Web
Analytics

Bet Builder: Spil flere odds fra samme kamp på kuponen

0

Med bet365s nye Bet Builder, kan du kombinere flere oddsmarkeder fra samme kamp på din kupon, og dermed lave ét samlet odds for flere kampvalg fra samme fodboldkamp.

Det har ikke tidligere været muligt at kombinere væddemål som Første Målscorer med Begge Hold Scorer og antallet af hjørnespark i den samme kamp, men det er det nu med bet365s nye Bet Builder.

Med Bet Builderen kan du altså spille på flere odds fra samme kamp på din kupon, og dermed booste det samlede odds gevaldigt. Nu er det slut med udelukkende at spille singlebets, hvis du vil spille mange markeder på den samme kamp.

Læs mere om hvordan Bet Builder fungerer forneden eller direkte hos bet365.dk.

Prøv Bet Builder hos bet365.dk >>

* +18 Ansvarligt Spil

 

Hvordan fungerer Bet Builder hos bet365?

Helt grundlæggende er der to ting, man skal vide om Bet Builder hos bet365:

  1. Du kan vælge op til seks odds fra samme kamp på kuponen
  2. Du kan vælge mellem mange forskellige markeder på kampene

Der er dog også andre vigtige informationer, bl.a. omkring Cash Out-funktionen, som du kan læse mere om forneden.

Op til seks odds fra samme kamp på kuponen

De fleste odds-spillere kender til dét, at man vil se en bestemt kamp i TV, og har egentlig ikke lyst til at spille på andre kampe end TV-kampen. Men da bookmakeren ikke giver dig muligheden for at kombinere flere væddemål fra samme kamp på kuponen, ender du med et lavt odds på din kupon, og kombinerer i stedet med andre kampe samme aften, som du ellers ikke ville have spillet på.

Det fede ved Bet Builder hos bet365 er, at nu behøver du ikke længere vælge tilfældige odds fra andre kampe for at booste det samlede odds på kuponen. Du kan nemlig putte op til seks odds fra samme kamp på kuponen fra den samme kamp, og dermed skabe et astronomisk odds for dig med spil på kun én fodboldkamp.

Vælg mellem masser af markeder

Når du skal vælge dine oddsvalg til Bet Builder-kuponen, har du masser af markeder at vælge imellem. Bet Builder gælder dog kun for fodboldkampe, men her kan du så også frit vælge mellem følgende markeder, når disse vel at mærke er tilgængelige på kampen:

  • Kampens resultat (Halvleg eller Fuld Tid)
  • Begge Hold Scorer
  • Antal mål i kampen
  • Målscorer (scorer når-som-helst, første, sidste, 2 eller flere, 3 eller flere)
  • Hjørnespark
  • Kort (I alt, spiller får kort)

Prøv Bet Builder hos bet365.dk >>

* +18 Ansvarligt Spil

Sådan spiller man en Bet Builder-kupon

Når du vil bruge Bet Builder hos bet365, skal du først finde den kamp du gerne vil spille på. Derefter vælger du Bet Builder-funktionen fra menuen og klikker “Tilføj valg”.

Dette fører dig til en pop-up hvor du skal “Vælge et marked”. Foretag dit valg, og dette vil blive tilføjet til Bet Builder kuponen, hvor dit odds bliver udregnet.

Du kan gentage denne procedure for kampvalg indtil du har maksimalt seks valg fra samme kamp på din Bet Builder kupon, og oddset vil blive opdateret hver gang, du tilføjer et valg til kuponen.

Når du er glad for dine valg og dit samlede odds, indtaster du blot din indsats og betaler for kuponen som normalt hos en online bookmaker. Herefter kan væddemålet findes under “Mine Væddemål”.

 

Regler og vilkår for Bet Builder-kuponer

Bet Builder gælder kun for fodboldkampe, og kan kun bruges på pre-match markeder.

Samtidigt er det værd at bemærke, at den populære Luk Væddemål-funktion hos bet365 kun er tilgængelig FØR kampen start på Bet Builder-kuponer. Det vil ikke være muligt at lukke – hverken helt eller delvist – når kampen på Bet Builder-kuponen er startet. Bet Builder kuponerne kan ej heller redigeres med Edit Bet-funktionen.

Skulle et af markederne på Bet Builder kuponen blive aflyst/annulleret/udsat, hvor oddset normalt ville blive sat til odds 1.00 for markedet, vil hele Bet Builder kuponen her blive erklæret for annulleret og gå til odds 1.00. Dette kunne f.eks. være, hvis et valg på målscorer i kampen ikke kommer på banen. Her går væddemålet til odds 1.00 for hele kuponen, og du får din indsats tilbage på kontoen.

Ydermere gælder bet365s 2-mål førings garanti ikke for væddemål placeret gennem Bet Builderen. Normalt udbetaler bet365 gevinster på et hold, så snart holdet fører med to mål i en kamp, men det gælder altså ikke for Bet Builder.

Læs alle regler og vilkår hos bookmakeren, og prøv den nye funktion af med det samme, når du er logget ind på din konto hos bet365.

Prøv Bet Builder hos bet365.dk >>

* +18 Ansvarligt Spil

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >