Oddset-spiller vinder over 1 million kroner på fire kampe

21. januar 2019

Oddset-spiller vinder over 1 million kroner på fire kampe

Mandag d. 21. januar bliver en mindeværdig dag for mindst én Oddset-spiller hos Danske Spil. Vedkommende ramte nemlig fire kampe lige i r.... for 30 kr., og udløste en milliongevinst i nat.

Man behøver ikke smide en lang stribe væddemål på én kupon, for at ramme et godt odds og gevinster i den helt store klasse.

Det beviste en dygtig, og måske også lidt heldig, Oddset-spiller i går, da han med kun fire tegn på sin Oddset-kupon ramte odds 37.830 for 30 kr. indsats, og vandt en skattefri gevinst på 1.134.903 kroner. Den vanvittige kupon var stykket sammen af én håndbold-kamp fra VM 2019, en NBA kamp og de to Conference Finaler i NFL.

Normalt er håndbold, basketball og amerikansk fodbold ikke sportsgrene, hvor kampene ofte ender uafgjort, men det afskrækkede ikke den visionære odds'er fra at forsøge sig med fire X'er på kuponen, hvor det laveste odds var 9.35.

Læs også: Egypten - Danmark optakt

Ramte fire X'er til odds 37.830

Den nybagte millionær hos Oddset havde forudset, at Tyskland ville vinde med præcist fem mål over Island ved VM i håndbold til odds 9.35, hvilket skete, da værtsnationen slog islændingene med 24-19.

På den anden side af Atlanten var der gang i den i NBA og NFL, hvor odds'eren også havde forudset et X til odds 14.00 i Houston Rockets vs LA Lakers - en kamp som endte 120-120 i ordinær tid, og som Rockets vandt i forlænget.

Herudover var der Conference Finaler i AFC og NFC i NFL, som begge nærmest mirakuløst også sluttede uafgjort - begge til odds 17.00. New Orleans Saints og Los Angeles Rams spillede 23-23, inden Rams tog sejren i OT, og Kansas City Chiefs og New England Patriots måtte også i OT efter 31-31 i ordinær tid. Patriots vandt med 31-37.

Kombinér disse fire kampe, sats 30 kroner og bliv det nyeste medlem af Millionær-klubben i Danmark. Sådan skal det gøres! Stort tillykke fra os på Oddsforum.dk.

Spil hos Oddset >>

* +18 | Spil Ansvarligt | Henvisningslink

Se Million-kuponen her: