Web
Analytics

16. november 2018

Schweiz – Belgien oddsforslag: Hvem trækker det længste strå i gruppe 2?

Læs odds og spilforslag til Schweiz – Belgien i gruppe 2 ved UEFA Nations League. Begge hold har stadig mulighed for at snuppe førstepladsen, der sikrer adgang videre til play off kampene i Liga A. Vi er klar med optakt her.  

+ 18 Spil Ansvarligt | Siden indeholder henvisningslinks
Schweiz – Belgien
UEFA Nations League Liga A – Gruppe 2
Søndag d. 18/11 kl. 20:45
Odds på kampen
1: 3.45 X: 3.30 2: 2.10
Spilforslag
Belgien sejr: Odds 2.10
Belgien over 1,5 mål: Odds 2.05
* Bethard odds kan ændre sig
Spil hos Bethard >>
TV & Stream:
Eurosport 2

 

Afgørelsens time i gruppe 2 ved Nations League Liga A finder sted søndag aften, hvor Schweiz og Belgien mødes. Begge mandskaber står fortsat med mulighed for at snuppe førstepladsen i puljen, og dermed sikre sig en billet til de afgørende play off kampe i Liga A.

Vi har set på odds til Schweiz – Belgien som spiles på Swissporarena i Luzern i Schweiz. Her er der lige nu odds 3.45 at hente på en hjemmesejr, mens en Belgien sejr kan spilles til odds 2.10. Skulle kampen uafgjort, er der odds 3.30 at hente. Alle oddsene er fundet hos bookmakeren Bethard, hvor du som ny kunde har mulighed for at hente et flot bonustilbud på 1000 DKK*. 

Både og Schweiz og Belgien kan fortsat snuppe førstepladsen i Gruppe 2. For Belgiens vedkommende betyder bare et enkelt point, at de med sikkerhed sætter sig på førstepladsen. For Schweiz vedkommende kan en sejr vise sig at være nok. Ved Nations League kigger man ved pointlighed først og fremmest på de indbyrdes møder og målscore før man kigger på den samlet målscore. Eftersom den første kamp endte med en 2-1 sejr til Belgien, kræver det altså at Schweiz vinder med 1-0 eller 2-1, ellers er en et-måls sejr ikke nok.

Stillingen i Liga A, Gruppe 2:

1. Belgien: 3 kampe – 9 point (7-1)
2. Schweiz: 3 kampe – 6 point (9-3)
3. Island: 4 kampe – 0 point (1-13)

Spil hos Bethard >

* R/v gælder for bonus | Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

 

Odds på Schweiz – Belgien d. 18/11-2018

Nedenstående Schweiz – Belgien odds er fundet hos bookmakeren Bethard, og er genstand for ændringer. Besøg bookmakeren for flere markeder og opdaterede odds på kampen.

Hvem vinder kampen?

Schweiz: Odds 3.45
Uafgjort: Odds 3.30
Belgien: Odds 2.10

Hvor mange mål scores der?

O/U 0,5 mål: Odds 1.04/9.25
O/U 1,5 mål: Odds 1.30/3.30
O/U 2,5 mål: Odds 1.95/1.76
O/U 3,5 mål: Odds 3.40/1.28
O/U 4,5 mål: Odds 6.60/1.09

Begge hold scorer: 

Ja: Odds 1.80
Nej: Odds 2.00

Se odds hos Bethard >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

 

Schweiz vs Belgien: Spilforslag og optakt

Oddsforum.dks Spilforslag til kampen
 Belgien sejr – Odds 2.10
Belgien over 1,5 mål – Odds 2.05
Spil på kampen hos Bethard >>

 

I vores spilforslag til Schweiz – Belgien har vi fundet frem til to spilforslag. Det første spilforslag er fundet på det klassiske og velkendte 1X2 marked. Her ser vi gode chancer for at Belgien kan stå med de tre point efter de 90 minutter.

Schweiz er presset til at jagte sejren. Det betyder også, at hvis kampen den sidste halve time fortsat er uafgjort, så er Schweiz nødt til at komme frem på banen og jagte sejren. Mod et hold som Belgien, der har stjerner som Hazard og Meunier på kanterne, kan det meget vel blive straffet.

Alt i alt bør Belgien også være det stærkeste mandskab, som de indtil videre har vist i denne gruppe, hvor de har hentet maksimumpoint. Det omvendte opgør endte med en 2-1 sejr til Belgien i et opgør, hvor Schweiz ikke var uheldige med kun at tabe med en enkelt pind. En belgisk sejr kan spilles til odds 2.10* hos Bethard.

Vores andet spilforslag til Schweiz – Belgien ligger lidt i forlængelse af det første spil. I og med Schweiz er tvunget til at satse offensivt, vil det med garanti skabe nogle farlige situationer den anden vej, hvor Belgien meget vel kan komme til og straffe Schweiz. Belgien har scoret mindst 2 mål i 11 ud af deres seneste 15 kampe. Offensiven tæller stjerner som Hazard, Batshuayi og Mertens, som alle kan gøre tilværelsen sur for de defensive spillere hos hjemmeholdet.

Vi satser på at Belgien sætter trumf på i det sidste opgør, og dermed sikrer sig en førsteplads i gruppe 2 ved Nations League Liga A. Et spil på at Belgien kommer på tavlen mindst 2 gange i løbet af opgøret giver pengene 2.05* igen hos Bethard, og bliver vores andet spilforslag Schweiz – Belgien .

Se alle Oddsforums spilforslag >

Se odds hos Bethard >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

Få 100% op til 1000 DKK bonus hos Bethard

 

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne