Liverpool - Dortmund livestream og odds

21. juli 2018

Liverpool - Dortmund livestream og odds

Se Liverpool mod Dortmund på livestream hos bookmakerne. Unibet og bet365 er blandt de bookmakere, som viser kampe fra International Champions Cup inklusiv Liverpool mod Dortmund med gratis livestream til deres aktive brugere.

Liverpool er blandt de udenlandske klubber i verden med flest tilhængere i Danmark. Søndag spiller Liverpool mod Dortmund i træningsturneringen International Champions Cup i USA.

Kampen vises også på TV, men det er kanalen TV3 Max som sender denne kamp, og rigtig mange har ikke denne mulighed.

Heldigvis findes der lovligt og ikke mindst reklamespam-frit livestream til kampen Liverpool - Dortmund. Hos bookmakere som Unibet og bet365, er det muligt at se kampen gratis, hvor alt der kræves, er, at du har penge stående på din konto, eller har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

 

Livestream Liverpool - Dortmund

For at kunne se Liverpool mod Dortmund på livestream hos en bookmaker kræves det, at du har en konto og som minimum har lidt penge stående på kontoen eller har lavet et spil indenfor de seneste 24 timer. Der er dog intet krav om, at man skal have spillet for, at se de gratis live streams de tilbyder.

Kampen mellem Liverpool og Dortmund fløjtes i gang søndag d. 22. juli klokken 22.00 dansk tid. Det vil være muligt, at livestreame kampen fra computer, mobil og tablet.

Se livestream hos bet365.dk >>

*Regler og vilkår hos bet365 gælder | +18 r/v gælder | Geografiske Restriktioner | Indeholder Henvisningslink

 

Se også: Kamprogrammet for Internationa Champions Cup

 

Odds på Liverpool - Dortmund

Liverpool er svage favoritter til odds 2.10, mens en Dortmund sejr giver odds 3.87. Hvis de to hold spiller uafgjort giver den pengene 3.40 gange igen.

Bemærk at, International Champions Cup er træningskampe. Det må forventes, at klubberne skifter mere ud end de normalt ville gøre.

Dortmund spillede i første kamp i mod Manchester City. Her skiftede Dortmund 10 mand ud i anden halvleg. En kamp Tyskerne vandt 0-1 på mål af Mario Götze fra 11 meter pletten.

 

Se flere odds hos bet365.dk >>

*Regler og vilkår hos bet365 gælder | +18 r/v gælder | Geografiske Restriktioner | Indeholder Henvisningslink