Scandic og Sportingbet bliver til bwin

2. november 2016

Scandic og Sportingbet bliver til bwin

Bookmakeren Bwin er tilbage på det danske marked - Den erstatter Scandic og Sportingbet, og de eksisterende kunder flyttes automatisk pr. 29. november!

Det har været en blandet succes for Sportingbet og især Scandic Bookmakers på det danske spillemarked, og nu forsvinder de begge herhjemme fra – Og dog. Begge bookmakers er nemlig kommet ind under paraplyen ved bwin, der tidligere har været i Danmark, men trak sig for nogle år siden.

Dette betyder, at bwin nu vender tilbage, samt at samtlige kunder hos henholdsvis Sportingbet og Scandic bliver overflyttet til bwin – Og det skal gerne betyde, at de bliver bedre stillet, lyder det fra bwin, der lover både en konkurrencedygtig app samt en mere velfungerende livebetting-del.

 

Info til Scandic- og SportingBet kunder

Hvis du har en konto ved enten Scandic eller Sportingbet, så behøver du ikke foretage dig noget. Din konto (eller kontoerne) flyttes automatisk over til bwin på dagen, hvor de slår dørene op for anden gang, nemlig den 29. november.

Indtil da, så fungerer Scandic bookmakers og Sportingbet som de plejer, frem til midnat imellem d. 28 og den 29. november.