Web
Analytics

5. december 2018

Hvor mange danskere starter for Brøndby mod Vejle? Se odds her

Se odds på hvor mange danskere der er i Brøndbys startopstilling mod Vejle Boldklub søndag d. 9. december. Senest stillede Brøndby med 0 danskere til start mod Hobro.

For første gang nogensinde i Superligaens historie, stillede et hold i sidste weekend uden én eneste dansker i startopstillingen til en kamp i den bedste danske fodboldrække. Brøndby havde nemlig ikke en eneste danskfødt spiller med dansk pas i startopstillingen i 1-0 sejren over Hobro på Vestegnen.

At Brøndby stillede med nul danskere til start mod Hobro skabte en del debat på sociale medier og fanfora, og har nu også fået Danske Spils Oddset til at sætte odds på, om der er danskere med fra start i Brøndbys næste kamp mod Vejle. Og i så fald, hvor mange danskere.

Netop nu er der odds 1.35 på, at Brøndby har mindst én dansker med fra start mod Vejle, mens der er odds 2.90 på, at Zorniger igen stiller med 11 udenlandske spillere fra start. Se flere odds forneden eller direkte hos Oddset under Fodbold – Danmark – Vinderspil i menuen.

Spilstop: Fredag d. 7/12 kl. 10.00

Se oddsene her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Odds på danskere i Brøndbys startopstilling mod Vejle

Find markedet hos Oddset under Fodbold -> Danmark -> Vinderspil

Som det fremgår af Oddsets odds på, hvorvidt Brøndby igen stiller uden en dansker i startopstillingen, forventes det, at Zorniger vælger mindst én mand med dansk rødbedefarvet pas til start. Der er nemlig odds 1.35 på, at Brøndby IKKE starter med 11 udenlandske spillere mod Vejle d. 9. december.

Brøndby vandt dog mod Hobro med 1-0, og måske bliver den genvalg til den samme startellever hos Zorninger. Brøndbys cheftræner kan igen vælge at stille med 11 udenlandske spillere fra start, hvilket udløser odds 2.90.

Samtidigt har Oddset tre spilmuligheder på, at Brøndby starter med henholdsvis én, to eller tre danskere i startopstillingen. Her er præcist én dansker til odds 1.90 det mest sandsynlige, mens tre danskere ud af de 11 startende giver et flot odds 15.00. Du kan se Brøndbys aktuelle spillertrup her.

Se oddsene her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Lasse Vigen vender tilbage fra karantæne

“Never change a winning team”, siger man populært i fodboldkredse, men Zorniger har for vane at rotere en del i sin trup, eller har i hvert fald gjort det igennem det meste af denne sæson i jagten på en vinderformular.

Der var dog genvalg til ni af de 11 spillere fra 0-2 sejren i SønderjyskE, da Brøndby senest tog imod Hobro. Lasse Vigen Christensen, som var den eneste dansker i Brøndbys startopstilling ude mod SønderjyskE, sad over mod Hobro pga. karantæne, mens Simon Tibbling erstattede Dominik Kaiser på den anden centrale midtbaneplads.

Der er igen lagt op til genvalg på alle pladser i forsvaret og angrebet, mens midtbanen synes at være det store spørgsmål i øjeblikket. Her får vi formentlig Lasse Vigen Christensen i spil igen, og dermed får vi mindst én dansker i Brøndbys startopstilling. Det takseres nu til odds 1.90 hos Oddset.

 

Fisker, Uhre, Laursen og Frendrup varmede bænken fra start

Senest mod Hobro sad folk som Kasper Fisker, Mikael Uhre, Nicolai Laursen og Morten Frendrup på bænken, og kan også øge antallet af danskere i Brøndbys startopstilling, hvis Zorniger vælger at bringe en eller flere af bænkevarmerne i spil fra start. Mikael Uhre har f.eks. spillet 13 kampe i sæsonen og scoret ét mål, og kan måske bejle til en plads på bekostning af Ante Erceg, som ikke rigtigt har grebet chancen i de seneste par kampe, og som blev udskiftet med netop Mikael Uhre efter 66. minutter mod Hobro.

Til gengæld er Jens Martin Gammelby, Joel Kabongo og Uffe Bech stadig meldt skadet hos BIF, og øger næppe antallet af danskere i startopstillingen denne gang. Men bliver kortene blandet lidt anderledes hos Zorniger, kan vi måske få helt op til tre danskere i startopstillingen hos BIF, hvilket udløser et flot odds 15.00 hos Oddset.

Se oddsene her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne