er altså masser af grunde til at live streame Bundesliga-kampene, når Bayern München, Dortmund og alle de andre tyske topklubber dyster i den bedste tyske fodboldrække.

Hos bet365.dk kan du se Bundesliga livestream*, når du er aktiv kunde hos bookmakeren, og dermed se alle kampene fra den tyske Bundesliga på din PC, mobil eller tablet via din bet365-konto. Læs om kravene for Bundesliga livestream forneden.

Gå til bet365.dk >>

* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

 

Se gratis Bundesliga Livestream hos bookmakerne

Er du fan af tysk fodbold, kan du glæde dig over, at det er muligt at se gratis Bundesliga livestream hos flere bookmakere i det danske marked. Har du en aktiv konto hos f.eks. bet365.dk, kan du frit logge ind og tænde for et ganske glimrende livestream fra Bundesligaen, når kampene er i gang.

De eneste krav til dig er, at du er 18 år og aktiv kunde hos bookmakeren. For at være en aktiv kunde, skal du have penge stående på din bet365-konto, eller have spillet en oddskupon hos bookmakeren indenfor de seneste 24 timer.

Der udstedes dog ingen garantier for, at du kan se alle Bundesliga kampene hos bookmakerne, da der er tale om en særlig kundeservice med forbehold. F.eks. kan der forekomme geografiske I.P. Restriktioner for bestemte kampe i visse lande. Det betyder, at du f.eks. ikke kan se Bundesliga kampene, hvis du befinder dig i Tyskland, da tyske TV-kanaler har rettighederne til at vise kampene i vores naboland mod syd.

Gå til bet365.dk >>

* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

 

Sådan live streamer du Bundesliga fodbold hos bet365

Har du en aktiv bet365-konto, er du klar til live streame Bundesliga fodbold hos bookmakeren. Alt du skal gøre for at tilgå kampene, er at følge disse simple trin:

  1. Log ind på din bet365-konto
  2. Gå til Live Billeder i menuen
  3. Vælg dato for ønskede kamp og klik på kampen
  4. Herefter vil kampen vises i den integrerede afspiller på bet365-hjemmesiden
  5. Bundesliga Livestream kan ses via PC, mobil eller tablet

Gå til bet365.dk >>

* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

 

Gratis Bundesliga fodbold direkte på mobil eller tablet

Mange hævder at være modstandere af moderne fodbold, men de færreste er modstandere af moderne teknologi. Live streaming via PC, mobil eller tablet er populært som aldrig før, og det er selvfølgelig fordi, vi elsker at kunne tage kampene med på farten.

Vi sidder ikke altid klar ved PC’en, når der er kick off i Bundesliga kampene, og derfor er det fedt, at bookmakernes Bundesliga livestream også virker på mobil eller tablet, så længe du har adgang til internettet. Der stilles ikke store krav til din forbindelse, men der streames heller ikke i HD-kvalitet.

Bundesliga livestreamet hos bookmakerne er typisk af ganske god kvalitet, men det er naturligvis ikke helt som at se kampen på TV. F.eks. får du ikke dybe analyser fra studieeksperter før, under eller efter kampen, men til gengæld har du altid bookmakerens live odds på kampen, du ser, lige ved hånden.

 

Live stream Bayern München, Dortmund og alle de andre

Tysk fodbold har i mange år haft en stor stjerne hos os danskere. Store danske spillere har slået sine folder i Bundesligaen gennem tiderne, og der er da også masser af dansk islæt i Bundesligaen igen i denne sæson.

Mange danskere er fans af Bayern München, Dortmund, Schalke 04, HSV und zu weiter, og derfor søger mange danskere også efter mulighederne for at live streame de store danske klubber hver weekend, når Bundesligaen kører.

Som vi vender tilbage til, er der ikke nogle danske TV-kanaler som viser Bundesliga i TV i denne sæson, og derfor er det helt oplagt at kigge mod de gratis livestream muligheder der findes, hvis man vil se Bayern München, Dortmund og alle de andre store tyske klubber i denne sæson.

Gå til bet365.dk >>

* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

 

Kan man se 1. Bundesliga i dansk TV?

Bundesligaen vises ikke i dansk TV i 2018/19, som det ser ud netop nu, hvor vi skriver august 2018 i kalenderen. Hele sæsonen 2018/19 bliver derfor efter alt at dømme kun mulig at se via livestream på nettet.

Tysk fodbold og 1. Bundesliga har ellers traditioner for masser af mål, og måske husker du selv de legendariske målshows på tysk tv, som f.eks. Sat1s Ranissimo, vis navn var inspireret af VM triumfen i Italien i 1990, og som løb over de tyske TV-skærme hver søndag fra 1992-1999.

Bundesligaen har evnen til at underholde, og der spilles næsten altid for fulde huse, når de tyske klubber indtager græstæppet i den bedste række. Interessen for fodbold i Tyskland er enorm, og klubbernes geografiske placeringer gør, at ingen anden liga i verden har flere store indbyrdes ærkerivalopgør end netop den tyske Bundesliga.

Her ses Bundesliga klubbernes geografiske placering i sæsonen 2018/19 (grafik: GoogleMaps)

Vi ser igen frem til en stor sæson, som kommer til at byde på velkendte Bundesliga-brag som Der Klassiker Dortmund vs Bayern München og Rivierderby mellem Schalke 04 og Dortmund.

Vil du vide mere om kommende kampe i den bedste tyske fodboldrække, så følg vores Bundesliga dækning her på Oddsforum.dk. Her finder du også optakt til den kommende Bundesliga-sæson, samt mere information om odds på holdene og kampene i Bundesligaen.

 

 

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

 

* R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink | Ludomani.dk

* R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Ludomani.dk | Reklamelink