Officielt: Daniel Wass skifter til Valencia

10. juli 2018

Officielt: Daniel Wass skifter til Valencia

Danske Daniel Wass skifter arbejdsgiver og skal i den kommende sæson tørne ud for Valencia i den spanske La Liga.

Daniel Wass skrev i dag under på en kontrakt med den spanske La Liga klub Valencia, og skifter dermed fra Celta Vigo, hvor han har spillet siden 2015.

Med den nye kontrakt hos Valencia, kan Daniel Wass se frem til et Champions League eventyr i den kommende sæson, da Valencia sluttede den seneste La Liga sæson på fjerdepladsen. Dermed er Daniel Wass' nye arbejdsgiver med i bowlen når der skal trækkes lod til gruppespillet i den kommende Champions League sæson.

 

Wass har kontrakt med Valencia til 2022

Den spanske storklub har sikret sig den 29-årige Daniel Wass på en 4-årig kontrakt som løber frem til d. 30. juni 2022.

Han er blevet købt fri i Celta Vigo for en ikke oplyst transfersum, og i den nye kontrakt hos Valencia har Daniel Wass en frikøbsklausul på intet mindre end €80 millioner eller hvad der svarer til små 600 millioner kroner.

Daniel Wass startede sin karriere i Brøndby i 2007 og har siden spillet for klubber som Benfica, Evian og senest Celta Vigo, hvor danskeren trådte til i 2015. Han har samtidigt spillet 16 landskampe for det danske A-Landshold, men var ikke del af den danske VM trup i 2018.

Daniel Wass udsendte selv dette billede på sin Snapchat profil kort før handlen blev officiel (foto: Daniel Wass/Snapchat)