Besiktas vs Bayern odds: Mål i begge ender på Vodafone Park

14. marts 2018

Besiktas vs Bayern odds: Mål i begge ender på Vodafone Park

Bayern München og Besiktas mødes onsdag aften i returopgøret i 1/8 finalerne af Champions League på Vodafone Park. Vi er klar med optakt, odds og spilforslag til opgøret. Læs med her!

Bayern München fik et glimrende udgangspunkt i det første møde, da holdet hjemme på Allianz Arena afgjorde tingene med en knusende sikker 5-0 sejr. Der er derfor ikke meget på spil i returopgøret her, hvor Besiktas først og fremmest skal forsøge at levere et ordentlig resultat foran egen publikum.

For Bayerns vedkommende, skal man forsøge at ødelægge en imponerende statistik hos hjemmeholdet, der hjemme på Vodafone Park er ubesejret i deres seneste 24 kampe. Ikke siden august måned har Besiktas tabt en kamp på hjemmebane, så Bayern München og Heyneckes for sit at se til.

Kigger man på oddsene hos Leovegas, så regner de dog med at statistikken bliver brudt onsdag aften. I hvert fald er det et Bayern München hold, der er store favoritter til at hente en ny sejr. En sejr til tyskerne giver odds 1.60 igen, mens der er odds 5.00 at hente på en hjemmesejr.  Krydset står i odds 4.60.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Læs mere om Besiktas vs Bayern München  odds  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

Husk også du kan læse meget mere om Champions League og finde odds på hvem der bliver topscorer i Champions League turneringen lige her. 

 

Spilforslag: Mål i begge ender på Vodafone Park

Selvom Besiktas er det seeded hold via deres førsteplads i gruppespillet, er der ikke meget som tyder på at Bayern München kommer i problemer. I det første opgør blev Besiktas blæst ud af Allianz Arena med et 5-0 nederlag.

Selvom Jupp Heyneckes kan spekulere i at stille med flere reserver i opgøret her, så er det alligevel et Bayern hold, der er så meget bedre at de må tage favoritværdigheden på deres skuldre. Det også selvom Besiktas har en imponerende hjemmebanestatistik.

Som minimum bør Besiktas dog være i stand til at komme på tavlen. Noget som er lykkedes for dem i 24 ud af de sidste 25 hjemmekampe.

Da vi ikke forestiler hos Besiktas er i stand til at holde Bayern fra fadet, så tror vi på gode chancer for at begge hold kan komme på tavlen her. Et spil der giver pengene 1.52 igen Leovegas.

Spilforslag: Begge hold kommer på tavlen til odds 1.52 hos Leovegas

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

 

Besiktas på jagt efter et hæderligt resultat

Besiktas havde næppe håbet på at trække Bayern München op af bowlen, da de endte på førstepladsen i deres pulje. Det tyrkiske hold fik ørerne i maskinen i det første opgør, og er med 99,9% sikkerhed allerede ude inden returopgøret.

Returopgøret skal derfor bruges til at jagte et godt og hæderligt resultat på hjemmebane. En hjemmebane som vi allerede har været inde på, er et sted der er utrolig svært at besøge som det gæstende hold.

Besiktas kan uanset resultatet mod Bayern München se tilbage på en god sæson i Champions League. Der var næppe mange som havde regnet med at Besiktas ville ende med at tage førstepladsen i pulje G. Vel at mærke ganske klart med titlen som ubesjeret og 14 point i 6 kampe i en pulje der talte Monaco, Leipzig og FC Porto.

Besiktas har et par spændende spillere at holde øje med oppe i angrebet. Blandt andet den brasilianske midtbanespiller Talisca, som kom til Besiktas i sommers fra Benfica. Den 24 årig brasilianer har haft en god 2018 som har kastet 7 mål af sig i de seneste 10 kampe. Senest i weekenden, hvor han kom på tavlen i Besiktas 1-0 sejr over Genclerbirligi. Tror du at Talisca igen kan finde vej til netmaskerne mod Bayern München, så er der odds 3.80 at hente hos Leovegas.  

Besiktas må til opgøret Pepe som sidder ude med tåskade. Samtidig afsoner Domagoj Vida karantæne, efter hans røde kort i det første opgør.

 

Ustoppelig Bayern hold under Heyneckes

Bayern holdet startede sæsonen noget vaklende ud, hvilket fik ledelsen til at fyre Ancelotti som dengang sad på trænerstolen. Ind kom den tidligere succesfulde træner Jupp Heyneckes, og det har vist sig at bære frugt for Bayern München, der de sidste måneder har tromlet alt modstand væk.

Ikke færre end 27 sejre i deres seneste 29 kampe er det blevet til for Bayern München, der har sat tingene godt og grundigt på plads i Bundesligaen. Det har især været offensiven der har fungeret godt på det sydtyske mandskab. Senest gik det udover HSV i weekenden, som blev sendt hjem med et 6-0 nederlag.

Selvom holdet måtte tage sig til takke med en 2. plads i gruppe B efter PSG, viste det første opgør at Bayern München er en af favoritterne til at løbe med Champions League trofæet i denne sæson. Ligaen er for længst vundet af Bayern, og de kan derfor holde 100% fokus på Champions League.

Til første opgør må Bayern München undvære målmand Manuel Neuer, som stadig sidder ude med en skade som det også var tilfældet i det første opgør. Udover Neuer sidder også Coman og Rodriguez ude til opgøret.

 

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Kick off: Onsdag d. 14/2 kl. 18:00 - Kampen kan ses på TV3 Sport 

Fodbold champions league grafik Foto: Shutterstock.com