OB mod SønderjyskE Spilforslag: Tæt kamp i varmen

13. maj 2022

OB - SønderjyskE optakt: Har de nedrykkede gæster motivationen?

OB og SønderjyskE mødes i Odense, hvor gæsterne er færdige for sæsonen. Kan OB udnytte det til at sikre en hjemmesejr? Se OB vs SønderjyskE optakt, spilforslag og odds til kampen på Nature Energy Park søndag d. 15. maj kl. 14:00.

OB fik ikke skovlen under Viborg torsdag aften, og derfor er Striberne stadig et point efter de grønblusede fra Domkirkebyen. Men der ligger måske tre lette point og venter på at blive samlet op på søndag mod SønderjyskE, for gæsterne er nu sikre på at rykke ud af Superligaen, og har reelt ikke noget at spille for. Om det så betyder en stensikker hjemmesejr må tiden vise. I hvert fald er OB rundens største favoritter på 1X2-markederne hos Oddset.

Spil hos Oddset*

OB - SønderjyskE
Kampstart:
Søndag d. 15. maj kl 14:00
TV:
TV3 Sport
Dommer:
-
Karantæne:
Kasper Larsen (OB)
Odds
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
1.62 3.95 5.60
Spil hos Oddset*

 

Odds: OB vs SønderjyskE spilforslag

OB er rundens største favoritter på 1X2-markederne hos Oddset. Der er nemlig kun odds 1.62 på OB mod odds 5.60 på SønderjyskE. Det er heller ikke længe siden, at OB besejrede SønderjyskE ude og hjemme i de to pokalsemifinaler, og nu hvor SønderjyskE ikke har noget at spille for, mens OB jagter syvendepladsen, er det ikke svært at få øje på, hvorfor OB skal være storfavoritter.

Godt nok har OB kun scoret to mål i de to seneste kampe, men det er efterhånden 10 kampe siden at OB har tabt. De har vist sig som et stabilt mandskab i de seneste måneder, og vi tror SønderjyskE kommer til den fynske hovedstad uden særlig meget blod på tanden.

I øvrigt har udeholdet i en Superliga-kamp mellem OB og SønderjyskE ikke vundet i de sidste 15 kampe mellem klubberne i den bedste række. Der har været mange uafgjorte, men hjemmeholdet plejer altså at undgå nederlag. Der er ikke meget der taler for SønderjyskE denne gang. OB vandt også med 2-1 da SønderjyskE var på besøg i grundspillet.

Derfor tror vi det ender i en sikker hjemmesejr, og tøver ikke med at spille OB-sejr med handicap. OB -1 mål til odds 2.65 hos Oddset bliver vores spilforslag til OB vs SønderjyskE odds.

Spil hos Oddset*

Odense Boldklub

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
27/4 SønderjyskE - OB (pokal) 1-2
1/5 OB - AGF 1-0
5/5 OB - SønderjyskE 3-0
8/5 FCN - OB 1-1
12/5 OB - Viborg 1-1

OB kunne overhale Viborg med en hjemmesejr i torsdagens indbyrdes opgør i Odense, men sådan gik det ikke. Viborg tog en føring kort før pausen, men nærmest omgående fik Issam Jebali udlignet for fynboerne - præcist som han også gjorde mod FCN i forrige spillerunde. Denne gang dog på et straffe.

Stillingen 1-1 holdt kampen ud, og OB er derfor stadig et point efter Viborg. Striberne kan glæde sig over, at det var den 10. kamp i træk uden nederlag (V6-U4-T0), så OB har vist sig som et svært hold at slå her i kvalifikationsspillet og i de to pokalsemifinaler mod netop SønderjyskE for nyligt.

OB har Kasper Larsen i karantæne, og Tarik Ibrahimagic, Aron Elis Thrandarson og Mikkel Hyllegaard er formentlig alle skadet. Senest var også Mihajlo Ivancevic og Sander Svendsen ude med skader, og er derfor at betragte som tvivlsomme.

Se Superliga Odds hos Oddset*

SønderjyskE

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
27/4 SønderjyskE - OB (pokal) 1-2
1/5 Vejle - SønderjyskE 0-3
5/5 OB - SønderjyskE (pokal) 3-0
8/5 AGF - SønderjyskE 1-1
11/5 SønderjyskE - FCN 1-1

SønderjyskE havde chancen for at forlænge livet i Superligaen i sidste runde mod FCN, da gæsterne på Sydbank Park i Haderslev blev reduceret til 10 mand. Men trods at være en mand i overtal, og en 1-0 føring i anden halvleg, lykkedes det alligevel ikke at få de tre nødvendige point. Derfor er SønderjyskE nu de facto årets første nedrykker i Superligaen.

Spørgsmålet er nu, hvordan SønderjyskE forlader Superligaen. De skal i gang med at bygge op til næste sæson, hvor den formentlig står på oprykningskamp i 1. Division, og det genopbygningsarbejde begynder allerede nu. Men man kan nok ikke forvente, at motivationen er den største hos gæsterne. Mange spillere vil nok søge nye græsgange i takt med nedrykningen, og et eller andet sted må SønderjyskE-truppen bare se frem til at få de næste to kampe overstået og komme på sommerferie.

Henrik Hansen må sandsynligvis undvære Emil Berggren, Emil Holm, Duplexe Tchamba og Kristofer Kristinsson. Til gengæld vender Marc Dal Hende tilbage fra karantæne.

Se Superliga Odds hos Oddset*