Serie A: Spilforslag til sidste spillerunde i sæsonen 2018/19

20. april 2019

Ni kampe fra Serie A

Lørdagen her i påsken byder på hele ni kampe fra Serie A. Vi ridser dem kort op og byder ind med et spilforslag til alle ni kampe.

Denne lørdag i påsken er der næsten fuld runde i Serie A. Det er kun kampen mellem Napoli og Atalanta som spilles mandag.

Spilforslag til dagens Serie A kampe

Parma - Milan
Kick off: 12.30

Parma ser ud til, at overleve endnu en sæson i den bedste række. På papiret er de ikke sikret, men der er i skrivende stund seks points ned til stregen. Formen er ikke super god, hvor det i de seneste fem kampe er blevet til 3 nederlag og senest to gange uafgjort.

Milan er en stor gæst, at få på besøg i den traditionsrige klub og Milan har måske mere 'brug' for sejren end Parma. Milan spille for, at blive i top fire og dermed den direkte plads i næste sæsons Chamapions League.

Parma kan spille nogenlunde mere frit i form af, ingen omkring klubben forventer en sejr i dag. Det ligner en klar sejr til Milan, men tror godt Parma kan blive noteret for et mål. Men det kan også være en kamp hvor Parma rent defensivt falder sammen.

Spilforslag: Milan sejr og over 2,5 mål til odds 2.75 på bet365.

 

Bologna - Sampdoria
Kick off: 15.00

Gæsterne fra Sampdoria skal have fart på, hvis de skal nå en Europa League plads til næste sæson. Ja, der skal vel nærmest sejr ud af alle de resterende kampe mens Atalanta, Lazio og Torino skal tabe points hen af vejen.

I Bologna er situationen værre. Med kun to points til nedrykningsstregen skal der points på tavlen. Og gerne tre af slagsen.

Begge hold har utrolig meget, at jagte og vi tror derfor på en underholdende kamp med over 2,5 mål til odds 1.96 på Leovegas Sport.

 

Cagliari - Frosinone
Kick off: 15.00

Cagliari har med otte points ned til stregen ikke så vildt meget på spil. Men i dag venter en svag modstander på hjemmebane, hvor man kan fejre et godt resultat og en godkendt sæson på hjemmebane.

Frosionone er en svær størrelse. De kæmper for overlevelse i Serie A. Det er dog ved, at være aller sidste chance for med otte points op ligner det en umulig opgave.

Der skal for gæsterne ikke komme meget modgang i dag før lyset slukker helt.

Vi tror på Cagliari tager en sejr på hjemmebane til odds 1.91 på Betfair.

 

Empoli - Spal
Kick off: 15.00

Empoli er i problemer. De er under stregen med to points op til Bologna. Der er skadesproblemer med en del spillere som med sikkerhed sidder ude og en lille håndfuld, som er tvivlsomme til dagens kamp.

Spal er i super form og topper lige nu formtabellen i Serie A hvis vi tager de seneste fem kampe for alle hold. Bland andet er Roma, Lazio og senest Juventus blevet besejret. Rent imponerende.

Det er noget af en slutspurt de har gang i i Spal og det tegner godt for overlevelse i ligaen. Odds 3.60 hos bet365 for en sejr til gæsterne kan vi ikke undvære at give et skud.

 

Torino - Genoa
Kick off: 15.00

Vigtige points på spil hos begge hold. Torino jagter Europa til næste sæson, og er kun tre points efter til kvalifikations pladsen og der er fire points op til en sikker plads i Europa League.

Genoa kæmper for overlevelse og har fem points ned til stregen. Alle kampe er vigtige og alle points tæller.

Torino har haft det svært på det seneste og har spillet mange kampe mod nedrykningstruede hold. Uden succes. De har blandt andet tabt til Bologna og spillet uafgjort mod Cagliari og Parma.

Begge hold har hårdt brug for tre points og vi tror på en målrig kamp, hvis de kan blive åbnet op i første halvleg. Vi tror også det kan blive en lidt ond kamp, med mange frispark og kort.

Vi har derfor spilforslag på over 2,5 mål til odds 2.38 og odds 2.00 på over 5,5 kort i kampen hos bet365.

 

Lazio - Chievo
Kick off: 15.00

Gæsterne fra Chievo er færdige. Som i helt færdige. De er sikre på nedrykning og det er fortjent når man kun har hentet 11 points i de første 32 spillerunder.

De seneste kampe fra Chievo har været helt skidt, hvor det er blevet til et point og en negativ målscore på 2-14.

Lazio spiller for Europa til næste sæson, men mangler points i det tætte felt omkring 4. - 8. pladsen. Lazio kan bestemt stadig nå det det og de kan sågar nå en direkte plads til Champions League. Men det bliver tæt og derfor kan målforskellen også have vigtig betydning.

Vi tror Lazio slagter Chievo i dag. Vi forsøger os med to friske spilforslag med odds fundet hos Youbet. Odds 2.41 på Lazio - 2,5 mål. Og multi korrekt resultat (4-0, 5-0 eller 6-0) til odds 4.70.

 

Udinese - Sassuolo
Kick off: 15.00

Udinese er havnet i bundskidtet. Tre points ned til stregen og de seneste to kampe er endt med nederlag.

Gæsterne fra Sassuolo er så godt som sikret en sæson mere, men de har været shaky og har ikke leveret gode resultater på det seneste.

Sassuolo er en sjov størrelse. De kan spille helt til rotterne, men de kan bestemt også levere pragtpræstationer.

Det er svært, at vide hvad man får med de to hold og den kan i teorien gå i begge retninger. Bookmakerne tror dog på en målfattig kamp og har derfor høje odds på mange mål.

Selv om Udinese ikke spiller mange målfester, så er gæsterne ikke blege for, at give underholdende kampe. Sassuolo er på fjerde pladsen over hold, som har spillet flest kampe med over 3,5 mål. Og de i de seneste fem kampe er 3/2 endt med over 3,5 mål. Odds 3.85 på over 3,5 mål hos LeoVegas Sport er fristende.

 

Juventus - Fiorentina
Kick off: 18.00

Juventus har tabt to kampe i streg hvilket er første gang i denne sæson. Spal vandt i sidste runde, hvor Juventus kunne have sat rekorden for det hurtigste mesterskab nogensinde. I midtugen blev Ronaldo og Co. slået ud af Champions League på hjemmebane mod Ajax.

Er den gamle dame gået i gulvet og kan hun rejse sig? Publikummet på lægterne forventer en sejr, men Fiorentina vil helt sikkert også gerne spille med.

Dog har gæsterne ikke meget, at spille for. Der er for langt til, at nå topplaceringer og der er god luft med 11 points til nedrykning.

Juventus kan fejre mesterskabet på hjemmebane. Det tror vi kommer til at ske, dog ikke uden gæsterne kommer på tavlen.

Spilforslag: Juventus vinder og over 2,5 mål til odds 2.40 på bet365.

 

Inter - Roma
Kick off: 20.30

Vi slutter vores Serie A dag i Milano, hvor Roma er på besøg hos Inter.

En topkamp, som på papiret ligner en målfest. Begge hold har alt, at spille for. Ingen når guldet men der er Champions League pladser på spil.

Inters kampe har i sæsonen haft et målgennemsnit på 2,4 mål pr kamp mens gæsterne er det hold med næstflest mål i deres kampe. Roma har et målsnit på 3,2 mål i deres kampe. Statistikken er for mål scoret og mål i mod. Altså hvor mange mål kampene har indeholdt.

Der er odds 3.10 på over 3,5 mål hos LeoVegas Sport. Den snupper vi.