Web
Analytics

14. november 2018

Tyrkiet – Sverige odds: Pres på de blågule inden svær udekamp

Læs de bedste odds og spilforslag til Nations League Liga B opgøret mellem Tyrkiet og Sverige. Opgøret spilles i gruppe 2 med kick off lørdag d. 17 november kl. 18:00.  

+ 18 Spil Ansvarligt | Siden indeholder henvisningslinks
Tyrkiet – Sverige
1: 2.40 X: 3.20 2: 3.25
Spil hos Unibet >>
Spilforslag:
Tyrkiet sejr: Odds 2.40 >
* Odds kan ændre sig 
TV & Stream:
Eurosport 2
Lørdag d. 17. november 2018 kl. 18:00

 

Tyrkiet – Sverige: Odds og spilforslag

Tyrkiet og Sverige mødes lørdag aften i UEFA Nations League. Her er vi nået frem til de sidste runder, hvor tingene skal afgøres. Taberen af dette opgør ryger fra Liga B ned til Liga C, så der er derfor meget på spil for begge mandskaber.

Til denne optakt mellem Tyrkiet vs Sverige, har vi set på odds hos bookmakeren Unibet. Er du endnu ikke kunde hos Unibet, kan du nyde godt af et bonustilbud på 1000 DKK*.

Oddsene på opgøret indikerer, at det meget vel kan gå hen og blive en tæt affære. Oddset på en Tyrkiet sejr står i 2.40, mens en sejr til vores naboer fra Sverige kan fanges til odds 3.25. Uafgjort står til odds 3.20.

Vores spilforslag til Tyrkiet – Sverige er fundet på det velkendte 1X2 marked. Her har vi en fidus til at Tyrkiet følger op det første møde, og henter endnu en sejr over Sverige. Sverige står uden sejr i 5 kampe, samtidig med at der venter dem en svær udebane at spille på. Derfor satser vi på en sejr til Tyrkiet, som står til flotte odds 2.40 hos Unibet.

Spil hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

 

Tyrkiet optakt: Pres på tyrkerne inden Sverige kamp

Tyrkiet har udover 3-2 sejren over Sverige i det første indbyrdes møde ikke haft et prangende 2018, hvor resultaterne har været meget svingende. 3 sejre i 9 kampe er det blevet til, hvor de andre sejre er faldet over Irland og Iran.

Tyrkiet har haft en stor udskiftning i truppen, hvor ældre profiler som Arda Turan og Burak Yilmaz, der i mange år var store profiler på det tyrkiske landshold har sagt stop. Det har derfor været noget af en opgave for den rumænske manager Mircea Lucescu at få fundet de rette spillere og den rette spillestil.

Skuffelsen var da også enorm, da Tyrkiet ikke var i nærheden af om kvalificere sig til VM i sommers. I en pulje på 6 hold, formåede Tyrkiet kun at slutte som nummer 4 efter Island, Kroatien og Ukraine.

Vi satser dog på at Tyrkiet kan trække det længste strå mod Sverige. Ligesom Tyrkiet, har Sverige heller ikke haft et efterår der kan kategoriseres som godkendt. Mere om det herunder.

 

Sverige optakt: Vind eller forsvind for svenskerne

Budskabet er klar for det svenske landshold: Vind eller forsvind, hvis det ikke skal blive til en sidsteplads i gruppe 2. Med kun 1 point i de første to kampe, er der et stor pres på Sverige, som ikke har vundet en fodboldkamp siden 1-0 sejren over Schweiz ved sommerens VM slutrunde.

Det første møde mellem de to mandskaber lignede længe en svensk sejr. To scoringer af tyrkiske Akbaba i hhv. 88. og 92. spilleminut vendte dog alting på hovedet og sikrede Tyrkiet 3 point, som de stadig står noteret for.

Dermed har Sverige også haft svært ved at følge op på den store succes til VM, hvor holdet nåede frem til kvartfinalerne. Selvom der kan stilles spørgsmålstegn ved, hvor stor en betydning Nations League har, så vil en nedrykning til Liga C uden tvivl gøre ondt på selvtilliden hos svenskerne, der ser sig selv som en stolt fodboldnation.

Spil på Nations League hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne