Web
Analytics

5. december 2018

Odds på Hvid Jul i Danmark: – Kommer der sne d. 24. december 2018?

Bliver det Hvid Jul i år? Det er noget, de fleste håbløse juleromantikere håber på, men det sker sjældent i Danmark. Derfor er der gode odds på en Hvid Jul hos Oddset.

Julen er selvfølgelig altid noget særligt i Danmark, men for mange er de mest mindeværdige juleaftener tit dem, hvor landskabet har været klædt i et hvidt snetæppe. Hvid Jul defineres ved, at mindst 90% af Danmark er dækket af mindst en halv centimer sne om eftermiddagen juleaften.

I år er der odds 5.75 på en Hvid Jul hos Oddset, mens der er odds 1.11 på, at det bliver en mere grålig juleaften i år. Du kan spille på Hvid Jul i Danmark hos Oddset helt frem til d. 24. december kl. 12.00, hvor der er spilstop hos bookmakeren. Oddsene kan og vil dog ændre sig hele vejen til juleaften.

Spil på Hvid Jul her >>

* Odds på Hvid Jul kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Odds på Hvid Jul 2018

De fleste kan nok blive enige om, at sne er meget pænt, når det lige er faldet og snedriverne tårner sig op ude i haven – knap så meget, når den bliver til sjap og søle på de danske veje og gør al transport til en snasket affære.

Frem for alt, så vil alle børn og barnlige sjæle gerne have, at sneen ligger der juleaften, så det hele bliver ekstra idyllisk og julen bliver “rigtig”.

Faktum er dog, at dette sker meget sjældent, faktisk kun hvert ellevte år. Det gør, at du ofte kan få nogle ganske gode odds på Hvid Jul hos bookmakerne, der gerne plejer at komme i julestemning og udbyder odds på, at der ligger sne på juleaften.

Spil på Hvid Jul her >>

* Odds på Hvid Jul kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Hvor tit er der sne Juleaften?

Det er som sagt dog ret så sjældent, at der er nok sne på jorden rundt omkring i Danmark, til at man kan kalde det for Hvid Jul. Derfor er odds på, at det sker som regel ganske højt oppe, mens det typisk giver omkring odds 1,15, hvis det endnu engang bliver en snefri juleaften.

Siden 1900 har der faktisk kun været landsdækkende Hvid Jul i Danmark ni gange; 1915, 1923, 1938, 1956, 1969, 1981, 1995, 2009 og 2010.

Chancerne for landsdækkende Hvid Jul er således blot ca. 7%, og i 67% af tilfældene er vejret den 24. december sidst på eftermiddagen gråt og mildt.

 

Definitionen på Hvid Jul

DMI har følgende definition på, hvad Hvid Jul er:

“Ved en landsdækkende Hvid jul forstås normalt, at mere end 90% af Danmark er dækket af sne den 24. december om eftermiddagen. Men ikke kun med et drys af sne eller blot med rim på jorden. Snedybden skal være mere end en ½ cm.”.

Det skal tilføjes, at sneen gerne må falde juleaften, den skal bare ligge på jorden på selve dagen.

Spil på Hvid Jul her >>

* Odds på Hvid Jul kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne