100 kroner fritspil til Schweiz - Danmark på Oddset

26. marts 2019

100 kroner fritspil til Schweiz - Danmark på Oddset

Til Danmarks første kamp i kvalifikationen mod Schweiz har Oddset et tilbud, hvor du kan få et 100 kroner Frit Spil live til kampen. Læs her hvordan du gør.

Banen er kridtet op til den måske sværeste og vigtigste kamp for Danmark i EM kvalifikationen. Schweiz er opgaven og er inden start bookmakernes favorit til, at vinde gruppen. Hvis kampen ikke var spændende nok i forvejen, har Oddset et tilbud, hvor du kan få to spil på kampen, men hvor du kun betaler for det ene.

 

Sådan fungerer spil 100 kroner få 100 kroner Frit Spil

Step 1: Du logger ind på din Oddset konto
Step 2: Du foretager et væddemål på Schweiz - Danmark inden kampstart
Step 3: Du kan når kampen starter spille for 100 kroner som et Frit Spil på kampen.

Gå til Oddset tilbud

Indeholder henvisningslink til Oddset | +18 spil ansvarligt

Tilbuddet gælder for både nye brugere og eksisterende brugere og du kan tage 100 kroner Frit Spil tilbuddet fra alle enheder; computer, tablet og mobil.

 

Stort udvalg af spil på kampen hos Oddset

Oddset giver den gas med spilmuligheder til kampen. I skrivende stund er der 737 væddemål, at vælge i mellem til kampen Schweiz - Danmark.

Der er specielt mange væddemål, at vælge imellem under sektionerne Kamp Special og kombinationer. Her findes alverdens muligheder for, at gå i dybden og finde frem til væddemål, som er anderledes og helt ned i detaljerne.

Der er spil på straffespark, til hjemme og udehold, i hele kampen, eller i an halvleg. Ekstra høje linjer på hjørnespark. Her har vi selv i vores spilforslag til kampen, valgt over 13,5 hjørnespark til odds 8.00.

Tror du bestemte spillere kommer i fokus til dagens kamp, er der muligheder for, at spille på spillere der får kort, scorer mål eller flere. Eller måske kombineret med et resultat.

Har du et godt øje til en spiller scorer på frispark? Måske viser Christian Eriksen klassen og sender kuglen i rosen på et direkte frispark til odds 18.00. Eller måske en kombination hvor Eriksen scorer på straffe samt laver en assist til odds 50.00.

Er det forsvaret der skal sikre Danmark sejren over Schweiz kan man få odds 900 på hovedstødsmål af både Zanka og Kjær .

Gå til Oddset tilbud

Indeholder henvisningslink til Oddset | +18 spil ansvarligt