Web
Analytics

17. april 2019

Manchester City – Tottenham: optakt, odds, statistik og spilforslag

Der er pres på Manchester City inden returopgøret mod Tottenham i Champions League kvartfinale d. 17. april 2019. Læs optakt med statistik, odds og spilforslag til Man City vs Tottenham her.

Man City – Tottenham odds
Manchester City Uafgjort Tottenham 
1.30 6.00 11.00

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Onsdag d. 17/4 2019
TV & Stream TV3+ /  ViaPlay

 

Spilforslag til Man City vs Tottenham odds d. 17/4-2019

Der er lagt op til et brag af en kamp onsdag aften på Etihad Stadium, når vi skal have fundet ud af, hvem der skal booke en billet til Champions League semifinalerne i det direkte engelske møde mellem Manchester City og Tottenham.

Her har Eriksen og co. det bedste udgangspunkt efter at Tottenham hjemme på Tottenham Hotspur Stadium hentede en 1-0 sejr på en scoring af Son. Dermed skal Manchester City frem og jagte en sejr, hvis de vil booke en billet videre i turneringen. Hjemme på Etihad Stadium har Manchester City vundet deres seneste 12 kampe på tværs af alle turneringer, så der venter bestemt ikke noget nemt opgør for gæsterne, der tilmed må undvære topscorer Harry Kane.

I vores spilforslag til Manchester City vs Tottenham odds går vi først og fremmest med Over 3,5 mål i kampen til odds 2.20. Vi tror begge hold kan finde vejen til netmaskerne, og at vi får en ganske underholdende kamp at se hvor hjemmeholdet skal frem fra første fløjt og jagte en scoring. Skal vi pege på en målscore, er Rahem Sterling et godt bud. Den engelske landsholdsspilet er brandvarm denne sæson med 17 mål alene i Premier League.  Samtidig er Sterling  kommet på tavlen I 3 ud af de seneste 5 møder mellem Man City og Tottenham. Derfor bliver andet spilforslag at Sterling kommer på tavlen til odds 2.05*.

Manchester City er uden Fernandinho og Alexander Zinchenko. Hos gæsterne er situationen noget værre,  her må Pochettino undvære Harry Kane, Erik Lamela, Serge Aurier, Fernando Llorente, Harry Winks, Eric Dier og Bamidele Alli.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

 Manchester City – Tottenham statistik

  • Første kamp endte med en 1-0 sejr til Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium. Det var holdenes første indbyrdes møde i europæisk sammenhæng.
  • Man City vs Spurs bliver møde nummer 147 i historien i England. Begge klubber har vundet 61 gange, mens 35 kampe er endt uafgjort.
  • City slog Tottenham med 1-0 på Wembley i de to klubbers møde i denne sæson i Premier League. Tottenham skal til Manchester til det omvendte opgør d. 20. april – tre dage efter kampen her i Champions League.
  • Tottenham møder engelske modstandere for fjerde gang i europæisk fodbold. Man United slog Spurs ud i 2. runde af Pokalvindernes turnering i 1963/64. I 1971/72 UEFA Cup slog Spurs Wolverhampton ud, og året efter, i 1972/73, tabte Spurs til Liverpool i UEFA Cup semifinalen.
  • Manchester City har tabt alle deres fem kampe mod engelske hold i Europa. De omvendte møde med 1-0 plus de tabte 3-0 og 1-2 til Liverpool ude og hjemme i sidste sæsons Champions League kvartfinaler, og tilbage i 1970/71 tabte City også to gange 1-0 til Chelsea i semifinalerne af Pokalvindernes turnering.
  • Tottenham går efter deres første Champions League semifinaleplads nogensinde i historien. De var dog i semifinalerne i Mesterholdenes Turnering tilbage i 1961/62.
  • Spurs kan blive det 7. hold til at nå Champions League semfinalerne efter Arsenal, Chelsea, Leeds United, Liverpool, Manchester City og Manchester United.
  • Manchester City har kun vundet 6 ud af 19 kampe i Champions League knock-out fasen (V6-U3-T10).
  • Manchester City har scoret 26 mål i Champions League denne sæson, hvilket er klubrekord for Manchester City.
  • Pep Guardiola kan få sin 27. sejr som manager i en knockout-kamp i Champions League, hvilket vil tangere rekorden holdt af Alex Ferguson, José Mourinho og Carlo Ancelotti. 

 

Spil hos bet365.dk >>

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen