Esbjerg - Vendsyssel spilforslag: Mange mål i oprykker-duel

20. juli 2018

Esbjerg - Vendsyssel spilforslag: Mange mål i oprykker-duel

Læs spilforslag på Esbjerg mod Vendsyssel i de to holds første kamp efter oprykningen til Superligaen. De to hold skal holde fast i den gode sæsonstart begge hold fik i første spillerunde. Vi sætter fokus på odds og spilforslag til Esbjerg mod Vendsyssel her.

Både Esbjerg og Vendsyssel fik en super start på det nye eventyr i Superligaen. Et eventyr, som for de to hold handler om overlevelse og at undgå en returbillet til 1. division. Begge hold kommer til opgaven med tro på egne og jeg forventer en positiv omgang angrebsfodbold.

Vi har fundet odds til vores spilforslag på Esbjerg - Vendsyssel hos Bet365* et par dage dag før kampen spilles. Hjemmeholdet Esbjerg er favoritter til odds 2.00 og en sejr til gæsterne fra Vendsyssel giver 3.75. Spiller de to hold uafgjort giver den 3.30.

Kick off: Lørdag d. 21/7 kl. 16:00 - Kampen vises på TV3 MAX

Husk også at læs vores store optakt til den nye Superliga 2018/19 sæson, hvor du kan læse mere om alle 14 hold til den nye sæson.

Se Esbjerg - Vendsyssel odds hos Bet365 her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarlig Spil | Henvisningslink

Kampen sendes på TV3 MAX. Har du ikke adgang til kanalen, vil det være muligt at livestreame Esbjerg mod Vendsyssel på ViaPlay. Du kan holde dig opdateret med de aktuelle odds på kampen mellem Esbjerg og Vendsyssel hos bet365 både før og under kampen, hvor der tilbydes live odds på Esbjerg - Vendsyssel.

 

Spilforslag: Målrig kamp mellem Esbjerg og Vendsyssel

Vores spilforslag til Esbjerg mod Vendsyssel tager udgangs punkt i de to holds indbyrdes kampe fra sidste sæson bakket op af deres første kampe i sidste spillerunde.

I første spillerunde overraskede Esbjerg i en svær udekamp, hvor det blev til 1-1 mod sidste års nummer fire fra FC Nordsjælland. En tricky kamp, på et uvant underlag i form af den hurtige kunstgræs.

Vendsyssel åbnede sæsonen på hjemmebane mod OB. Her hentede Nordjyderne overraskende alle tre points i en 3-2 sejr.

Esbjerg - Vendsyssel Head-to-head

I sidste sæson stod Esbjerg og Vendsyssel ansigt til ansigt tre gange og i alle tre kampe fik tilskuerne mål for pengene.

• 02-10-17: Vendsyssel 1 - 3 Esbjerg
• 05-11-17: Esbjerg 2 - 4 Vendsyssel
• 29-03-18: Vendsyssel 3 - 2 Esbjerg

Vi tror på de to hold med virkelige gode resultater kommer til kampen, men positiv angrebsfodbold og giver os endnu en målfest. Derfor bliver vores spilforslag på over 3.5 mål til odds 3.00 mellem Esbjerg og Vendsyssel.

Spilforslag: Over 3,5 mål i opgøret til odds 3.00 hos Bet365 

Spil på Superligaen hos Bet365 >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil