Web
Analytics

Danske Spil: Her er den nye Southampton-manager

0

Southampton har fyret manager Mauricio Pellegrino efter en periode, hvor den argentinske træner blot formåede at vinde ét ud af 17 Premier League opgør. Se odds på den næste Southampton træner i artiklen. 

Mandag meldte Southampton ud på klubbens officielle hjemmeside, at holdet har afbrudt samarbejdet med manager Mauricio Pellegrino efter blot 10 måneder i klubben.

Udmeldingen kom i kølvandet på lørdagens 3-0 nederlag til Newcastle, der efterlader Southampton blot et point udenfor nedrykningszonen med små otte kampe tilbage af sæsonen. Pellegrino erkendte i et interview efter kampen, at spillerne allerede så ud til at have givet op, og det har fået ledelsen til at foretage et drastisk udskift på managerposten.

 

Danske Spil favoriserer tidligere Stoke-træner

Selvom trænerposten i Southampton blot har været ledig i få timer, er Danske Spil allerede ude med odds på den nye mand i sædet. Mark Hughes, der selv så en fyreseddel i januar hos Stoke, er storfavorit til at tage over for Pellegrino. Flere medier skulle spekulere i, at en aftale allerede skulle være på plads inden udgangen af onsdag. Du får i skrivende stund odds 1.60 på, at Mark Hughes bliver Southampton manager.

Southampton skulle angiveligt være på udkig efter en manager med solid Premier League erfaring, som kan træde ind og gøre en forskel med det samme. Det er dermed en anderledes managerprofil Southampton efterspørger, da Mauricio Pochettino, Ronald Koeman, Claude Puel og Mauricio Pellegrino, alle blev hentet udenfor Premier League. Med blot otte kampe tilbage af sæsonen, har Southampton dog brug for prompte forbedring.

Se odds på alle favoritterne til trænerposten i Southampton i tabellen forneden:

Hvem bliver Southampton manager pr. 1 april 2018? 
Mark Hughes 1,60
Marco Silva 2,85
Slaven Bilic 10,00
Kelvin Dallas 16,00
Graham Potter 22,00
Ronald Koeman 22,00
Frank De Boer 25,00
Harry Redknapp 25,00

 

Se de resterende favoritter til managerposten i Southampton hos Danske Spil ved at klikke her

Spil på den næste manager i Southampton!

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >