Web
Analytics

5. februar 2018

Nations League: Se Danmarks odds og kampprogram

Hvordan går det Danmark i den første Nations League-turnering nogensinde? Se odds på Danmark og landsholdets kampprogram i Nations League 2018 her.

Danmark i Nations League
Danmarks Kampprogram Odds på Danmarks Gruppe
Vinder Odds: Hvem vinder Nations League? Forklaring: Hvad er Nations League?
Spil på Danmark nu hos LeoVegas.dk >>

 

Danmark er i Liga B gruppe 4 i Nations League sammen med Irland og Wales, og der er derfor gyldne chancer for en dansk førsteplads i gruppen. En gruppesejr udløser oprykning til Liga A samt en garanteret plads i EM Playoffs i 2020, skulle den normale EM-kvalifikation slå fejl for Danmark.

Vi har set på Nations League odds hos bookmakeren LeoVegas*, hvor Danmark er storfavorit til at vinde Gruppe 4 i Liga B. Lige nu er der odds 1.57 på Danmark til at slutte øverst i puljen, mens der er odds 4.00 på Wales og 4.50 på Irland.

Danmark spiller i alt fire kampe i Nations League i efteråret 2018, nemlig ude og hjemme mod henholdsvis Irland og Wales. Du kan se datoerne for kampene i Danmarks kampprogram forneden, hvor du også finder flere odds på Nations League.

 

Danmarks Kampprogram i Nations League 2018

Der er indlagt i alt seks spillerunder i Nations Leagues kampprogram for 2018, hvor alle kampene finder sted fra d. 6. september til d. 20. november.

Danmarks første kamp bliver mod Wales d. 9. september på hjemmebane, og Danmark slutter også af på dansk jord med den sidste kamp mod Irland d. 19. november.

Se Danmarks kampprogram her:

Danmarks kampe i Nations League
Danmark – Wales 9. september kl. 18.00
Irland – Danmark 13. oktober kl. 20.45
Wales – Danmark 16. november kl. 20.45
Danmark – Irland 19. november kl. 20.45

 

Der spilles også masser af andre Nations League-kampe, og du kan se alle spilledage i kampprogrammet her.

 

Odds på Danmarks Nations League-Gruppe

Danmarks Gruppe – Liga B/Gruppe 4  
 Land Gruppevinder Odds 
 Danmark 1.57
 Wales 4.00
 Irland 4.50
Spil på Danmark i Nations League >>

 

Danmark skal selvfølgelig finde denne pulje, for det giver først og fremmest en plads blandt de 16 bedste Nations League-lande i EM Playoffs i marts 2020. Der kommer ikke andre playoffs til EM, så skulle kvalifikationen glippe for Danmark i den normale EM-kvalifikation, skal billetten altså hentes i EM Playoffs i 2020, hvortil vejen går via Nations League.

Ser vi på odds på Danmarks gruppe, er det danske landshold storfavoritter til at snuppe gruppesejren, og det skyldes selvfølgelig ikke mindst VM-kvalifikationskampene mod Irland i 2017, hvor Danmark viste stor klasse, og viste sig som et markant bedre hold end Irland.

Wales er også en modstander som står godt til Danmark, og vi kan med en vis optimisme se frem til gruppespillet i Nations League, hvor LeoVegas altså lige nu giver odds 1.57 på Danmark.

 

Vinder Odds: Hvem vinder Nations League?

Hvem vinder den første UEFA Nations League nogensinde afviklet? Vi ved, at den første mester skal findes mellem de 12 Liga A-nationer, og at Danmark – som er placeret i Liga B – ikke har chancen for at vinde Nations League denne gang.

Odds på vinderen af Nations League
Spanien: 4.50 Belgien: 6.00
Frankrig: 6.00 Tyskland: 6.00
Italien: 8.50 Portugal: 10.00
England: 14.00 Polen: 16.00
Kroatien: 18.00 Holland: 21.00
Schweiz: 21.00 Island: 51.00
Spil på vinderen af Nations League >>

 

Når det kommer til Nations League Vinder Odds, er det derfor kun muligt at spille på de 12 Liga A-lande, som mødes i fire puljer á tre hold. Vinderen af hver pulje avancerer til Final 4-stævnet i sommeren 2019, hvor der spilles semifinaler og finaler i Nations League.

Favoritterne er selvfølgelig de store lande som Spanien, Belgien, Frankrig og Tyskland, mens de største underdogs er Island, som i høj grad er med i Liga A på baggrund af deres vanvittige run af resultater i de seneste år. De fleste husker nok Islands EM-præstation i 2016, og nu er fodboldvikingerne også klar til VM i Rusland.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne